Супер съм сиcvety_rz написа:Вер, ти как си ?
Щом е това причината е добре.Ver написа:Супер съм сиcvety_rz написа:Вер, ти как си ?
Не пиша, че много други работи
Хахахаха, много работна станах![]()
Ей, Бъни........ не знам как да го кажа..... но толкова се радвам да прочета това изречение, написано от теб!Бъни написа:Напоследък нещо наблягам повече на тичането,........
Ами защо, защото чела-недочела, че тренировките са по 10 минути и реших, че няма да ме удовлетворят.А то каква била работата: на ден за х2 тренировки от 10 минути и като включа загравяне и разтягане и ето ти ги 30 минути :lol:Бъни написа:Ами ти защо реши да пропуснеш "Усещане за жена" и се хвърли направо на "Умирай трудно"?![]()
И след това, което сподели днес мислиш ли да продължиш?
Вер, времето тази седмица беше идеално дъждовно за теб и за тичане.Имам наблюдения, че тичането в нормални метеорологични условия не представлява интерес за тебVer написа:Ох и аз съм една сестра по тичането![]()
Ами нищо де, говори ми Чери
Браво хора
cvety_rz написа:И да не забравя да те поздравя за банския и за новият размер![]()
![]()
![]()
Като цяло по-добре, но пак се обаждат от време на време. Уж не ме болят и като направя една тренировка и на другия ден пак ме наболяват.cvety_rz написа:Колената ти сега как са след като не тренираш много а предимно тичаш?
Ами малко ме е срам, ама всъщност от минута и половина започнах.... Срам....cvety_rz написа: мислех си и за Бъни как започна с 3 минути
И аз се чудя същото от известно време...cvety_rz написа:Между другото къде се загуби Елито?
Говоря:..... мързи ме!Ver написа:Ами нищо де, говори ми Чери
Или пък на Бъни:cvety_rz написа:В интерес на истината тази седмица като тичах си мислех за теб Ани и колко много постигна, мислех си и за Бъни как започна с 3 минути а днес вече къде е, мислех си за Вер, че в дъжд и пек като има желание човек не се отказва.....
Верка, очертава се да вали... дали не си на стартова позиция?!? :lol:Бъни написа: ............................................
Ами малко ме е срам, ама всъщност от минута и половина започнах.... Срам....![]()
![]()
![]()
...........................................
Но пък мога да се изфукам, че вдигам темпото...![]()