Цвети, слагам тук 2 видеа към тренировки. Едната я правих днес - ниво 3 имаше само 1 упражнение с гири, което спокойно можем да правим и без тях или като цяло да пропуснем. Ако искаш, мини Ниво 2 и си кажи мнението дали става за нашата тренировка на Черни Вит?!
[youtube]02Oj1Dy1umc [/youtube]
[youtube]A4E4gGWUct4[/youtube]
Иначе тази седмица я завършвам с 5 тренировки на Руми и 2 бягания. Третото тичане, което беше в плана за днес, го пропускам, т.к. ми дойде, и не искам да се насилвам. Завършвам седмицата адски надъхана, защото имам добри попадения именно в бягането - записани 8 км еднократно и много добро време на обичайните ми 6 км. Не знам как ще ви прозвучи - може и като самохвално, но..... аз съм толкова щастлива, когато правя някакъв напредък. Радвам му се като на малко дете. Защото съм си го изработила, а когато съм се трудила за нещо, чувствам силно вътрешно удовлетворение.
Kleo написа:Мерси, че ме ръчкате, приятелки

Разочаровам себе си, разочаровам и вас, но не тренирам отдавна нищо

Отново и отново мързелът ме надвива, уморено ми е, немотивирано... и не знам докога ще продължа така. Благодаря за окуражаването и съветите!
Деси, от всичко, което си написала, най-страшно му звучи това, че си немотивирана... Сигурна съм, че това е причината да не тренираш. Ще ми се да си поговорим наживо за това... Разбира се, че не си длъжна да си мотивирана и да тренираш - въпрос на личен избор е, но ти сама си писала, че имаш нужда от това както заради килограмите, които си натрупала покрай новата схема на лечение, така и чисто и просто от гледна точка на ежедневния тонус. Не знам.... подскажи ми нещо, което можем да направим заедно и да пламне искрата при теб!