МЯСТО за сладки разговори през 2020

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: МЯСТО за сладки разговори през 2020

Мнение от Kleo »

Нели написа: 17 Май 2020, 17:44
Kleo написа: 17 Май 2020, 11:29 Ехааа!
Нели,
все по-любопитно ми става да видя наталната ти карта :)
Деси, то хубаво... ама... не съм сигурна какво е това и затова не зная как точно да ти я покажа. :1062
Това е рожденият ти хороскоп, миличка, и не можеш ти да ми я покажеш, аз ще ти я изготвя, ако ми предоставиш примерно на лични съобщения точните ти рождени данни :1069 :fan :329 /място на раждане, дата, месец и година на раждане, и възможно най-точен час на раждане/
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Kleo написа: 17 Май 2020, 18:15
Нели написа: 17 Май 2020, 17:44
Kleo написа: 17 Май 2020, 11:29 Ехааа!
Нели,
все по-любопитно ми става да видя наталната ти карта :)
Деси, то хубаво... ама... не съм сигурна какво е това и затова не зная как точно да ти я покажа. :1062
Това е рожденият ти хороскоп, миличка, и не можеш ти да ми я покажеш, аз ще ти я изготвя, ако ми предоставиш примерно на лични съобщения точните ти рождени данни :1069 :fan :329 /място на раждане, дата, месец и година на раждане, и възможно най-точен час на раждане/
:955 :955 :955 :1069 :1069 :1069
Ами... сама се смея на себе си! :221
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Важното е смях да има :)
А ми се прииска да ти я видя, защото тази любов към морето, спорта, независимия начин на живот все някъде трябва да я има указана в хороскопа ти, според мен.
Хубава нова седмица на всички!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Как сте, момичета?
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Нели написа: 19 Май 2020, 18:44 Как сте, момичета?
Нели, добре съм. В неделя празнувахме рождения ден на Калинчето. Беше много хубаво парти. Децата си направиха пикник в градината. Имаше торта, пица, чипс, газирано. Все неща дето не позволявам да ги ядем и пием често :1209 Та дори само заради това няма как да не са доволни.Някои от гостите не бяха виждали малки яренца и въобще животни, които са различни от котка и куче. Беше им много забавно да тичат с малките козленца.
Имахме идея да се мокрят, но времето беше доста хладно и духаше силен вятър. Направихме все пак компромисен вариант на играта "Истина или предизвикателство" и си топиха ръцете в малко лигенче с много лед. Не можахме да минем съвсем по сухо :1062 Тази седмица започнах и работа. Имаме поръчки, които са малки и трудоемки, но все пак е работа. Преди извънредното положение изобщо не бихме се захванали с тях, но виж какво нещо е живота. Та все още се нагаждам към новия ритъм и съм много уморена, но влязох като прочетох Нели. Това си е цял сценарий за филм. Като приказка ми звучи всичко това и е много хубаво. На теб ти ходи морето и да си на лодка :329 Малко страшно ми прозвуча вашата грешка, но щом сте се оправили значи сте придобили опит и ще ви е за урок.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нели,
А на мен ми се прищя да съм заедно с теб в открито море.
Не само че не изпитвам страх, а имам огромно желание за това!

Знаете, че всичките си лета изкарвах при баба Нина във Варна, като дете и чак докъм 28-мата си година.
За мен Варна е вторият ми дом. Всяка година по три месеца там, беше огромен кеф! Умея да плувам.
А и като "морско чедо на Нептун" /заради зодията ми, хи-хи/ обожавам вода.

Ако бях при теб сега, със сигурност щях да ви моля да ме вземете на един плавателен курс.
Лошото е, че не съм в добра физическа форма и сигурно щяхте да ми откажете.
Нищо, аз да си кажа, че си мечтая, да съм при теб, навътре в морето, и да дишам соления въздух... Ех!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети,

Чуден РД сте изкарали! Направо си ви представих цветно и образно да ти кажа... Козлета, легени с вода, щастливи деца, "забранени" храни и напитки, двор със зеленина и цветя. Майско великолепие!

Да ти е жива, здрава, щастлива, успешна и усмихната рожденичката! Много радост, любов, приятели, късмет! Весело и сгряно да й е в душичката! А на теб - много да се гордееш с нея, майче! Да ти стопля сърцето! ... Колкото до работата, действай си по задачките, наистина е важното, че ги има и тези поръчки, засега толкова, после - много повече!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Честит Имен Ден,на Коки!Да ти и здрав,Ани,да бъде упорит и да преследва всяка своя мечта!!!
Честит Имен Ден и на мен!!!😁😁😁🤭Желая си здраве и късмет,всичко друго е около мен!!!
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Честит имен ден, Елисче! Бъди много здрава и се радвай все така на всичко, което те заобикаля! Нека денят ти е изпълнен с хубаво настроение! :329

Честит имен ден на Коки! Желая му много здраве и винаги да носи с гордост красивото си име! Успех и сбъднати мечти...! Весел празник на цялото семейство! :922

Да ти е много здрава, щастлива, винаги усмихната и все така сладко-чаровна Калина, мила Цвети...! С извинение за закъснението, приеми моите най-добри пожелания за твоето прекрасно момиче! :922
Наистина сте имали хубав рожден ден с децата и животинките! Колкото и да е жалко, факт е, че в днешно време много деца изобщо не са виждали на живо други животни освен котки и кучета. Спомням си преди години, когато в имението където живеем се отглеждаха крави, най-редовно спираха хора, които пътуваха от големите градове и питаха дали може да влязът в полето при кравите, за да им се порадват децата, че никога не били виждали... :-|
А пък аз най-редовно си наблюдавам сърнички, спокойно пасящи в житото, от прозореца в хола... Красиви са! Доставя голямо удоволствие да ги наблюдаваш!
Хубав ден, момичета! :329
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Благодаря,Ванче!Дай Боже здраве и благоденствие за всички ни!!!
Моята мечта е да живея в голяма къща,с огромна поляна,заобиколена от гора,да си имам животинки,цветя,зеленчуци и плодове,плодови дръвчета...всичко,което ражда живот....искам сутрин да чувам птиците в гората,докато си пия кафето,да усещам мириса на тревата,прясно окосена.Вечер,в далечината да се чува воя на вълците(ама говорим за наистина по-далечна далечина😂😂😂).Искам да виждам децата ми как щуреят из градината и се търкалят в тревата,ами...искам пък
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Елисче, честит имен ден! Бъди здрава и късметлийка, и все така заобиколена от хората, които те обичат и които ти обичаш! ... Аз пък искам къща с двор, някъде край река, в гора или в планина, и в близката далечина :) да минават влакове.

Мечтите са, за да се сбъдват, нали знаеш? Един ден всяка от нас ще има това, което желае, убедена съм в това!

Черко, жив и здрав да ти е Коси! Много радостно да му бъде в сърцето, много щастливо да му пее душата!

Жив, здрав и щастлив да е и моят баща Константин! Както и всички останали именици и именички!

Хубав ден, момичета! Липсвате ми. Минавам да се похваля с нещо - ще пътуваме за първи път от 3 месеца! Сега събота, неделя и понеделник отиваме в Добринище, в къща за гости, а в Банско ще бъдат две приятелски семейства от София, същите, с които посрещнахме НГ заедно. Така че ще палим барбекю, поканени сме на РД на едно от децата, ще бъде толкова яко! Пирин, Банско, Добринище, приятелска сбирка, купон с барбекю, деца, зеленина, пътуване, къща за гости... все малко позабравени думички напоследък, нали? А сега се залавям за работа, чао от мен :) и доскоро писане.
Заключено