Хубава вечер на всички и спокойна нощ! Ще се радвам да споделите ефекта от детокса при вас - ей така, за надъхване
Портокалче, преди много момичета споделяха, че ансола не им действа от към посещение на WC то, но това не обезсмисля ефекта му да изведе токсините.Портокалина написа:Един ден да реша да направя детокс на сокове - перфектен, лесно се справих, без мъка и глад... и този гаден ансол да не подейства по очаквания начинкоремът ми е подут, но нищо не излиза от него
бях чела преди време, че не на всички ансолът действа разхлабващо, но някакси свързвам успешния детокс със...
ще видим какво ще покаже кантара утре сутрин
![]()
Хубава вечер на всички и спокойна нощ! Ще се радвам да споделите ефекта от детокса при вас - ей така, за надъхване
Искам да разкажеш за него сега, моля те, ДроиДdroidd написа: ... Имах странно преживяване по време на опита ми да поспя след обяд, но ще разкажа накрая, че да не развалям дисциплината. ...
Keara честит детокс и на тебKeara написа:Привет и от мен и честит детокс на всички! При мен всичко мина много добре, нямаше никакви неразположения освен студа, който изпитвах през почти цялото време.Чувствам се чудесно!
Ванчето, Благодаря!Ванчето написа:Хей...![]()
И аз имах намерение да детоксвам този месец, но нещо хич не успях да се настроя...
Успешно захранване и задоволителни резултати пожелавам !![]()
Kleo написа:Искам да разкажеш за него сега, моля те, ДроиДdroidd написа: ... Имах странно преживяване по време на опита ми да поспя след обяд, но ще разкажа накрая, че да не развалям дисциплината. ...
Kleo написа:ДроиД-че, състоянието е "алфа".
Мерси, че сподели!
Уникално изживяване е било за теб...![]()
И категорично не си за лудница. Ха-ха-ха