Олеле, хора...... какво ни направи баба Зима?!?!?

..... Толкова сняг не съм виждала от 4 години... поне. И все още вали, и е толкова красиво - особен вечер, когато лампите светят!!!

Ние с Момчил вчера слязохме да ринем пред блока. Преди нас комшията беше минал и беше направил проходими двата плаца, а ние след него ги разширихме и открихме и пътеките към съседния вход и към парка

. Толкова ми беше готино да рина..... беше едно бяло... чисто. Въздухът се дишаше.... супер!

Коко и Бела играха съответно всеки със съучениците си навън поне 3 часа..... Прибраха се измръзнали и мокри, но много щастливи!!!! Въобще - навън си е една истинска зима......
Петък вечер бяхме на РД на дъщерята на моя съученичка и приятелка. Дойде и другата ми съученичка и приятелка - в общи линии ние бяхме 5 по-близки приятелки, но с тези двете момичета най-много се имах. Та ми беше страхотно..... държах се както едно време, както съм си аз..... Прибрахме се и се разложихме в подготовка за 2 мързеливи дена.... Е... ъ... съботният, моят съботен ден, беше зает със служебна работа. Не протестирам, защото ми се случва много, много рядко. Но си давам ясна сметка, че.. докато мога и съм в позиция да се отстоявам нуждите и разбиранията си, не бих си дала някой от почивните дни за сметка на работата!!!
Вчера...... е... ъъъ..... вчера ме глобиха в градския транспорт

..... Т.к. засега съм решила да не изкарвам колата от паркоместото пред блока ни, т.к. със сигурност като се прибера няма да го намеря, а и не само него - ами няма да намеря никакво, т.к. всичко в момента е затрупано със сняг, то вчера се ползвах рейс, за да стигна до близкия мол на околовръстното. И всичко е наред - автобуса дойде навреме, не го чаках много, празен и топъл. Купих си билет и......... мамка му - забравих да го перфорирам, даже..... въобще не ми хрумна, че трябва да го перфорирам. Аз съм свикнала с метрото, където билетите просто се чекват на автоматите и после си стоят цели целинички и така си седнах спокойна на седалката. Минава проверка, аз си вадя билета и с огромна доза сигурност и спокойствие го подавам на човека да го провери и........

..... дори не се усещам...... а той, един възрастен мъж, ме гледа и леко смутено ми казва "Ама Вие не сте го дупнали!!!"....... и аз........ " ... верно не съм!".....

И така...... да ми е честита глобата, която си е соленка.....
Днес сутринта.... отново имах специален поздрав от Софийска вода..... тъкмо съм се изтренирала и тичам да се къпя, че трябва да излизам по-рано, и .. ами да..... няма вода!
ПАК! ОТНОВО!!! Пак и отново, т.к. в петък се случи абсолютно същото, но този път бях след тичане

........ Оки, аз си държа една 10-литрова туба, пълна с вода, в гардероба - тъкмо за такива случаи. Но тя по-скоро е за това да си измием ръцете, да имаме за тоалетната и т.н. .. Еми.... като нямам друг избор, като съм потна и смърдяща, ..... да видите как си сипвам от тубата в кофичка и топля с бързовара..... а после разреждам горещата вода и се "жабуря" ей така за Бог да прости

.... И накрая от тубата остава още вода, за да има и за другите да мият ръце......
Ами това е като че ли при мен...... в общи линии.... Нещо ми се спи и.... не знам как ще си държа очите отворени още поне час... Ще я видим тая работа!