Нелкааааа, мога ли и имам ли право да пиша нещо след теб?!

Това - "русата, тъмнокосата и червенокосата" така да ми хареса........, че предлагам да си направим рок-група с това име..... Ние и без музика сме си атрактивни, а представяш ли си като рок-звезди?!
Да ти кажа честно и аз не знам за какво точно си говорихме, но е факт.., че когато си тръгнахме, го направихме, защото трябваше, а не защото искахме. Но най-много се изкефих на мацките - Ани и Бела... Трябваше им само искарата, която се оказа един от сериалите, които гледат, и повече не можехме да ги спрем

. Признателна съм за разходката до твоя университет и за разказите около него, и за споделените спомени на Ани... Едно дете да те допусне до себе си по този начин..... за мен е вълнуващо. През онази нощ във Варна всичко ми хареса, имаше сякаш магия, която се подсилваше от страхотното осветление на нощния Икономически университет.. И като дойда пак във Варна, искам отново да хапна скаридки в Мартини

.
Изгледах ви снимките от сутрешната йога в Морската градина (спомене ли ми се вече Морска градина във Варна, знам че е било приказно

) - останах изумена от начина, по който вашият треньор изпълнява дълбокото йогистко дишане.... Сякаш не съм виждала нещо по-добро... Къде са му всички вътрешни органи, като се вижда само коремния мускул?!?!?!?!

Предполагам, че на лагера в Кранево, ще идва и той, нали така?! Аз съм твърдо решена и ще идвам на този лагер - трябва единствено да уточня с Бела какво ще правя, защото по това време нито Коки, нито Момчил вече ще са в България.... Ще го мисля, де.
Делфини в Черно море и романтиката на Созопол в комбинация с отлично отношение на персонала на вашия хотел...., май нищо друго не можем да си пожелаем, когато сме на почивка в България

. А, нищо освен среща с МариКо, разбира се

. Но и това ще стане.
Иначе - да, буквално изпусна подгизнала Варна през последните 5 дена на миналата седмица - всеки ден валя...... а на тръгване Варна ни изпрати с потоп от сълзи

..... нищо не се виждаше на 2 метра от колата ни... Отдавна не бях попадала в такава дъждовна буря.
Като те чета - с всички тези експертизи и доклади... си давам сметка и съм ти благодарна, че намираш време за това да пишеш тук.., че и срещичката ни във Варна да ни организираш

.
Аз от своя страна тази седмица също се изсилих и се юрнах на работата - имам време до края на юни да довърша втория от трите сайта, за които подписах договори, да направя. Много работа е.... той е триезичен (български, английски и руски) и е с доста съдържание. Остана ми само да "налея" галериите с реализирани обекти от фирмата (дейността ѝ е в сферата на инфраструктурното строителство - халета, складове, спортни зали и т.н.). Имат над 50 реализирани обекта през годините като за всеки от тях трябва да създам страничка на трите езика..., което ще рече 150 странички. И всяка от тях трябва да проверя за това как се визуализира за три резолюции екрани - за компютър, таблет и телефон..... Направо без очи оставам. Но... пък нали това ми е работата. А и за следващия ми професионален ангажимент, ще си дам много повече време за изработка.
И като казах "без очи оставам", да се оплача - зрението ми прогресивно отслабва.... Всъщност..., доколкото мога да се диагностицирам, астигматизмът ми се увеличава. Виждам абсолютно всичко, дори и дребния шрифт, но не мога да го фокусирам - няма очертания... Като си сложа очилата (половин диоптър далекогледство са ми за астигматици) и всичко си идва на място, но уви... без тях вече ми е трудно.
Днес пътувах до Правец. Отборът на Коки имаше последна контрола за този сезон, респ. Коки игра наистина за последен път в мач с български клуб... За съжаление стигнах едва за второто полувреме, но все пак тренерът го пусна за 10-ина минутки и през второто полувреме, та си го погледах. После той шофира навръщане към София и си говорихме. Всъщност той говори.... имаше толкова много неща да ми казва... Слушах го и ми беше хубаво.... дори и в Холандия, той пак ще има нужда от споделяне с мен.
Деска, съжалявам, че Алекс е бил така разочарован от НВО за 10-и клас. Не че е неочаквано, но все пак.... децата ни не заслужават това. Уви... Радвам се, че все пак намира смисъл в други неща, които да го занимават и кой знае - един ден вероятно фотографията ще го изстреля там, където му е най-уютно да бъде.
Желая на Ани и на Алекс успешно НВО по математика!