ПРОЛЕТ ли е във гората, ПРОЛЕТ има и в душата

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: ПРОЛЕТ ли е във гората, ПРОЛЕТ има и в душата

Мнение от cvety_rz »

Чери, изгледах клипчето.Докосна ме и плаках много.Аз съм в подобна ситуация, но с детската градина.Много сълзи се проляха тия дни от моя страна.Живота си тече....затворихме цяла една страница от живота ни.Сбогувахме сме с детската градина.Когато завършваха Симчо и Райчето не ги усещах така нещата, защото Калинчето оставаша, но сега......Времето си тече.....Или аз остарявам и се превръщам в тотална ревла :1062
Нели, много неприятно :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, момичета. Все се каня да пиша и да са обадя и накрая от тела. Тази сутрин, след тичането забелязах, че май ми идва, а не му е време. Но цикъл ли е или нещо овулаторно - сега отивам на преглед. Едвам намерих свободен гинеколог - дано е читава, че не я познавам. :954

Декс, прочетох ти поста за Чехия :) , но повече ще пиша от колю, че се измъчих. :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Минах на прегледа. Не помня откога не съм била толкова хладнокръвна. :lol: :lol: Няма ми нищо, което да е притеснително. Имам доста голяма фоликулна киста на яйчника - това е физиологична киста, която се образува всеки месец при узряването на яйцеклетката. :) Явно големият й размер този месец в комбинация с 15-те км тичане от сутринта са довели до зацапването. Ама не се знае, де. Но проблем няма.

Взе ми цито и ми пукна в електрокуагулатор една възпалена мастна жлеза на шийката, която задържа секрет. От няколко години знам, че я имам - е, сега вече я нямам :1062 . Другия петък ще излезе цитото и ще ме погледне пак дали добре е зарастнало мястото в обгорената жлеза. И това беше. :)

Ще живея :1211 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, радвам се, че не е нещо сериозно :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ани, вчера те мислих. Радвам се, че си добре! :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Ани, вчера те мислих.
Деска, не ми мисли повече :) ! Аз вече не съм това, което бях :222 .

Благодаря ви, че ме прочетохте!!!

Аз днес съм на старта. Имам толкова много работа..... и се заемам юнашки, пък докъдето докарам. Сутринта, разбира се, тичах - днес 10 км. В неделя се пускам на 15 км във Врана.... регистрирала съм се и съм платила. Каквото стане. Искам само да стигна до финала - ако ще и последна да съм. То все един последен трябва да има :1062 :1062 .

Гадно ми е за Коки - само той става рано вкъщи .... Аз вече не ставам заради него да правя закуски, ама въпреки всичко ми е гадно, че не го и изпращам дори за у-ще. Ще каже някой - голям е. Е, хубаво..., ние като сме възрастни, не се ли изпращаме един друг и си пожелаваме "хубав ден!"... От друга страна толкова много имах нужда от това спане сутрин..... просто бях смазана от всичко, което правех последната половин година. Ще видим - ще измисля нещо поне да ставам и да му казвам чао.

Сега при мен "нова мода" :1062 - реших, че с "нямам време" и "уморена съм" книгата ми за JavaScrpit (езикът за динамизиране на уеб-страници) няма да се прочете сама. И така - сутрин отделям по 1 час да я чета. Засега нямам време (този път наистина нямам :lol: ) да пиша скриптове и да ги тествам, но поне се запознавам с основите и основните принципи на този програмен език без който уеб-разработчик няма как да стана. Като приключа със сайта, който правя в момента (правя го с т.нар. open-source платформа - уърдпрес), се захващам сериозно с уеб програмиране. И така.....

Ами това е от мен. Като има резултати от антицелулитния масаж, ще ви пиша.... а, дано :1069

Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

cchery написа: В неделя се пускам на 15 км във Врана.... регистрирала съм се и съм платила. Каквото стане. Искам само да стигна до финала - ако ще и последна да съм. То все един последен трябва да има :1062 :1062 .
Ех, Чери, няма да можеш да разчиташ на моята подкрепа в неделя :) . Ние днес след обед пътуваме към Карлово, защото Яна утре от 11 часа е на едно състезание по математика в Пловдив :). Вече ми се струва леко безсмислено цялото упражнение с толкова пътуване, но ще гледам да извлека максимална плза. Ще се видя с половината си приятелки от Пловдив, ще се поразходя по Главната и из Капана. Не знам дали ви споделих колко възхитително (думата е съвсем точна :)!) впечатление ми направи Капана преди няколко месеца - с всичките му реставрирани арт магазинчета, кафененца на открито, пешеходната зона. Винаги съм обичала Пловдив, а сега центърът му е прекрасен, само за подмотване с приятели. Надявам се само да не вали :).
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

dexter написа:
cchery написа: В неделя се пускам на 15 км във Врана.... регистрирала съм се и съм платила. Каквото стане. Искам само да стигна до финала - ако ще и последна да съм. То все един последен трябва да има :1062 :1062 .
Ех, Чери, няма да можеш да разчиташ на моята подкрепа в неделя :) ..
Ъъъъ, Декс, и аз отначало В-А-Р-на го прочетох и даже се зарадвах, че Чери ще идва насам, но то е В-Р-А-на. Обаче ще стискаме палци! :524
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ех, момичета, Нелка, Декс, :922 :922 :922 . Благодаря!!!!

Имам планове за Варна за това лято!!! И ще се изпълнят - сигурна съм! Така че ще се видим! :329

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Нели написа:
dexter написа:
Ех, Чери, няма да можеш да разчиташ на моята подкрепа в неделя :) ..
Ъъъъ, Декс, и аз отначало В-А-Р-на го прочетох и даже се зарадвах, че Чери ще идва насам, но то е В-Р-А-на. Обаче ще стискаме палци! :524
То и аз го прочетох в началото за Варна и започнах да планирам едно ходене до там за подкрепа :221
Чери, с теб сме макар и да бягаш във ВРАНА :mrgreen: Успех!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ха, здравейте.Вчера пристигна роклята на Райчето по Еконт за завършването им.Определено останах изненадана, че поиска рокля, защото тя носи клинове и дънки, но сега решили всички момичета да са по женствени.Преди няколко часа се върна от Сливен беше на състезание на 6 място са се класирали.Разказва ми кое как е минало и после премери роклята.Толкова е красива и голяма вече......хайде пак му ударих един рев :1062 :1062 Имам усещането, че смъкнах няколко кила от този тип "отводняване" :221
Сега с Калинчето са на балет а аз си лежа в къщи и правя разход на хартия.Хванах някакъв вирус с гърлобол, температура и хрема и то каква хрема само.Мъжете пък са за риба.Това е при нас.При вас как е?
Чери, как мина днес?
Публикувай отговор