Здравейте,момичета!Дори нямам спомен преди колко време съм писала,някак се изгубих....не само тук,но и сама мене си изгубих.Нямам идея в какво се изразява депресията,а и честно казано нямам и намерение да чета,защото както беше казала Чери преди многооо години"Като чета за някоя болест и все си намирам симптомите",та хич не искам да се оправдавам,но наистина се чувствам изгубена.И най-лошото е,че когато човек общува с мен,това по никакъв начин не се забелязва,което значи,че съм не лош актьор

,но душата ми понякога крещи-като диви,ранено животно,подушващо смъртта....
Ама и аз започнах подобаващо....
Каквоо да кажа.....толкова моменти съм изпуснала-и хубави и лоши,толкова сълзи,радост,щастие,за което чак сърцето ме боли.Сякаш съм изоставила най-съкровенното си място празно.Да,трудно се извинявам,а моята егоистична душа(колкото и години да си повтарях,че не съм егоист)няма нужда от оправдания,но....за това ме боли много,че не бях тук и не бях до вас
Ани,да започнем с теб....какви само промени са настъпили около теб.Коки е вече самостоятелен човек,пораснал,прекрасен,на който тепърва му предтсоят вълнуващи моменти,направо не е за вярване.А и това преместване,нямам думи,огромна крачка,но смятам,че ще е прекрасна.Винаги съм смятала,че си родена на грешното място,тук не е твоя свят и в това съм напълно убедена.И колкото и да знам,че ще ти липсват приятели,семейство,дори на моменти нашия манталитет,съм също убедена,че там ще се чувстваш прекрасно.Къде всъщност ще живеете и за колко време,знам тъп въпрос,но наистина доста съм изостанала с информацията.
Отнсно работата-как е там,разбрах,че закотвена на едно място не е твоето,но като реализация на проекти чувстваш ли се удовлетворена?
А относно самотата-в смисъл,че Коки и Момчил ще бъдат далеч,аз от позицията на много години самота-в ранно детство без баща ми,който все беше на път и майка,която ....ами да кажем не беше най- знимаващата се с мен

,а сега и Боби като все е на път,искам да ти кажа,че колкото и клиширано да звучи-не е вярно,че човек живее в самота.Самотата е както ние си я определим.Аз например,когато ги няма мъжете ми е по-спокойно,в смисъл,че го няма това суетене в кухнята,постоянно оправяне след тях,някак само тогава намирам време за себе си.Това обаче не означава,че не ми липсва Боби.Просто съм го приела като времето за мен.Да...има трудности-като това някой да ти смени нещо,или ако ти трябва майстор,но знам,че и сега пак ти се оправяш с повечето неща,просто защото си ЖЕНА

.Най-трудно е вечер,нощем...когато си имала тежък ден и искаш просто да легнеш до него,да си поговорите,да те успокои,дори само да те прегърне или да запчне да хърка,но да е до теб....тогава ми е мега трудно....
Нелка,какво да кажа....не знам за стоманата много,но си машинка.Възхищавам се на упоритоста,с която изпълняваш целите и задачите си,на смелостта да следваш сърцето си(говоря за снимките).Браво на Ани-за това,че е постигнала целите си и ще бъде щастлива.
Цвети,какво е станало с теб,последно като четох те очакваше нещо много хубаво,а сега разбирам,че излизаш от "любимите"ми периоди.Какво се обърка?Всъщност ако искаш да споделиш,де,а иначе
Деска......Деси,деси,Деси......направо ме разстреля,момиче....Рядко оставам без думи,но ти....ти си способна да я затвориш тая моя уста от почуда.Какво да ти кажа....живот без любов,не е живот.И това ти го казва човек,който знае какво говори,но това е друга тема.Никога не съм подкрепяла връзки,в които няма любов,няма тръпка,няма го онова жегване.И не говоря за любовта в началото на една връзка,а за онази,която след 20 години брак например,се скарвате жестоко,но в момента,в който си представиш живота си без този човек и душата те заболява,ама истинса болка,физическа....Та...любовта е прекрасна.Но....както винаги във филмите има едно "но" и ще си позволя да ти го кажа,като човек сляпо вярващ в любовта,пеперудките и птичките.....не бъди жестока с Хри.От това,което прочетох виждам,че ти си взела своето решение,макар че казваш че си даваш време,но то е само в главата ти,време нямаш.Той не ззаслужава да бъде лъган и да живее в заблуда.Защо не се изправиш и след като си взела своето решение,не понесеш е последствията от него.Защото уверявам те,ако той разбере ще стане грозно.И не в смисъл да ти навреди,но дълбоко в душата му никога няма даа ти прости начина по който си постъпила.Знам,че това е непоискан съвет,но за мен не е честно да го заблуждаваш,без нзачение дали си платила морето или не,така или иначе после ще ви боли,една раздяла никога не е безболезнена,но поне да бъде достойна.А така сякаш си даваш време и ако нещо се обърка с новия човек,да се върнеш пак при него.
Съжалявам,знам че може би нямам право да се появявам тук и да "ръся"акъл,но така го чувствам,а ако не ти го кажа,то ззначи не те уважавам достаъчно,че да съм готова да понеса твоята евентуална обида от думите ми(което много се надявам да не ти прозвучи като обида,защото не е

)
Аз какво да кажа за себе си...и аз не съм я "цъфнала и вързала"Пускам поста и после пак