cchery написа:НО пък не ни пречи да я очакваме да се завърне тук с гръм и трясък..
Ей ме на (както казва Тони ей Го.на)

Смалко голямо закъснение, нооо се появих вече
cvety_rz написа:Как е трениращата банда? Аз съм с мускулна треска на "талията" след упражненията за паласки и целулит

Но смятам тия дни да спра да тренирам.Доста съм болна с кашлица, възпален синузит, уши и се усещам много слаба.Истината обаче е, че имам голямо желание за тренировки.Не съм предполагала, че ще изпадна в такова положение.По принцип винаги е било обратно.Опитвала съм се сама да се убедя как трябва да не тренирам, защото оправдания куп

Опитвам се да бъда разумна.Имам крещяща нужда от почивка и го знам и го усещам, но ме човърка вътрешно ако не тренирам.Предполагам неосъзнат страх да не се отпусна и да не спра с физическата активност.Не знам и аз
И да ви попитам за мнение.Прочетох, че ако тренираш, за да отслабваш значи нещо в хран. ти режим не е както трябва.Сам по себе си хранителният режим трябва да е достатъчен за корекция на килограмите.Спорта е за оформяне и стягане.Също така да кажем на тялото да не "гори" мускули а само мазнини.Ще ми е интерсно какво мислите по въпроса.
cvety_rz написа:
Доста съм болна с кашлица, възпален синузит, уши и се усещам много слаба.Истината обаче е, че имам голямо желание за тренировки.Не съм предполагала, че ще изпадна в такова положение.По принцип винаги е било обратно.Опитвала съм се сама да се убедя как трябва да не тренирам, защото оправдания куп

Опитвам се да бъда разумна.Имам крещяща нужда от почивка и го знам и го усещам, но ме човърка вътрешно ако не тренирам.Предполагам неосъзнат страх да не се отпусна и да не спра с физическата активност.Не знам и аз
И да ви попитам за мнение.Прочетох, че ако тренираш, за да отслабваш значи нещо в хран. ти режим не е както трябва.Сам по себе си хранителният режим трябва да е достатъчен за корекция на килограмите.Спорта е за оформяне и стягане.Също така да кажем на тялото да не "гори" мускули а само мазнини.Ще ми е интерсно какво мислите по въпроса.
Цвети, според мен това, че си натрупала вече някакъв стаж в спортуването, само по себе си те кара да искаш да не спираш със спорта и дори и когато физически не можеш пак да искаш да го правиш. Възможно е както казваш и страх да се появява, но знаеш, че от 1 2 3 5 дена без спорт няма как толкова много да се отпусне човек. Важното е все пак наистина да положи усилия да не се отпуска прекалено много, защото тогава вече има риск от това да стигне до етап, в който няма да се чувства доволен от това си решение. Вярвам, че ти не си от хората, защото си цениш труда и усилията, които си положила до тук за да се отървеш от излишните килограми.
иначе по другия въпрос, аз също мисля, че спорта само помага да оформиш тялото, но трябва да е в съчетание подходящо за всекиго с хранителен режим, за да се постигне резултата, който се цели и търси. Друг е въпроса обаче дали ние самите си поставяме реалистична цел и образ, който гоним и дали случайно не прекаляваме в желанията си...да не говорим пък за колко бързо го искаме да го постигнем
cvety_rz написа:Бъни, успя ли да си отпочинеш? И да те питам как се справяш със сядането на 1 крак на стола? Имам усещането за себе си, че нещо не го правя правилно

Не ми се полуава прав/или почти прав ъгъл.
Това не е защото нещо ти не правиш като хората, а защото просто е трудно. И на мен ми е много турдно това упражнение дори и върху стол. А до земята даже и няма да коментирам колко е трудно за мен. За слизането слизам, ама качването...
Цвети, как ти е китката? оправи ли се? А коленете как са?
Прочетох, че края на май твоята мама са я приели в болница пак - как е вече, подобрява ли се? Приеми моите съболезнования за дядо ти, наистина е много тъжно, когато дойде този момент на раздяла с близките ни хора. Надявам се че вече от дистанцията на времето нещата са по-поносими от към липсата навашия дядо.
Цвети, моите поздравления за тичането ти! Каква промяна само а, от това да ти е тежко да изкачиш 2 етажа стълби до това да тичаш поне 4 км. - разликата все едно е от небето до земята и обратно
Цвети, и без да се обвиняваш...това носи много негативни последствия..колкото можеш толкова.
Цвети, умирай трудно викаш :1140 Важното е да се пробва и да види човек до къде са му стигнали възможностите. Като н еможеш, не можеш, още не е дошъл момента, но ще дойде лека по лека, няма къде да ходи.
Много съжалявам да прочета за травмата, която си направила на гърба. Дано бързо да ти минава, защото знам, колко е неприятно и още по-добре знам как нищо не може да се прави, докато има болка някъде. Аз дълго време имах проблеми в кръста, ужасни проблеми, които ми пречеха да тренирам. Имах желание, но не и възможност и така и си остана без да тренирам още няколко години. Наистина ти желая скоротно оправяне и без да се насилваш повече отколкото можеш. За съжлаение на всички ни се иска да постигнем това за което мечтаем сега иведнага, но истината е че резултатите идват бавно. Ти сама го знаеш. Важното е да не се отказваш. Давай си и ти и другите почивки колкото е необходимо, без да се пренатоварвате.
Истината е че наистина се учим от грешките си и всички уроци по трудния път. Трудно е да се учиш от чуждия опит.
Поздравления за мотивиращите думи на продавачката за банските, които си си купила. Супер готино предполагам, че си се почувставал. Малко ни трябва като цяло, но пусто не го виждаме, а само другите неща ги виждаме и те ни заслепяват. Цвети, не се отказвай, псоделяй всичко тук, колкото и да ти е трудно и колкото и да не ти се иска. Никога не можеш да развалиш която и да било тема, просто не можеш. А който не иска да чете, просто няма да чете итолкова. Мисълта на Б.Ф за оправданията - ами така си е. Това, което и Деси е цитирала си е баш същото, просто с различни думи. Мисля, че когато се стигне до оправдания, всички сме царе, че сме толкова убедени в тях и така си вярваме
Видях, че си изкарала 2 тренировки от 90 дневното и си преминала на другите тренировки - това не е срамно. Просто за сега това не е твоя начин на трениране с въпросната програма. И аз се смях за ниво 3 и аплодисментите, голям образ си ейй значи
Чери, ти с твоята ръка иклипчета, направо си за бой, ама аз това съм ти го казвала вече, макар не и тук. Луда глава си и това си, нищо не може да те спре, както виждаме.
Радвам се да прочета това, че Руми ти е изпратила модифицирани упражнения без много много да си натоварваш ръцете. Наистина е много яко и опредлеено си е специално отношение. Супер яка изненада ти е направила и се радвам за теб определено. А за уейвборда :1140 :1140 :1140 сигурна съм, че скоро пак ще искаш да се качиш, толкова си луда главичка :1140 :1140
cchery написа:Завършвам седмицата адски надъхана, защото имам добри попадения именно в бягането - записани 8 км еднократно и много добро време на обичайните ми 6 км. Не знам как ще ви прозвучи - може и като самохвално, но..... аз съм толкова щастлива, когато правя някакъв напредък. Радвам му се като на малко дете. Защото съм си го изработила, а когато съм се трудила за нещо, чувствам силно вътрешно удовлетворение.
ама разбира се, че ще си надъхана и удовлетворена като видиш напредък. Това е нещото, което ни движи напред - вътрешното удовлетворение от това, което правим.
Брей брей - маратон викаш! Браво на теб, че си се мотииврала да отидеш. 8.400 км са си 8.400 км, първо това, после съм сигурна, че ще си поставиш и по-висока цел и ще успееш да постигнеш всичко, което искаш

Важното е да не издевателстваме над органзима ни, а да си поставяме изпълними цели и с малки стъпки да ги постигаме.
Бъни написа: Според нея съм с по-чуствителен организъм и динамичната смяна на атмосферното налягане в последните дни ми се отразява. Изписа ми и желязо, което обаче трябва да пия само по време на цикъл.
Има ли причина за това желязо т.е. имаш ли анемия или ниско желязо? защото като цяло не е много добре да си пиеш това като добавка, ако стойностите на тези показатели са ти добри. Може да ти е било отпаднало заради смяната на сезоните, колкото и банално да звучи, а може и още един куп други причини да има. За мен по-скоро отпадналост, сънливост, ако не може да заспи човек и др. подобни може да е свързан с липса на магнезий, но и това не е сигурно, че е така. Абе въобще трябва да си следим по отблизо организма и да се научим да му разчитаме знаците, които ни дава.
А твоите колене как са?
Гледам и ти имаш нпаредък в бягането, ами освен да те поздравя, друго не мога да направя. Харесва ми да чета прогреса, който всяка една от вас сама за себе си сравнение само и едиснтвено със себе си отчита и колко доволни оставате от този резултат. Продължавай и ти и другите в същия дух.
линди, скачането на въже определено си е доста натоварващо. Карането на колело също. Така че браво на теб и твоите усилия да започнеш от някъде. За въже принципно има в спортните магазини. Тук има изобилие, но пък ти си далеч, а е хубаво да си го тестваш сама и да си намериш това, което най много ти допада като вараинт. Много се радвам да прочета сред редовете началото ти на цялостна тренировка със старта на програма на Руми. Не е важно колко добре си направила първите си упражнения, а да видиш прогрес в собствените си сили и възможност в тренирането.
Ver написа: Родителите: "Защо сте нацупени: от умора или защото сте мокри и кални?"
Децата: Гледат многозначително и мълчат.
Р: "Споко, няма да ви се караме, задето сте се нацапали"
Ава: "А за какво тогава ще ни се карате?"
Много яко

големи образи са твоите хлапета, определено
Вер, снимката на прасенцата, която си сложила е супер сладка и готина. Определено вече това определение ще я свързвам с тези малки и сладки прасенца и няма да си представям нещо тромаво и тежко.
Аз също мисля, че напредъка, който има Явор в това, което прави е огромен и се радвам за вас, че с общи усилия от страна на всички, той има прогрес и можете пак да правите любимите си занимания, като това да карате заедно всички колела. Няма значение колко е тежък или лек маршрута, важното е че пак го правите заедно! Много се радвам за това и се надявам той да става все по-добре и по-добре.
Ооо Деси прочетох, че сте стигнали до едно от любимите ни заведения в Гърция - 5-те стъпки. Браво на вас. Радвам се за твоята хубав апочивка, която описваш. За плуването и разходките, танците и всичко онова, което те е впечатлило и накарало да се чувстваш добре. Знай, че всички искат по някакъв начин да ти вдъхнат кураж и да те подкрепят в това да правиш нещо за себе си, но никой не може да го направи вместо теб и зависи едиснтвено и само от теб. Надявам се да успееш да намериш волята и желанието вътре в теб, които да те мотивират и движат напред така че да постигнеш това, което желаеш. Искам да ти кажа, че нас не ни разочароваш или поне говоря от мое име. Не можеш да разочароваш другиго освен себе си поне що се отнася до твоето тяло. Моля те псри да повтаряш как и за ниво 1 не си, колко няма да напреднеш и колко е трудно всичко. Все от някъде се започва. И все ще има МТ и все ще е трудно. На всички ни е трудно. Никой не е станал робот все още. Всеки има напредък, ама не е станал истинска машина в тренировките. Всички се борим с трудностите на упражненията, с волята си да тренираме, с времето, с ума си. Никой не казва, че е лесно, но само от нас зависи да променим курса на посоката, в която се движим. Ние сме тук, ако имаш нужда от подкрепа, ако имаш нужда да споделяш.
Титка, добре дошла! Браво за влизането в релси.
Определено като чета на всички ни е трудно. Всеки има периоди и периоди и това няма да спре. Важното е да имаме воля и да продължаваме напред, да не се самосъжаляваме, да не се предаваме и да не се обвиняваме.
Благодаря, че сте ме мислили и сте питали за мен на няколко пъти и особено на Бъни коментара, че явно нещо хубаво се случва за да не пиша....хубави неща се случват, ама не е и това, което Бъни си е помислила, поне все още не е :lol: Няма да се оправдавам с нищо защо не съм влизала. Важното е че в тази тема успях да наваксам с пропуснатото.
Желая ви хубав уикенд и много хубави занимания с тренировки и всичко друго, което ви предстои.