Има и още един момент, който не бива да подминавам, а именно - информацията в интернет. Ванче, ти си прочела много неща там, но... кое е истина?! И виж какво се получи като прочете тези неща - паникьоса се за отрицателно време!!! А полипите ти са открити през 2007-а година. До настоящата, "благодарение" на това, че личната нищо не е казала, ти живееше в неведение, но и... без страх. И както виждаш - в полипите промяна няма. Възможно е да станат злокачествени, но е възможно това никога да не се случи. Точно както с всичко останало. Точно както със задължителните профилактични прегледи при АГ и мамалог, на които и аз ходя. Здрава съм, но ходя, защото можело да .......... сещаш се какво... И това ми докара невероятна криза на психика.... да не кажа, че почти се бях поболяла емоционално.
Искам да кажа следното - че понякога повечето знания не ни улесняват живота. Напротив.... Спомни си за всичките хубави моменти, които си имала през тези 9 години, откакто са диагностицирани полипите и си задай въпроса - такива ли щяха да бъдат, ако сянката на страха от израждане на полипите беше надвиснала над тях?!? Може би има още нещо за жлъчните полипи, което не знаем и заради което личната не ти е казала - попитай я, изясни въпроса с проблема с твоята информираност и вземи най-правилното решение дали да я сменяш или не!!!!
Иначе всички живеем с по "нещо" в себе си - Цвети е с вируси, ти - с полипи, аз - с разраснали се лимфни възли в дясно на врата и под мишницата, които трябва да следя. Никоя от нас не знае в кой момент и дали ще има момент, в който нещата вече няма да са в наша полза..... Много доскоро живеех в страх и почти в очакване на този момент..... и разбрах, че както е писала Цвети, съм забравила да живея. Нека обаче като сме заедно да си даваме взаимно кураж и да изчистим живота си от тези тъмни сенки!!!!

Аз лично почвам отново 1 схема за лимфните възли - предписана ми е от нашата хомеопатка. Ще се пробвам да видя дали мога нещо да подобря. Ако стане - ок. Но и нищо да не се получи, си имам 2 невероятни "лечения" - спорт ииии диетата на Руми!
Браво за твоето решение да пишеш на Руми!!! Непременно следващия път й пиши, че си част от нашия форум (ако не си го направила вече, де