При толкова мила "покана" няма как да не се отзова и да споделя какво се случва с мене
Минала седмица по време на тренировки (странична дъска) не разбрах точно как, но си усуках гърба и си останах така

Такива болки бяха.Ни седнала , ни легнала, ни права......не можех да си намеря място.Няма пък да споменавам колко виновна се чувствам заради парите, които дадох за мазила, лекарства и масажи.И се питам защо постъпих толкова безотговорно :?: Защо въпреки всички предупреждения от страна на тялото както и всичко, което съм чела в сайта на Руми и не само не ме вразумиха

В стремежа си да отслабна по бързо и да докажа, че еди какво си го могат и дебелите хора се хвърлих да правя доста по натоварващи упражнения а истината е, че килограмите са ми множко въпреки, че и смъкнах доста.Да не казвам, че и калориите смъкнах на около 1000.И ако трябва да обобщя това,което постигнах е смъкване на 0 килограми и травми на коляно, китка и гръб.Лягах си гладна ставах рано, за да мога да тренирам повече и по интензивно.Както се казва класика в жанра.ГРЕШКИ,ГРЕШКИ,ГРЕШКИ.....учим се от тях, но казват, че мъдър бил тоз, който се учи от чуждите.Явно не съм помъдряла достатъчно

Сега съм така да се каже в изходна позиция.Тази седмица след като се усещам вече доста по добре започнах отново с упражненията за начинаещи.Планът е следния: по леки упражнения, защото и да мога да изпълня дадено нещо ставите ми не издържат, повече движение,каране на колело и увеличаване на калориите в разумни граници.И в тази връзка, Чери, добре си се насочила да внимаваш с претренирането.И отново няма да скрия факта,че ти се възхищавам

Наистина ми е едно "бъгаво и тегаво" и нямах намерение да пиша, за да не развалям хубави дух на темата, но после реших, че трябва.Пътят на моето отслабване не върви гладко, но все пак го има.Можеше и да остана на самосъжаление и празни мечти.Ако не правя нищо определено няма да греша, но няма да има и победи.Онова сладко и гъделичкащо чувствао, че си се предизивикал и си успял.