Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Моята тренировка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Чери, за тренировките ок, но трябва да видим някоя дето не ни трябват тежести, че то само и гирите остана да помъкна :plezya se
Цветка, така както ми ги "цъкаш" корекциите на моето недомислено предложение - тип "на час по лъжичка" ставам все по-смешна :1140 :1140 :1140 :1140 :1140 ...... Вярно, че за това не съм помислила...... За гирите. Айде ще измислим нещо безгирово. Имаме 3 седмици тренировки от седмичните дотогава - следим и двете и внимаваме в кое видео са възможно най-малко упражненията с тежести и си го правим. РумФит-ът имаше ли ниво 2!?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа:Привет на всички трениращи! :954 Както писах в спама, аз вчера яко се раздвижих из Рила :plezya se :plezya se ..... толкова, че не знам дали утре ще тренирам :1062 :1062 . Имам мускулна на дупето и на прасците от това ходене :221 :221 ....
cvety_rz написа:
Kleo написа:БРАВО, МОМИЧЕТА !!! :326
Ааааа, Деси, да си ги нямаме такива.Само така ли ще се включваш в темата :1058 :940 :940 :940
Беше ми неудобно аз да го напиша :1062 :1062 ........ Деска, хайде! Не се отказвай!!! Почни с нещо много малко и любимо!
...
cvety_rz написа:.............защото за трето единственото нещо, което мога да правя е да те аплодирам.
:955 :955 :955 :955
Много се смях, Цветка! Разбира се, че ще свалим ниво 2. Не съм си мислила и друго. Просто не съм го написала. :1127

Бъни, аха да се разпозная в тази картинка, която си постнала по-долу :1062 :1062 . С тази разлика, че аз не поствам статуси и снимки във фейса, ами в........ SportTracker - приложението, което позвам за тичане на GSM-а :1069 :1069 .
Мерси, че ме ръчкате, приятелки :329 Разочаровам себе си, разочаровам и вас, но не тренирам отдавна нищо :oops: :cry: Отново и отново мързелът ме надвива, уморено ми е, немотивирано... и не знам докога ще продължа така. Благодаря за окуражаването и съветите!

Аз и за ниво 1 не съм, толкова съм зле :128

Бъни, рисунката много ми хареса, свежа е! :1069
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, не си смешна с предложението си.Ти да ме беше видяла днес с тия жабешки подскоци :1062 Добре, че никой не ме гледа.Руми ги направи 100 а аз 15.Но си ми беше незабравимо преживяване.Румфита няма ниво две, но като четох коментарите има и малко по леки тренировки.Въпреки, че всичко е много относително кое е леко и кое е трудно, защото всички сме много различни.Имаме време и мисля, че ще попаднем на точната тренировка :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цвети, слагам тук 2 видеа към тренировки. Едната я правих днес - ниво 3 имаше само 1 упражнение с гири, което спокойно можем да правим и без тях или като цяло да пропуснем. Ако искаш, мини Ниво 2 и си кажи мнението дали става за нашата тренировка на Черни Вит?! :)

[youtube]02Oj1Dy1umc [/youtube]

[youtube]A4E4gGWUct4[/youtube]

Иначе тази седмица я завършвам с 5 тренировки на Руми и 2 бягания. Третото тичане, което беше в плана за днес, го пропускам, т.к. ми дойде, и не искам да се насилвам. Завършвам седмицата адски надъхана, защото имам добри попадения именно в бягането - записани 8 км еднократно и много добро време на обичайните ми 6 км. Не знам как ще ви прозвучи - може и като самохвално, но..... аз съм толкова щастлива, когато правя някакъв напредък. Радвам му се като на малко дете. Защото съм си го изработила, а когато съм се трудила за нещо, чувствам силно вътрешно удовлетворение. :)
Kleo написа:Мерси, че ме ръчкате, приятелки :329 Разочаровам себе си, разочаровам и вас, но не тренирам отдавна нищо :oops: :cry: Отново и отново мързелът ме надвива, уморено ми е, немотивирано... и не знам докога ще продължа така. Благодаря за окуражаването и съветите!
Деси, от всичко, което си написала, най-страшно му звучи това, че си немотивирана... Сигурна съм, че това е причината да не тренираш. Ще ми се да си поговорим наживо за това... Разбира се, че не си длъжна да си мотивирана и да тренираш - въпрос на личен избор е, но ти сама си писала, че имаш нужда от това както заради килограмите, които си натрупала покрай новата схема на лечение, така и чисто и просто от гледна точка на ежедневния тонус. Не знам.... подскажи ми нещо, което можем да направим заедно и да пламне искрата при теб! :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ани, предпочитам като се видим на живо да поговорим по въпроса :922

Благодаря ти за разбирането и че ми пишеш, да ме окуражиш и мотивираш!

Оценявам го, наистина.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Деси, извинявай ако с моето "ръчкане" съм те засегнала или по някакъв начин съм те накарала да се чувстваш не добре :940
Чери, тренировката, която си посочила е от миналата седмица и аз съм тренирала с нея :mrgreen: Мисля, че е ок.Има 2 упражнения с гирички, но може да се заместят с нещо друго.Аз си тренирам със седмичните тренировки 2 ниво за тази седмица и ми е добре.Трудно ми е, но се уча и напредвам крачка по крачка.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, не си! :922 Как изобщо ти хрумна? Всичко е окей между нас. Просто аз съм за бой, това е истината...
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Просто аз съм за бой, това е истината...
Мога да ти помогна в това оношение :1062 :1062 ..... а и мога да те уговоря да се включиш към нашата тренировка с Цвети, която ще направим на Черни Вит :222 . Имаш време да си помислиш кое избираш! :D

Мацки, предвид заявеното от Руми, че в края на септември пуска ново предизвикателство - пак ще е 90 дена, но в стил РумФит, от тази седмица аз се "метнах" на РумФит 1. Дотук направих 3 тренировки и ми бяха до една много, много, много трудни! Правя ги с 3-4 минути по-бавно от Руми иииии модифицирам на доста места с по-лесни упражнения. Ето колко са трудни.... Но са предизвикателство и има гъдел в това да ги правя! А и смятам, че ще са добра подготовка за РумФит 2 през есента.

Иначе съм доволна и от бягането тази седмица - полека-лека се подготвям за Маратон София 2015 на 4 октомври. Понеделник и сряда тичах по 8 км като особено срядата дадох много добро време и не бях хич изморена. Мечтата ми е да бягам на дистанцията от 20 км, но за тази есен си пожелавам едно добро участие и хубаво време на 8,400 км. Жива и здрава да съм, ще тичам и двайсетте! :954

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Избирам тренировката естествено, но ще изглеждам изключително нелепо и смешно, докато я правя. Чувствам се един човек отвътре, а на външен вид съм съвсем друг. Определено страдам от раздвоение на личността :plezya se Сто на сто няма да мога да правя упражненията както трябва и ще пуфтя като ... и аз не знам като какво. :oops: Предварително ви казвам - никога не съм била по-дебела, отколкото съм сега. Дори тръгвайки за родилния дом бях по-малко кг, в сравнение със сега :cry: това е положението. Засега. Защото аз съм оптимист и вярвам, че един ден отново ще си вляза в старите дрехи. Не зная още кога, но ще стане, сигурна съм в това.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Избирам тренировката естествено, но ще изглеждам изключително нелепо и смешно, докато я правя.
....................................................................
Сто на сто няма да мога да правя упражненията както трябва и ще пуфтя като ... и аз не знам като какво. :oops:
Деска, просто си вземи потник, спортно бюстие или стегнат сутиен, клин или анцунг, маратонки и хавлиена кърпа. Обещавам ти, че ще тренираме! Няма да клюкарстваме! Злорадстваме! И се оглеждаме. Всички тук все още пръхтим и пухтим, защото никоя от нас не е профи!!! Освен това - идеята е да тренираме заедно на открито! :954 А не да се мъчим и да се надсмиваме! По-скоро - да СЕ СМЕЕМ!!! И то с кеф и радост - това искам аз!

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа:
Kleo написа:Избирам тренировката естествено, но ще изглеждам изключително нелепо и смешно, докато я правя.
....................................................................
Сто на сто няма да мога да правя упражненията както трябва и ще пуфтя като ... и аз не знам като какво. :oops:
Деска, просто си вземи потник, спортно бюстие или стегнат сутиен, клин или анцунг, маратонки и хавлиена кърпа. Обещавам ти, че ще тренираме! Няма да клюкарстваме! Злорадстваме! И се оглеждаме. Всички тук все още пръхтим и пухтим, защото никоя от нас не е профи!!! Освен това - идеята е да тренираме заедно на открито! :954 А не да се мъчим и да се надсмиваме! По-скоро - да СЕ СМЕЕМ!!! И то с кеф и радост - това искам аз!
Абе бях длъжна да предупредя каква гледка ще представлявам :1140
Публикувай отговор