Честити имен ден и на малката Ани!
Да расте добра,умна и щастлива,за да радва мама,тате и кака!И разбира се ,да получи най-хубавите подаръци!
[img]http://www.picvalley.net/u/1917/20076098238625969961291917903BWso0DVwnR1ZlZBCbgIG.JPG[/img]
Чери, мила, честит имен ден и от мен! Малко на патерица, но нали вчера и ние празнувахме имения ден на малката Ани, надявам се да ми е простеноcchery написа:Ох, момичета, много неща се случиха и не се случиха днес, но има моменти, които са просто...... незабравими. Като обаждането от човек, който не си чувал с години, като топлата дума на близък приятел, като откровението на любим човек...... все парченца пъзел от картината живот, който го живея заедно с вас.
Марико, страхотни пожелания.... знам....... знам, че някойи неща не са безсмислени.... дори и когато се съмнявам в тях. Мимозка... ти знаеш..... ти ме разтопи..... Вер, Декс, Буба, Еми, Емка, Елисче, Дани, мила моя Зори, Цвети...... всички, просто всички..... дори и да пропускам някой..... как да кажа..... сам човек е като дърво без корен...... не вирее, поне в моето съзнание..... БЛАГОДАРЯ ЗА ВСЕКИ ДЕН, В КОЙТО СЪМ ОБЩУВАЛА С ВАС!
![]()
![]()
Благодаря! Малката Ани е на три и половина години.bubalina написа:Малката Ани не знам колко е малка...но от сърце желая да бъде жива и здрава,много щастлива и усмихната!Весел празник!
Нелка, благодаря искрено!Нели написа:Чери, мила, честит имен ден и от мен! Малко на патерица, но нали вчера и ние празнувахме имения ден на малката Ани, надявам се да ми е простено![]()
Празникът е хубав и аз ти го честитя, но също така искам да честитя всеки ден, тъй като всеки ден е дар и благословия, дори тези дни, в които не ни се вярва, че е така! Така че, Чери, наша МецАнке, честит всеки ден!