Нели написа:cchery написа:Нели написа:
Ние с моите момичета снощи ходихме на концерт на Людмил Ангелов, който свири любимия на Виолета концерт на Рахманинов заедно с Варненска филхармония.
Нелка, кой е този концерт? Аз напосладък се увличам по хармонията на тази музика.
Ето, пускам веднага:
[youtube]pBx-tr1FDvY[/youtube]

Благодаря. Слушам го в момента. Едва ли ще имам време да го чуя целия, но..... и утре е ден.
Нелка, пишеш, че това е любимия на Вили концерт на Рахманинов - това.... означава, че тя всъщност познава творчеството му или поне... концертното.

..... любопитно ми е - ти си я запалила по тази музика?! По композитора?!..... Защото в моя случай, интересът към класическата музика дойде от ........ Коко и Бела

. Едната госпожа по музика в тяхното у-ще (вече бившо за Коко, де

) е съавтор на учебник по музика и гледа доста сериозно на предмета си. А също така училището е партньор в програмата ФОРТИСИМО В КЛАС и децата от начален курс имат възможност да се запознаят с инструментите за класическа музика, както и да посещават по 2 концерта годишно в зала "България".
Нели написа:.... четене и писане... Ей такива разни.

Какво чете и какво писа днес?!
Аз изгледах мача на Коки - пак паднаха

. После взех Бели от НСА и гледахме националките в Арена Армеец. Пак нямаше свободни седалки и с нея седнахме на стълбите. Изведнъж много близо до нас се освободиха 3 места. И в бързината да заема 2 от тях, почти се сблъскахме с една жена, която правеше същото като мен, знаейки, че ако не е стремителна, места няма да има.... и която жена се оказа .......... Нешка Робева

..... Чудех се дали да я заговоря, но не посмях. По едно време до нея се промъкна един тиквеник, който дори накара детето, което седеше до Нешка да се премести и сам седна на мястото му и почна да ѝ говори някакви неща. Беше толкова досаден и чак се чудя тя как го издържа... Но... пък Нешка е със солиден житейски опит зад гърба си, видяла е и е изтърпяла кой ли не и може би не трябва да се чудя. Та след като тоя досадник най-сетне се махна, аз се обърнах към нея иии... просто я помолих да ми позволи да я представя на Бела

. Получи се приятно....
И те така........