Цвети, желая ти от сърце да бъдеш все така позитивна, лъчезарна и готина мацка! Зарежи какво показва огледалото, важното е какво то не вижда, защото човечността не е показност, а състояние на човешкия дух - мисля, че ти си доказателството за това! Весел празник, бъди жива, здрава, честита и щастлива!
Честит Рожден Ден, скъпа Цвети! Родена си в магичен ден и нека магията в живота ти да няма край!
Желая ти Бог да бди над трите ти прекрасни ангелчета, за да бъдеш ти най-щастливата майка!
Сиренце написа:Честит Рожден Ден, скъпа Цвети! Родена си в магичен ден и нека магията в живота ти да няма край!
Желая ти Бог да бди над трите ти прекрасни ангелчета, за да бъдеш ти най-щастливата майка!
images.jpg
Весели празници!
Цвети,получила си страхотни пожелания.Добавям само пожеланията си за здраве и се присъединявам към последното пожелание към теб.Честит празник!!!
Честит Рожден Ден и от мен, мила Цвети! На много хубав празник си избрала да се родиш! Бъди жива, здрава, засмяна, щастлива, обичана и обичаща! Всичко най-добро ти пожелавам
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм
ЦВЕТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ, ДА ОБИЧАШ И ДА БЪДЕШ ОБИЧАНА, ДА ДАВАШ И ДА ПОЛУЧАВАШ. НАИСТИНА СИ СЕ РОДИЛА В ДЕН, В КОЙТО СТАВАТ ЧУДЕСА. ТИ САМАТА СИ СЪЗДАТА ТРИ ТАКИВА, ДА СА ТИ ЗДРАВИ И МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ.
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО