От мен днес фаталните 13 минути тичане...!

Но то като ви чета вие какви времена и километражи въртите, чак ме е срам да се похваля... :1140 :1140
Шегата настрана, но аз съм много удовлетворена от това време и сега жадувам с нетърпение да стигна и до 15, защото си спомням колко трудно започнах! Мисля последните дни и не мога да си обясня защо всъщност ми беше толкова трудно в началото?!?! Но това е по-скоро въпрос, чийто отговор вече не е чак толкова важен, защото сега , към днешна дата, за мен нещата изглеждат по корено различен начин и съм щастлива от това!
Иначе през изминалите 10-ина дни главно тичане мога да отчета. И тук там някоя тренировка, но не съм следвала стриктно програмата, ами си избирах някоя произволна, която ми допада на момента. Абе с две думи - не съм най-сериозно трениращия човек в последните 2 седмици. Но така се случи. Не съм се отказала, опитвам се все пак да не спирам напълно.
Цвети, как вървят нещата при теб? Влезе ли отново в ритъм?
Аз мисля, че не трябва да се притесняваш от това, че понякога излизаш от графиците и схемите... Според мен не е фатално. Пък и в крайна сметка, ако стрикно спазвахме абсолютно всички поставени правила, нямаше да сме хора, а може би роботи... Все пак живота е непредвидим , винаги може да се случи нещо, което да ти промени плановете. Също така като човек ти мислиш, чувстваш... Това също оказва влияние. Мисля, че разбирам защо се ядосваш когато излизаш от предварително начертания план, при мен също се случва. Но в такива моменти си казвам, че при първа възможност ще наваксам и гледам още на следващия ден да направя каквото мога по въпроса. Според мен не се обвинявай, това което ти се струпа в последно време не е малко и е нормално да си окаже влияние. Важно е да се запази положителната тенденция, а при теб мисля, че се получава!
И аз ще чакам с нетърпение момента в който ще напишеш , че си успяла! Вярвам, че ще успееш!
Вер, при теб как е?

Между другото, тези прасенца от началото на страницата са невероятно сладки...!
Като казваш "Ако трябва да търсим хубавото в лошото..." Така е. Те хората от опит са го казали. Но пусто, когато на човек му е черно пред очите, последното за което мисли е , че от това ще излезе нещо хубаво! Но много се радвам за вас! Наистина! И нещата, които описваш, че Явор вече може да прави не са никак малко! Даже всъщност са си доста! Браво!
И ако може едно малко отклонение... Той с какво се занимава, как е успял да си докара толкова сериозна травма?
И аз понякога правех същото, първо тичането, после упражненията. Но преди няколко дни като се ровех в сайта на Руми и попаднах на един неин коментар ( търсих го сега , за да дам линк, но не успях да го намеря), че когато нещата стават в тази последователност, след това не можеш да си изпълниш упражненията с всичките повторения, защото мускулите вече са изморени. Според нея е по-добре да се правят нещата в обратната последователност.cvety_rz написа: Понеделник, сряда и петък ходя да бягам в парка и после упражненията на Руми.
Но пък от друга страна всеки човек си е различен и ако на някой му е добре така - защо пък не? На мен лично в повечето случаи ми идва добре. А ако е обратното - не съм сигурна, че ще мога да бягам толкова след една цяла нормална тренировка. Но още не съм и пробвала де...

Чери, пожелавам ти скоро да се "завърнеш" тук!

Ели, какво се случва при теб, отдавна не си писала?