Деси, не знам защо..... си си помислила така. Аз лично нямам никакъв проблем нито с тази статия, нито с факта, че си я пуснала тук.Kleo написа:Съжалявам, ако със статията съм подразнила някоя от вас, не ми беше това целта, ни най-малко.

Аз днес се "газирах" .... газирах се от факта, че ми се наложи да тичам през минни полета.... Че... 10 дена след края на снеговалежа, нищо в нашия Младост не е почистено... Писах във ФБ - там ми е по-голямата трибуна за споделяне - зарязах блог.бг, защото... е една тотално неподдържана платформа. Докато си направя новия блог, ще споделям тук и във ФБ. Та ето какво писах там: " onclick="window.open(this.href);return false;. Ако не го виждате и ви е любопитно, моля пишете, ще го пейстна тук.
Иначе и 1 дерт от днес - трябваше да ходя на фризьор, т.к. съм за боядисване, но.... фризьорката ми се обади сутринта, че е в болница с детето си, което е с повръщане и разстройство..... и така - отлагам за неопределено време, а бая съм побеляла. Но каквото - такова!!! Това да са ми грижите!