Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавление!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавлен

Мнение от cchery »

Kleo написа:Съжалявам, ако със статията съм подразнила някоя от вас, не ми беше това целта, ни най-малко.
Деси, не знам защо..... си си помислила така. Аз лично нямам никакъв проблем нито с тази статия, нито с факта, че си я пуснала тук. :)

Аз днес се "газирах" .... газирах се от факта, че ми се наложи да тичам през минни полета.... Че... 10 дена след края на снеговалежа, нищо в нашия Младост не е почистено... Писах във ФБ - там ми е по-голямата трибуна за споделяне - зарязах блог.бг, защото... е една тотално неподдържана платформа. Докато си направя новия блог, ще споделям тук и във ФБ. Та ето какво писах там: " onclick="window.open(this.href);return false;. Ако не го виждате и ви е любопитно, моля пишете, ще го пейстна тук.

Иначе и 1 дерт от днес - трябваше да ходя на фризьор, т.к. съм за боядисване, но.... фризьорката ми се обади сутринта, че е в болница с детето си, което е с повръщане и разстройство..... и така - отлагам за неопределено време, а бая съм побеляла. Но каквото - такова!!! Това да са ми грижите! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа:
Kleo написа:Съжалявам, ако със статията съм подразнила някоя от вас, не ми беше това целта, ни най-малко.
Деси, не знам защо..... си си помислила така. Аз лично нямам никакъв проблем нито с тази статия, нито с факта, че си я пуснала тук. :)

Аз днес се "газирах" .... газирах се от факта, че ми се наложи да тичам през минни полета.... Че... 10 дена след края на снеговалежа, нищо в нашия Младост не е почистено... Писах във ФБ - там ми е по-голямата трибуна за споделяне - зарязах блог.бг, защото... е една тотално неподдържана платформа. Докато си направя новия блог, ще споделям тук и във ФБ. Та ето какво писах там: " onclick="window.open(this.href);return false;. Ако не го виждате и ви е любопитно, моля пишете, ще го пейстна тук.

Иначе и 1 дерт от днес - трябваше да ходя на фризьор, т.к. съм за боядисване, но.... фризьорката ми се обади сутринта, че е в болница с детето си, което е с повръщане и разстройство..... и така - отлагам за неопределено време, а бая съм побеляла. Но каквото - такова!!! Това да са ми грижите! :)
Черита, не знам защо го усетих така, но се радвам, че не съм предизвикала неприятно чувство у теб със статията за алфа и бета жените :923

Жалко, че страшно много столичани се оказаха чисто и просто ... мързеливи ... да почистят около себе си... входа си, колите си, местоработата си. Да махнат висулките. Потенциални убийци. Жалко! :oops:

Аз се опитах да вляза във ФБ, но нещо не ми се отвори твоя линк. Би ли го постнала наистина тук? :923

Дано детето на фризьорката ти оздравее бързо! Ако искаш, да се уговорим някоя вечер да дойда у вас и да те боядисам? Не се шегувам, мога го. Боядисвала съм вече успешно майка ми и леля ми, и то нееднократно :329
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Деска, сега пиша от телефона, така че утре ще пусна наново линка.

Ще се радвам много да се видим с тебе... Дали идния понеделник ще си свободна?! Май се заформя едно виждане :222 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

kamelia_ivanov написа:Страхотна тема :)
Здрасти, Ками! Отдавна не си писала.

Какво по-точно прочете и те впечатли в наистина хубавата тема? Разкажи, сподели с нас.

Как я караш? Всичко ОК ли е с теб? :524

Приятно е да виждаш завърнал се човек, който не е писал отдавна във форума :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Бързаме, все бързаме....

автор: Марияна Дживтерова

категория: Вдъхновение

За вечното бързане. И вечното закъсняване. За пропуснатите моменти. И неосъзнатите радости. За моя и твоя живот...

Тичаме, все тичаме...

Тичаме за работа, тичаме от работа към вкъщи – да сготвим, да изперем, да прегледаме домашните на децата, да закараме колата на ремонт, да намерим майстор за провредения електроуред вкъщи или за прокапалата чешма....
Тичаме по институции, поликлиники, задачи...

А всъщност замисляме ли се някога кой всъщност има нужда от това тичане...

Дали нуждата от добра дума или мила усмивка не е по-голяма от топло ядене и изгладена риза...

Дали нуждата да прегърнем детето си не е по-голяма от това играчките му да са подредени, да му прочетеш приказка, или просто да си поговорите, не е ли по-важно от това дали точно е изписана сложната дума в домашното му, дума, за която дори ти самият не си сигурен как се пише и какво точно означава...

Хора, спрете! Земята се върти винаги с една и съща скорост! Тя никога не тича!
Закъде тичаме тогава?!

Мястото, за което тичаме, винаги ще бъде там, където е, но хората, които обичаме, никога повече няма да са същите и мигът с тях никога повече няма да се повтори!

Забавете ход и преди всичко друго, което сте се разбързали да свършите, намерете време да спрете до тях и да ги попитате как са! Да им покажете цъфнало пролетно цвете, интересна мида на морския бряг или просто по-различно изглеждаща звезда на небето!

И в този миг си припомнете, че ги обичате и както те, така и вие имате нужда от всичко това! Подарете на душите им своята душа...

Moже да намерите Марияна Дживтерова в нейната facebook страница.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нищо не трябва

автор: Гергана Лабова
категория: Вдъхновение

За безкрайно многото "трябва" в нашия живот... А дали наистина ТРЯБВА?

Трябва да почистя основно дома си. Трябва да изпразня гардеробите и да пренаредя шкафовете. Трябва да изцикля пода. И да пребоядисам стените.
Почакай. Нищо не трябва.
Трябва само да направиш дома си уютен и твой. Трябва само да създадеш своето местенце за почивка и презареждане. Там, където да бъдеш истински себе си. Там, където да се чувстваш защитен. И помни: трябва само да си щастлив!

Трябва да отслабна. Трябва да започна диета и да тренирам във фитнеса всеки ден. Трябва да скрия недостатъците на тялото си. И да сменя визията си.
Почакай. Нищо не трябва.
Трябва само да се чувстваш добре в кожата си. Трябва само да се храниш здравословно и да спортуваш за здраве. Преди да харесаш отражението си в огледалото, трябва да харесаш това, което виждаш в очите си. Харесай душата си и ще харесаш и тялото си. И помни: трябва само да си щастлив!

Трябва да направя кариера. Трябва да забогатея и да спечеля слава. Трябва да имам влиятелни контакти. И близките ми да се гордеят с мен.
Почакай. Нищо не трябва.
Трябва само да намериш работата, която ти носи удоволствие. Трябва само да виждаш смисъл в нея. Защото е истина - работата ти е важна част от теб. Тя трябва да допълва твоя пъзел, да добавя красив щрих към цялата картина. И помни: трябва само да си щастлив!

Трябва да имам връзка-мечта. Трябва да създам идеално семейство и неразрушима хармония. Трябва да бъда перфектен партньор. И перфектен родител.
Почакай. Нищо не трябва.
Трябва само да изградиш връзката, която те кара да се усмихваш. Трябва само да даваш любов и разбиране на своята половинка и на своето дете. Никое семейство не е идеално, защото никой човек не е идеален. Приемай и обичай своите недостатъци и тези на любимите ти хора. И помни: трябва само да си щастлив!

Трябва да спра да правя грешки. Трябва се държа мъдро и зряло. Трябва да не се губя по пътя си. И да бъда за пример на всички.
Почакай. Нищо не трябва.
Трябва само да бъдеш себе си. Трябва само да следваш сърцето си. Не се страхувай, че понякога няма да знаеш как да постъпиш. Не се страхувай, че понякога ще грешиш - това е опитът, това е твоето израстване, това си ти. И помни: трябва само да си щастлив!

Трябва да спра да пилея времето си. Трябва да съм подреден и концентриран. Трябва да оползотворявам максимално всеки ден. И да имам ясни приоритети.
Почакай. Нищо не трябва.
Трябва само да изживяваш пълноценно мига. Трябва да си позволяваш истинска почивка - без рамки и без предварителни представи. Не си поставяй невъзможни задачи. Не се опитвай да запълваш всички часове от денонощието. И помни: трябва само да си щастлив!

Трябва да имам големи мечти. Трябва да преследвам нови и все по-високи цели. Трябва да жадувам за различен, по-хубав живот. И за друго бъдеще.
Почакай. Нищо не трябва.
Трябва само да намериш своята лична мечта – без значение малка или голяма е тя. Трябва само да повярваш в нея. Тя ще придаде смисъл на дните ти и цвят на бъдещето ти. Тя ще бъде вятърът в крилете ти. И помни: трябва само да си щастлив!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте!!!! Честита ви нова седмица! И нов месец! И ново начало.... на каквото си пожелаете!!! Ще се радвам за всички ни да почва прекрасен период от живота!!!! :954 :954

Лаконична съм, но просто за момента имам толкова възможности!!! Имам приоритетни задачки, които трябва да свърша, а после..... после да се прибера у дома при децата, които са във ваканция!!! :) :)

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ани, вкъщи ли си вече? Какво правите с децата? Хубаво нещо е ваканцията, мда... :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Ани, вкъщи ли си вече? Какво правите с децата? 9
Да, ей сега се прибрах. Но за съжаление не мога да превключа от офис-вълната, щото почвам да правя заедно с Бели презентация по Човек и природа..... Т.е. пак съм на компа и пак работя :1052 :1052 ..... Коко е на тренировка.

Заключено