Деска, благодаря ти, че ме подсещаш и подбутваш да влизам да пиша. Всъщност аз цяла седмица съм в къщи отпуск, ужким да уча за изпити, но сядам за по малко. Когато съм в къщи ми е толкова хубаво, тук да подредя, нещо вкусно да сготвя, за да изненадам децата, подреждам си, истинска благодат. Ставам сутрин рано, за да изпратя децата на училище, много ми е приятно все още да го правя. И на тях им е приятно. Когато и аз съм на работа нямам време сутрин да им помагам да се оправят. Въпреки, че са големи вече на мен ми е изключително приятно да се въртя около тях. Да ги подсещам да си вземат определени неща, да им направя закуска. Времето продължава да си лети много бързо. За коледните и новогодишни празници почивах 10 дни. Повечето време си бяхме у дома, аз всеки път се наслаждавам и чакам тези дни с нетърпение, даже още от септември месец. Точно поради същата причина, която Чери разказа-домашния уют и времето прекарано с любимите хора. Чери благодаря ти, че ми подсказа какво точно обичам и аз в Коледа, а именно да бъдем всички заедно, да си приготвим заедно храната, да споделяме време и разговори, да се видим с най-близките ни роднини. Наистина затова обожавам тези празници по този начин.
На 31-ви цял ден обикаляхме с мъж ми да си купим спалня, аз бях харесала, но исках да ги видя на живо, видях, харесах и купихме. След това се прибрахме и набързо замесих 2 питки, че мъжът ми беше нощна смяна. Посрещнах новата година само с малкия каката беше на купон. Улових мига, насладих се максимално на момента, на него му беше малко скучно с мен, но на мен ми беше адски добре. Вълнувах се и си мислех колко е хубаво, че сме заедно. Празнувахме си новата година цялото семейство на 1-ви. На 2-ри пък обикаляхме цял ден за подходящ за мен матрак. Намерих, поръчах и купих. Интересното е, че тялото ми се чувства по съвсем различен начин, не ме боли нито вратът, нито кръста, нито раменете. Още от първия ден като легнах и усетих разликата. Спя като бебе на него, изключително доволна съм. Така изкарах празниците. Спомням си за тях с много топлина. Сега след като имам нова спалня, реших да си поосвежа в къщи, направих си някои размествания, даже и занесох вратичките на секцията ми да им сменят цвета, поръчах си и етажерка, която ще поставя над спалнята ми, за да мога да си поставям книга и телефон вечер когато си лягам, както и една лед лента, която си купих преди 3 месеца. Доволна съм от новостите у дома, така имах нужда от нещо ново в дома си. Приятно ми е, аз много обичам промените, подреждам си почти всеки ден, така, че да ни бъде удобно.
Другото интересно при мен е че в началото на месеца още на 4-ти отидох на мамолог при една професорка в клиника Щерев - препоръчаха ми я. Едната киста на едната ми гърда е достигнала размер от 2,5 см, всъщност няколко дни по-рано усетих неприятно усещане, напипах я и установих, че е много голяма. Да се чуди човек, как по-рано не съм я усетила. Докторката каза, че трябва да се оперирам и аз съответно реших, че следва да се поразмърдам малко и да се потрудя за здравето си. Започнах да си правя удно тесто което поставям нощем по една рецепта на Ванга, през деня си слагам зеле

Цвети поздравления за книжката. Да си караш безаварийно.
Ванче минавай по-често от тук.
Чери специални поздрави за теб и семейството ти. Имате изключителен кулинарен талант.
Нелка теб те прегръщам много силно.
Деси, чакам си срещата в Гофрети.
Стискайте ми палци на 29 и 30.01. Ще мина след това да ви се похваля с изпитите.
Поздрави на всички от мен.