Здравейтеееее. Ето че сме в края и на този месец. В края на есента. В края на лятното часово време. В края на изборния ден...... Толкова много край и аз не се чувствам тъжна, тревожна, гневна, депресирана, нещастна.... Дори да ви призная..... тази сутрин се изненадах от смяната на часа

. Не че не знаех, че предстои, но това си го разменихме като реплика с мои приятелки в началото на тази седмица и беше някак си мимолетно. След което мина и замина. И повече не стана на въпрос. До тази сутрин, когато си пиех кафето, излегната на дивана, четях си вестника и поглеждайки стенния часовник си планирах колко още да мързелувам, защото после ми предстоеше по-дълго бягане. Малко по-късно хванах телефона и тръгнах нещо да търся из фейса..... и по някое време поглеждам часа, който е на лента в горния край на екрана и

... телефонът показва 1 час по-рано от стенния часовник... и тогава се чатнах, че.... ами - да, сменили сме времето. И толкова много се зарадвах, че бях забравила за това, защото за първи път от години не го бях преживяла трагично..... Обикновено, знаейки, че връщаме зимното часово време в комбинация с времето, което по през този период на октомври се разваля, ми действа тотално зле на настроението.... Но - ето..... късмет, че бях забравила.
Какво друго да ви кажа?!

Готова съм и с клипа към дипломната ми работа - пускам го тук с молба да бъдете искрени и да ми кажете всичко, което ви прави впечатление като си го пуснете. Моля, обърнете внимание, че ми е много важно ПЪРВОТО пускане на клипа, т.е. когато го заредите за сефте, защото за всеки следващ път е ясно, че ще сте натрупали вече впечатления и неясните моменти (ако ги има) ще се изясняват. Та основно ме интересува - става ли ясно веднага за какво е този клип; към кого е насочен; какво рекламира; оставя ли някакви внушения? И вече - ако има нещо по техническото му изпълнение, което ви е направило впечатление: цветове, светлина, звук и т.н.
[youtube]wc_XwgCHaUg[/youtube]
Иначе днес гласувах - надявам се, че гласувах за по-различно бъдеще от настоящето ни.... Чакам с огромен интерес резултатите от изборите, особено тези в Младост.
Деска, нямах представа, че хората с диагноза БАР неизменно минават през клиника поне веднъж в живота си и се радвам, че ти не си част от тази статистика.

А ти всъщност докато си в депресия, ходиш ли на работа, т.е. на двете си работи?!
Страхотно е, че си имала физическа активност през лятото - окуражавам те да не я спираш изобщо. Не те ли влече да ходиш заедно с майка ти и сестра ти на фитнес?
Нелка, изучи ли италианския?!

Какво си правила в Софето

? И пак да питам - как се чувства Вили вече като българче в България :lol: :lol: ?
Ванче, честит рожден ден на Гого
. Желая преди всичко здраве и после всичко онова, на което само детството е способно - усмивки и безгранично щастие, обич и щури дни. Наздраве на цялото ви семейство - надявам се днес да сте имали страхотен ден!