Ако ви се разхожда до Черни Вит, ви каня на едно мнооооого вкусно събитие
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ние с Люси (Орхидея), Валери и децата ще сме там. Желаещи?

Чери, има няколко причини за цялата работа с Яна и МГ-то във Варна, като моето желание е сигурно на последно място, като дори не съм сигурна, че искам да учи тамcchery написа:Декс, с каква идея насочваш Яна да кандидатства в МГ?
Нелка, едва тази сутрин, когато се събудих, тази случка не беше първия "скрипт", зареден от мозъка ми. И мисля, че това се дължи на факта, че с Бела не сме в София. Мисля като теб и съм твърдо на мнение, че това идиотче трябва да разбере, че е отговорен за действията и думите си. Но...., дори от позицията си на родител на негов връстник, не мога да измисля как да се случи това. Ето го в действие спрямо друг съотборник на Коко:Нели написа:Чери,
това, което се случва с Коко, а и с цялото ви семейство всъщност, е...![]()
![]()
Чак нямам думи!
Не зная как се реагира в такава ситуация, но ТРЯБВА да се реагира. От една страна, действително е опасно и не може просто да решим, че това са само хлапашки приказки. Не, не е така! От друга страна това момче трябва да се научи, че от поведението му има последствия и всеки човек трябва да носи отговорност за това какво прави и какво причинява на другите. Не е невинна детска лудория, твърде голям е този гамен, за да е толкова невинно.
Не знам какво да кажа, наистина. Надявам се да няма по-неприятно продължение за вас в тази история. Но се надявам и да има продължение за момчето, което е направило това.
Ей това горното си пожелавам да мога да го напиша в първо лице и аз след 1-2 години, защото към момента не мога да кажа какъв е или какъв не е по душа КокиНели написа: Много ѝ е интересно и понякога, в свободно за нея време, решава накакви задачи по математика просто ей така, за удоволствие. А тя е на 18 години! Дори и при това положение, аз виждам, че по душа тя не е математик. Но и аз не съм математик по душа, макар винаги да съм мислела именно така за себе си. Просто виждам невероятна красота в математиката!
Лошото е, че... Коки има мач от 12 часа в събота, Бела е на тренировка до 18 часа, а в багажника на колата си (и в момента) имам 2 чувала със зелки, които събота трябва да пъхнем в бидонСиренце написа:Момичета, имате ли планове за събота?
Ако ви се разхожда до Черни Вит, ви каня на едно мнооооого вкусно събитие
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ние с Люси (Орхидея), Валери и децата ще сме там. Желаещи?
Чери, графикът само изглежда тежък, на практика не е чак толкова. Е, в сравнение с миналата година е малко по-натоварен, но не е нещо непосилно. Напр. школата е само 2 учебни часа във вторник след обед, след това има цяла седмица да си реши задачите за домашно. Ако предстои състезание, домашното е няколко (2-3 най-много) теста от предходни години на същото. Изобщо не става въпрос за ежедневни занимания, решаване на задачи с часове и насочване на учебния процес единствено към математиката. Даже ми се вижда твърде малко, но понеже не съм си вкъщи и не мога да контролирам ученето, трябва да разчитам на самоинициатива и на почивните дни. Е, всички знаем колко е самоинициативата у 10 годишните :lol: .cchery написа:Декс, правилно си ме разбрала, че подтекстът на питането ми относно кандидатстването на Яна в МГ беше, дали това е нейно желание или твоя (не)гласна амбиция... Защото този график на математически турнири, допълнителни занимания по математика и така ясно изразено желание с точно формулирани стъпки къде и как да се продължава, за мен е присъщо за един възрастен човек.