Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Моята тренировка

Мнение от cvety_rz »

Здравейте спортни сънароднички.Днес стартирах седмицата с програмата "Усещане за жена", но повярвайте ми никакви женски усещания не бяха породени в изтерзаното ми от излишните килограми тяло :1062 Усещането ми в краката по скоро е Арнолдско :955 Не крака а диреци....
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, БРАВО за старта! :326 Ставаш все по-добра, сигурна съм в това! :326
Аз в момента съм в цикъл и не ми се тренира. Като ми свърши, се мятам на Руми за начинаещи отначало :524 Чакайте ме.

ЦЕЛТА:

[img]http://m5.netinfo.bg/media/images/18356 ... plosyk.jpg[/img]
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Отдавна не съм наминавала...

Цвети, заедно сме стартирали, значи! Айде на успех да ние ! :954
Аз я започвах на няколко пъти и после пусти мързел... :oops:
Сега, обаче, имам екипировка , гири и инсталирано приложение на тел-а - интервален таймер и
се работи много добре така ! 10-те минути са си 10 и са на макс, не губя време в помотване.

Не знам вие как тренирате, но за да ми е оптимално, разучавам предварително,
след което, печатам на лист и с един поглед в почивката, знам следващото упражнение.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чева, време и беше :mrgreen: И аз предварително си изглеждам видеата, но след втората седмица обикновено вече съм ги разучила.Днес ми дойде МЦ а аз го карам тежко и не тренирам, но другата седмица си продължавам.На този етап мога да кажа, че това ми е "нивото"."Умирай трудно" ми идва по тежка тренировка.
Деси, хубава цел.Чакам те другата седмица :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cvety_rz написа:Чева, време и беше :mrgreen: И аз предварително си изглеждам видеата, но след втората седмица обикновено вече съм ги разучила.Днес ми дойде МЦ а аз го карам тежко и не тренирам, но другата седмица си продължавам.На този етап мога да кажа, че това ми е "нивото"."Умирай трудно" ми идва по тежка тренировка.
Деси, хубава цел.Чакам те другата седмица :923
Ще бъда тук :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момичета, горещо препоръчвам тази тренировка на Руми:

[youtube]8GLiWzrRWpQ[/youtube]

Лично аз я правих 2 последователни дни - толкова ми хареса!!! Въпреки, че е за напреднали, тези, които тренират с Руми знаят как да модифицират, за да усетят силата й!!! Влияе уникално на корем и дупе. :954

С това горното искам да кажа, че сряда и петък тренирах с Руми, а от днес - 6 км. Без тренировка - честно, вече не искам да се натоварвам повече отколкото тялото ми може да понесе. Ще трябва да си планирам бягания и тренировки по нов начин....... и честно - не знам как!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Днес се отчитам със следното:

[youtube]eNJJo_zOoy8[/youtube]

Много добре ми дойде! :954

От вчера - 6 км.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Браво, браво и пак браво, Ани!
От мен - едно голямо нищо!
Сутрините едва отлепям от сън. Много се боря със себе си. Но не успявам да стана по-рано.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Абе я да ви въпросна аз тук?!?! Някой позволява ли си да тренира тази седмица?!?!?! :1058 :1058 :1058 :razz: ..... Ха де - минете пък кажете докъде сте, как сте..... и т.н.

За мен от днес - т.к. ще тичам, ще правя само 10-минутен комплекс за корем. Сама ще си направя колаборация от упражнения за корем на Руми и ще ги изпълнявам в 2 кръга 30/30..... Решила съм, че вече НИКОГА няма да се претоварвам с тренировки!!! След като с костната плътност нямам проблеми, то грижите ми с тези травми, които получих напоследък, идват от пренатоварване и минифрактури, които очевидно получавам и които в един момент не издържат и стават голяма фрактура. Така че...... засега това е планът! :954

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:Абе я да ви въпросна аз тук?!?! Някой позволява ли си да тренира тази седмица?!?!?! :1058 :1058 :1058 :razz: ..... Ха де - минете пък кажете докъде сте, как сте..... и т.н.
При толкова мила "покана" няма как да не се отзова и да споделя какво се случва с мене :1062 :1062
Минала седмица по време на тренировки (странична дъска) не разбрах точно как, но си усуках гърба и си останах така :1215 Такива болки бяха.Ни седнала , ни легнала, ни права......не можех да си намеря място.Няма пък да споменавам колко виновна се чувствам заради парите, които дадох за мазила, лекарства и масажи.И се питам защо постъпих толкова безотговорно :?: Защо въпреки всички предупреждения от страна на тялото както и всичко, което съм чела в сайта на Руми и не само не ме вразумиха :328 В стремежа си да отслабна по бързо и да докажа, че еди какво си го могат и дебелите хора се хвърлих да правя доста по натоварващи упражнения а истината е, че килограмите са ми множко въпреки, че и смъкнах доста.Да не казвам, че и калориите смъкнах на около 1000.И ако трябва да обобщя това,което постигнах е смъкване на 0 килограми и травми на коляно, китка и гръб.Лягах си гладна ставах рано, за да мога да тренирам повече и по интензивно.Както се казва класика в жанра.ГРЕШКИ,ГРЕШКИ,ГРЕШКИ.....учим се от тях, но казват, че мъдър бил тоз, който се учи от чуждите.Явно не съм помъдряла достатъчно :mrgreen: Сега съм така да се каже в изходна позиция.Тази седмица след като се усещам вече доста по добре започнах отново с упражненията за начинаещи.Планът е следния: по леки упражнения, защото и да мога да изпълня дадено нещо ставите ми не издържат, повече движение,каране на колело и увеличаване на калориите в разумни граници.И в тази връзка, Чери, добре си се насочила да внимаваш с претренирането.И отново няма да скрия факта,че ти се възхищавам :940 Наистина ми е едно "бъгаво и тегаво" и нямах намерение да пиша, за да не развалям хубави дух на темата, но после реших, че трябва.Пътят на моето отслабване не върви гладко, но все пак го има.Можеше и да остана на самосъжаление и празни мечти.Ако не правя нищо определено няма да греша, но няма да има и победи.Онова сладко и гъделичкащо чувствао, че си се предизивикал и си успял.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цветка, съжалявам за травмата, която ти се е случила!!! Аз съм същата като теб - и мога спокойно да те цитирам относно причините, поради които се напъвам да правя неща, които не са за мене!!! Надявам се ВЕЧЕ да съм си научила урока!! Това че мога да изпълня нещо, не значи, че трябва!
cvety_rz написа:Наистина ми е едно "бъгаво и тегаво" и нямах намерение да пиша, за да не развалям хубави дух на темата, но после реших, че трябва.Пътят на моето отслабване не върви гладко, но все пак го има.Можеше и да остана на самосъжаление и празни мечти.Ако не правя нищо определено няма да греша, но няма да има и победи.Онова сладко и гъделичкащо чувствао, че си се предизивикал и си успял.
Аз си мисля, че пътят на ничие отслабване, описано тук, не върви гладко :) ..... Ако имах желанието да се върна назад в темата и да обобщя всички ни, то ще представляваме една изключителна синусоида със стръмни върхове и колосални спадания...... И въпреки това ти си го казала прекрасно:
cvety_rz написа:Ако не правя нищо определено няма да греша, но няма да има и победи.Онова сладко и гъделичкащо чувство, че си се предизвикал и си успял.
заради това си заслужава! ВСИЧКО!!!

Не е добра идея да оставаш на минимални калории ...... объркваш метаболизма и тялото ти вече не слабее, защото е на safe-modе режим! :???: Напротив - давай му храна и ще тръгне да отслабва - ще видиш! :954 И моля те, не се притеснявай да пишеш тук.... без значение дали ти е кофти или си весела и доволна... :923

Публикувай отговор