Елисче, честит имен ден! Бъди здрава и късметлийка, и все така заобиколена от хората, които те обичат и които ти обичаш! ... Аз пък искам къща с двор, някъде край река, в гора или в планина, и в близката далечина

да минават влакове.
Мечтите са, за да се сбъдват, нали знаеш? Един ден всяка от нас ще има това, което желае, убедена съм в това!
Черко, жив и здрав да ти е Коси! Много радостно да му бъде в сърцето, много щастливо да му пее душата!
Жив, здрав и щастлив да е и моят баща Константин! Както и всички останали именици и именички!
Хубав ден, момичета! Липсвате ми. Минавам да се похваля с нещо - ще пътуваме за първи път от 3 месеца! Сега събота, неделя и понеделник отиваме в Добринище, в къща за гости, а в Банско ще бъдат две приятелски семейства от София, същите, с които посрещнахме НГ заедно. Така че ще палим барбекю, поканени сме на РД на едно от децата, ще бъде толкова яко! Пирин, Банско, Добринище, приятелска сбирка, купон с барбекю, деца, зеленина, пътуване, къща за гости... все малко позабравени думички напоследък, нали? А сега се залавям за работа, чао от мен

и доскоро писане.