Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Мнение от cvety_rz »

И така ГЛАДНА СЪМ :328 Дано устискам тази нощ и на сънда не се натъпча :!:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

mamadida написа:Ехей Мецанки и Мечовци :-)
Как сте? Не остана.
И при мен детокса въври по план, ако изключа поредното сериозно боледуване на малката. Май ни повтаря скарлатината :328. Учудващо обаче за първи път при напрежение и нервност не изпитвам вълчият глад. Успях да изчета всичко изписано от Вас и определено ми повдигнахте настроението доста. :-)
Хайде успех на всички само утре остана.
Мама Дида, дано не се окаже пак скарлатина проблема на дъщеря ти. Но и да е така..... има оправия, вярвай ми! Скарлатината, дори и да звучи зловещо сега, е нещото, което ме доведе дотук.

Мари-Жоли, и ти си преживяла много.... няма по-смазващо положение да ти е болно детето. Аз имам чувството, че със сегашния детокс чистя притесненията от декември покрай моите маймунчета. :cry: :cry: Оправяйте се бързо и нека по-бързо да минават тези моменти!

Емка,
аз от много отдавна съм забелязала, че по детоксово време се чувстам доста спокойна и щастлива, даже уравновесена по някакъв начин. Та не ме учудва, че и твоят Росен е така. Много се радвам на мъжкото ни попълнение в детокса..... сега остава и другите мъже да навият да пишат тук :D :D .

Хайде, момичета, да ходим да :951 и да идва и последния ден утре и да свършваме и тоя детокс. :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
snahar
Лудото Ленче

Мнение от snahar »

Аплодисменти за железните дами от мен!
Чрез упорство и инат към красота и здраве!
Ваш д-р Михайлов

А ето го и Ghee-то:

[img]http://img64.imageshack.us/img64/9696/ghee2.th.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

БЛагодаря ДОКТОРЕ
helpmИ

Мнение от helpmИ »

Привет на Док.Както винаги е тук ,за да ни подкрепи :326 Едно голямо благодаря :1109

И третия ден мина по план и без издънки,ама и то човек смее ли да се дъни сред всички дето така стриктно спазват препоръките.Айде и утре да се изтърколи,че от сега си мисля за картфена салатка с праз и сминдух ммммм да ,а за събота рибка.
Явно съм гладничка,щом от сега си мисля за менюто в петък и събота :1062 и по този повод ще си налея едно чайче :528 ООО да и винцето забравих за рибката.Айде сега и малко вода :960 ,че то иначе как ще ставам няколко пъти през ноща.И без това не мога да спя,дали заради пълноЛуДието или заради детокса :1044 поне няква работа да свърша :1114
Абе да ви питам :?: при по - опитните що така нещо от днес следобед листопада взе да замира :1044 .Така нещо не ми е комфортно :roll: .Имам чуството ,че нещата не са както трябва ,а количетсвото на течностите е около 5 л.Как мислите :?:
Айде лека .Аз отивам :953 и всички с :1032 внимателската,да няма бебевалеж на есен.Не че ще е лошо :1062
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Привет ссссъскащи детоксикантки :)!

Изпуснала съм спама днес ..., но и утре е ден :)!

На Шипка всичко е спокойно, пих си солчицата и не съм имала изцепки. Дано утре успея да се включа Овреме.

Лека нощ!
Dari09

Мнение от Dari09 »

О, тук купона се е завихрил с пълна сила, само дето някои нямаме нет вече няколко дни :126 , а преди това пък компютъра беше два пъти на ремонт.Най- накрая и аз да се включа. И вторият ден приключва нормално, само дето този път чаят нещо трудно ми върви. Аз на зеления не съм му особено голям фен, та наблягам на мента, маточина, и този път на ройбос с карамел (чак сега се замислих над думата карамел и погледнах на опаковката - пише "аромат на карамел", че то иначе :1140 ). Гледайки цитрусите на Мари - Жоли се сетих , че и аз направих първия си детокс точно през януари преди година, така че и аз се включвам към рожденничките - Мари - Жоли и VIKI1023 - и да почерпя :1009 :623 ( така и не се научих да качвам снимки) ! От мен лека и спокойна нощ на всички!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добро утро :954 Не остана много.Да се държим, че днес е най важният ден :!: :!: :!:
Благодаря на доктора, че отново е намерил време за нас в натоварения си график :323
Танче, а тия картофи ги мисля от началото на детокса :1062 но стига за ядене, че таман съм овлядяла положението.Искам да попитам нещо леко в страни от темата.В МЦ съм и вече втори месец съм с големи кръвоизливи.Дайте съвет как да се преборя с проблема :1044
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Добро утро и от мен!
И аз днес съм с МЦ , но всичко е под контрол. Хубавото е, че "леката" ми нервност ще се поизпари за малко.
cvety_rz написа:Искам да попитам нещо леко в страни от темата.В МЦ съм и вече втори месец съм с големи кръвоизливи.Дайте съвет как да се преборя с проблема :1044
Не съм много информирана по въпроса, но повечко вит.Ц/не само в синтетичен, но и в естествен вид/ мисля че ще помогне.
helpmИ

Мнение от helpmИ »

"Ета день победьииииииии...." :1049
Добро утро мецанки!
Ей такова ми е едно леко и певческо,само дето не ми е ясно що ъочно тази песен се е загнездила в главата ми!

Цвети,да вит Ц помага,но ,като цяло си мисля,че по- скоро трябва да се примириш с този факт.А и до колкото помня ти не кърми ли до скоро,възможно е да не са се нормализирали хормоните съвсем ,но не съм специалист.Аз мога да споделя опита си.И аз и моята приятелка сме така от известно време,При нея повече от година ,а при мен от година горе долу.Аз кърмих 8 месеца ,но цикъла ми доиде още на 2,3 месец,но като спрях да кърмя и почнах да кървя 2 дни като на кръвоизлив,но пък по бързо ми свършва цикъла така :1044

Айде ,палавниците от вчера да се вкючват и да се отчетат ,как са изкарали ноща.Тук скрито покрито да няма :1058
:528 :529 :960 за всички.Усмихвайте се !Денят е прекрасен на пук на всичко и на всички :222
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

helpmИ написа:"Ета день победьииииииии...." :1049
Танче, ами да си я пуснем тогава тази песен - цък - едно от най-заредените със силни емоции изпълнения.... гледайте го, аз почти се просълзих.
helpmИ написа::528 :529 :960 за всички.Усмихвайте се !Денят е прекрасен на пук на всичко и на всички :222
Даааааааа, днес денят е супер :1099 . Да почна от това, че спах перфекциозно, за разлика от предната нощ, когато падна голям въртел..... от глад, разбира се :D . Снощи ме заболя глава, вечерта късничко и Момчил ме разтри с масажното олио на Вербена, след което....... неееее, нямаше :1035 , никак даже :221 :221 :221 .... да не се объркате нещо, та след което си заспах като пич и ставах едва 2 пъти :125 да пикая. Умишлено не бях си навила алармата за ранно ставане тази сутрин, т.е. за тичане в парка, щото вчера много нагорно ми дойде. Но тайничко си мислех, че ще се събудя и сама..... уви, спала съм като малко по-голямо трупче :221 :221 . И така - отчитам абсолютно стриктен втори ден вчера!!!! :1083 :1083....... :1076 за аплодисментите, цветята и медала може да ми ги връчите и по-късно :955 :955 . Днес ми е достатъчно добре, за да се лигавя повече и от оня ден :1140 :1140 , така че не ми обръщайте внимание. Глад не чувствам и няма да ви говоря за ядене!

Дари, радвам се, че вече имате и нет и комп и поне в 3-я ден да сме заедно! Орхи, езиковите курсове ти се отразяват много положително, вече ссссссссъскаш като натурална кобричка :1069 :1069 :923 . Цвети, никакво визуализиране на картофи повече :423 :423 , край :1100 !!! Утре ще ги ядем коооооолкото искаме, а дотогава ще изхвърляме отровите от нас..... то не остана всъщност! Хайде, прерязваме лентата

[img]http://www.free-animations.co.uk/divide ... er_152.gif[/img]

и на третия детоксов ден!

Док, много се радвам, че си сред нас! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено