ЧРД, Нели,
Бъди здрава, обичана и много позитивна, както винаги.
Хубав празник
[img]http://s15.postimg.org/bbmt1xppj/IMG_0479.jpg[/img]
Пописали сте си в тези дъждовни и студени дни. Добре заредени с емоции влизаме в есента. За домашен любимец съм подложена и аз постоянно на атаки, но засега удържам. Като знам как им минава мерака на 2-ия ден няма да се подлагам на това. Ще се задоволяват с котетата и кучето на село. Кой знае ако се преместим някога в къщата може и да размисля, но засега има много време до момента, в който ще става за живеене. Макар, че вече започнах да разглеждам мебели. Явно 2 години почивка след ремонта са достатъчни за мен

, но пък Цецо сам прави доста неща, та не мога да се оплаквам много.
Ето, че не приключил още Септември, а ние се разписваме с вирусче вече. От снощи Боби е с Т, а това е равно на ужасно мрънкане при него. Не знам дали затова, пълнолунието, детокса или очакваното посещение на шефа днес изобщо не спах. И времето няма да е с мен, но ще го преживея.
На мен не ми се е налагало да помагам на Мими и вече ме тресе треска, като гледам колко лесно се отказва Боби като не успява да направи нещо сам. Само се моля да си харесва учителката догодина, че каквито сме нерваци с баща му, не знам как ще помагаме. И кака му в този период надали ще е много от помощ. Само хойка напред-назад. В събота ходиха на стая 3 отбора от танците, после на гости до никое време, а вчера с бивши съученички на музеи. Да видим като започнат оценките какво ще покажат, че все нямало какво да учи.
Дали да не направим една тема с добри места за почивка?? Това за Старозагорските бани ме заинтригува и мен.
Ох, това с отнесените мързеливи Риби не ми звучи добре, но прекрасно описва Мария. Както каза един познат обаче, късно е вече, да си мислила навреме...
Като една от най-дъртите да се изкажа и аз за МЦ. На 43 съм и ми се скъси цикъла от 31-32 на 28-29 дни, но по продължителност за съжаление няма разлика. Винаги е бил 5-6 дни. Това лято доста се поупражняваха по тази тема на мой гръб доктори всякакви, но си мисля, че още ми е рано за климакса и всичко все пак си е било от нерви. Болката в гърба пак се появи. Мислите ли, че може масажите също да я провокират? Не е като прди, но имаше, а беше спряла. Сега не знам дали спря в почивните дни, от друг матрак или масажите я влошиха... Ще трябва да изключвам едно по едно.
Хайде, стига съм писала, че ме чакат задачки.
Хубав ден, нека топлината в сърцата ни компенсира липсата и навън