Това е от мен.

Да се размазвам от мързелИзпила съм кафето си, напълно разбудена съм, облечена съм за бягане и... минавам да ви питам какви са и вашите планове за неделята?
Кеми се готви много упорито тази учебна година. И въпреки, че беше с нова учителка по БЕЛ, се представи повече от добре - има 94 точки. По математика беше на 100% готова за 100 точки и затова е много разочарована от себе си (аз категорично не!). Тъй като геометрията й беше по-силната страна, първо решила 23 задача, но когато започнала да я преписва на белова, забелязала, че и разменира две точки и се наложило да я реши отново. Това, разбира се, й отнело доста време и когато започнала 22 задача, вече нямала време. Беше бясна, защото просто беше разменила числителя и знаменателя (което прави задачата грешна). Иначе и изразите ,и уравнението, и решението му са верни. Има 87,5 точки и така общият й сбор я нарежда на 8-мо място в област Ловеч. Подадохме документи и чакаме класиране за Езиковата в Ловеч, немски с английски език. Не мисля, че има шанс да не я приемат на първо класиране, но ей така, за всеки случай добави в желанията си и немски с испански и математически профил в Природоматематическата.Цони, ако ти остане време, ще се радвам да минеш да пишеш как мина при Кеми НВО? Къде ще кандидатства и какво очаквате сега от класиранията?
И на мен!!!!!
много, ама много ми хареса! Браво на Кеми!Не мисля, че има шанс да не я приемат на първо класиране
Не, Нелка, няма да се притесняваш
Ние с Момчил с удоволствие бихме си закупили.
Напоследък доста хора се оплакват от същото. Наистина доста. Аз... не се оплаквам, но определено... има нещо, което ме притеснява и .... така. Стана ми интересно какво ти тежи, Цони. Сигурна съм, че ще намерим начин да се видим и да си разказваме.
Ели, не знам да има такова законово изискване. Аз по-специално си имам 1 чанта за пътуване за котки, т.к. Арти е много кротък като го изнасяме от нас, докато Пухи се страхува жестоко и ако я носим на ръце, дере и хапе. Но като сложим чантата в колата веднага отваряме вратичката ѝ и Пухката си ходи където иска. Арти най-често идва и спи на ръцете ми докато шофирамellis_stoyanova написа: ↑09 Юли 2020, 15:14 Та по този повд-Ани,чувала ли си задължителното условие домашни любимци да се транспортират в клетки,чанти и др,когато са в колата,все още нямаме чанта и честно казано отлагах умишлено купуването,тъй като британките израстват доста и не исках да взимам нещо,което след месец ще е малко.
Не само, че не ти се мисли........., а и НЕ давам да си го мислиш! ВСИЧКО с теб и здравето ти, Ели, ще е наред. Ще видиш. ОБЕЩАВАМ ти... Моля те, не "забивай" да въртиш подобни гадости.
Нелка, най-хубавото е, че лицата, които виждам на протестите в центъра на София, са на млади хора. Дано да не загубят енергията и мотивацията си.... Макар да ми се виждат неориентирани и хаотични. Но пък..... и ние бяхме такива навреметоНели написа: ↑09 Юли 2020, 20:19 Чери, определено стават интересни събития. Живеем в интересни времена. Нагнетява се зло, ясно видимо, тъмно, физически осезаемо зло. Тук-там виждам светлинки. Хора се пробуждат като от сън под упойка и къде плахо и несигурно, къде бодро и осъзнато се събират с други събудени хора. Не зная какво ще стане, но определено има разместване на пластове. И определено най-трудното и най-тежкото тепърва предстои или поне така мисля.
Нелка, надявам се..... нищо от тези притеснения да не се реализира.