Надичам при вас и ви се радвам на настроението!То е от заразата на успешния ни детодокс.
Похвалих се вече в другата тема- на "зрелите"/на 64г.съм

/, но там само
сиренцето ме е похвалила, за което и благодаря ,пък и аз искам да споделя за първия ми успешен детодокс.Направо бях изненадана от себе си!Целта ми беше прочестване но и сваляне, което за моя радост се получи!
Е, имам свалени 4.300кг. за три дена с плодови сокове и един ден с ябълки и чайчета.Чувствам се подмладена

и с отлично самочувствие, не само заради свалените килограми, но и заради победата ми над "оня звяр" в мен

, който ме доведе до грозното дередже на дърта дебелана! :shock:
Много ми се иска да запазя постигнатото, но и да продължа с минусите, за радост на старата ми душа!
Заредила съм рибата и салатите за утре, накупила съм разни чайчета.Готова съм да покорявам и следващите баири, но я ми кажете, спазвате ли тези всички указания след детоксикацията...Calcarea carbonica намех но аз живея във Варна и не зная къде да намеря този чай №11, тинктурата за мехурчестото водорасло и всички изредени продукти.Предполагам, че не са задължителни всичките, но все пак искам съвета ви.
По принцип запозната съм с диетите и доста съм свалила през последните години, но върнах и доста килограми и сега трябва да се вземат бързи мерки!И все пак ще е полезно и интересно вие как се справяте с режима си между детоксикациите.Аз смятам на всички фази на Луната, а такива има всяка седмица, да правя по един малък детодокс с плодови сокове. Но естествено без диета няма да се получи сваляне.
Сега ви пожелавам приятна вечер и хубави почивни дни!