Преди да изпратим 2010

Свобода на словото
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Преди да изпратим 2010

Мнение от Kleo »

cchery написа:Леле, Деска, Зори.... определено ме разтопихте! Аз си знам, че хич не съм света вода и много често сама си се коря и се ненавиждам. И въпреки това, да прочета, че съм важна и от значение....... чувството е ..... е не мога да го опиша!
vihrogonche написа: Чери, :923 , обичам те, приятелко! Към теб изпитвам топли и нежни чувства, които ми е трудно да изразя в писмен вид :329 Искам скоро отново да чуя звънкия ти смях и пак да те прегърна от сърце :940 Винаги много му умиляват написаните от теб неща и почти винаги ме разплакваш от вълнение... така ми действаш... Черита, какво ми направи? :222 !
Деска, някои неща са неизбежни, когато си на една вълна с друг човек! От всичките ми познанства, само ти... ти си с мен плътно на улицата. В моменти, когато се чувствам като последния прошляк......... Имало е моменти, когато аз не съм била да бъда с теб, за което съжалявам. Но останалите, споделените....има смисъл, нали?!? :922
И питаш даже?! Разбира се, че има СМИСЪЛ!!! :923 Прекрасно е да усещаш, че дори и сам, всъщност НЕ СИ САМ... приятелко... :923

ПЛЪТНО НА УЛИЦАТА
Да, да и да!
И ще продължавам да бъда, когато има причини да съм там.
И ще продължавам да навивам хората да бъдат лъвове, а не овце!
Еми такава съм си, Черита :923

Благодаря ти за това, че ме наричаш непримирима - май наистина съм такава.

Буба, радвам се за радостния развой на събитията около теб и ти желая много любов и щастие!

На всички споделили давам прегръдка и пожелавам красива нова година!!!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Момичета, разплакахте ме.Радвам се, че имам възможност да бъда част от мецаната, дасподелям, да се чувствам приета и разбрана и аз да бъда в помощ на всички вас когато мога с каквото мога.Имам и аз много да пиша и тези дни смятам да го направя.Обичам ви :922
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Момичета, разплакахте ме.Радвам се, че имам възможност да бъда част от мецаната, дасподелям, да се чувствам приета и разбрана и аз да бъда в помощ на всички вас когато мога с каквото мога.Имам и аз много да пиша и тези дни смятам да го направя.Обичам ви :922
Добре дошла, Цвети! Разчитай на нас.... за разбирането и не само ;) .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
олеся

Мнение от олеся »

Прекрасна тема. Но... трябва време и спокойствие. Обещавам да ги намеря и да споделя, а и имам едни коледни усещания за чудеса, които много се надявам да се сбъднат. Но скоро, много скоро ще се върна отново тук ... :954
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

[
Последно промяна от Мари-Жоли на 20 Ное 2013, 23:40, променено общо 1 път.
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

[
Последно промяна от Мари-Жоли на 20 Ное 2013, 23:41, променено общо 1 път.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И аз ти благодаря, Мари-Жоли :923
олеся

Мнение от олеся »

:954 Е, дойде и моя час на откровение и равносметка :954
Каква бе моята 2010? Обръщайки се назад виждам една добра година, изпълнена с много емоции - всякакви. А аз именно така харесвам - да живея цветно. Сивотата и еднообразието ме убива. За щастие имам способността дори и от лошото, което ми се случва да извличам полезното, поучителното и хубавото. Така вървя напред и се радвам на живота, защото той е прекрасен.
:954 Започвам с най-милото ми - моята дъщеря, защото нейните радости и тревоги са и мои. През януари след преодоляване на силната конкуренция в класа й, успя да се пребори заедно с още 2 дечица да замине за Мюнхен и участва в ТV предаване на ZDF. Гледахме предаването по Великден и изпитах много майчина радост и гордост. Върна се от Мюнхен окрилена - за първи път на 11г. лети сама, впечатленията от града, от офиса на телевизията, от нивото на немския си. Тогава си зададох въпроса: Защо нямах нейния късмет да имам тези възможности на тази възраст? Но живеехме в други времена.
След този нейн успех дойде вторият - отлично представяне на матурите. След това още един - 1 място в националната олимпиада по немски език. Наградата за нея беше едно вълшебно лято изпълнено с много игри и весела детска компания. Дъщеря ни показа силен дух и характер и ни даде моменти на много родителска гордост и удовлетворение. Радвам се че обича спорта - тенис, ски (въпреки неприятна травма и на двата крака през 2008), покори вр.Вихрен това лято, кара кънки.
:954 А сега малко и за моите преживявания. Никога няма да забравя месец февруари - преломен в много отношения. Реших да повторя диетата на Дюкан, защото забелязах че започвам да качвам кг. След 1 седмица имах чувството, че ще се разпадна - сутрин едвам се сглобявах, че да стана и да се опитвам нещо да свърша. Получих сериозен кръвоизлив. Започнах да се лутам по лекари и всеки ми дава неопределени "резултати". Най-накрая стигнах до болница и се оказа, че трябва операция. Преди това вече бях осъзнала, че завинаги трябва да зачеркна Дюкан, минах на плодове и зеленчуци, рових се по интернет и намерих форума на "Часът" и темата за детоксикация. Преди да вляза в болницата вече бях детоксикирала стриктно веднъж. Усетих прилив на сила и енергия, почувствах че това е моето спасение и ето - от март до декември всеки месец. Започнах да спортувам - през ден цяло лято бях на стадиона и тичах по 30 мин. Станах нов човек - коригирах храненето, свалях килограми и закачих ведра усмивка на лицето си, която не слиза от там и до днес.
Като един много динамичен човек обичам много да пътувам - карах ски в едно много приятно френско селце, където посрещнахме 2010, открихме едно невероятно девствено кътче на българското Черноморие, където прекарахме страхотна лятна ваканция,посетихме през септември Прага, Будапеща и Братислава. И покорих за втори път вр.Вихрен.
:954 И както в предния си пост писах - по Коледа стана чудо - усетих, че нещо в мен се променя ... бях бременна. Сега съм в трепетно очакване и съзерцание на промените вътре в мен, с надеждата, че всичко ще е нормално и ще имам късмета за втори път да стана майка.
:954 А в професионално отношение? Има ли въобще значение след горенаписаното? Да, обичам работата си. Свързана е с много психическо напрежение, но се справям. Като признание за моя професионализъм бе поканата да преподавам в моя университет ВИАС. Бях поласкана и много се гордея с това. Съпругът ми ме подкрепя, радва се и ми помага, защото сме с еднаква професия. Ползвам се с респект и уважение сред колегите си и това ми носи удовлетворение. В професионално отношение имам само една амбиция - да се уча, за да ставам още по-добра. Нали се сещате: Колкото повече знаеш, толкова повече научаваш колко малко знаеш. Опитвам се ежедневно да не спирам да търся и научавам, за да ставам още по-добра.
:954 И накрая - надявам се 2011 да бъде също толкова динамична и цветна и да остави следа, както 2010. Казвам си, само да има здраве и мир и всичко останало ще се подреди така както ни харесва. Знам, че всичко е в нашите ръце и имаме ли воля, можем да успеем да направим нещата такива каквито ни харесват. Е, аз съм непоправим оптимист, но трябва да гледаме откъм ведрата страна на живота, за да ни се случват повече хубави неща. :954
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

ЗДравейте на всички, напоследък от около месец все отлагах темата, реших че вече е време да седна и да напиша за моята 2010 година!
Когато разбрах че съм бременна за втори път бях много щастливаа и едновременно уплашена! Съпругът ми не искаше все още второ дете поради финансовите ни затруднения, той смяташе че това ще усложни още повече така трудния ни живот/майка ми също/ Но Крисчо се появи, така много го желаех помолих и дядо Коледа и ето Крисчо се появи!
2010 година помня с това че беше много трудна, разбрах че не постъпвам правилно със съпруга ми, нито пък той с мен, отчуждихме се, взаимоотношенията мужду нас много се усложниха, поохладняха, много неща все още не мога да споделя, но равносметката ми е такава че човек лесно може да разруши доверие,любов и обич, трудно се живее в непрекъснати уперци,обвинения и БОЖЕ КОЛКО БОЛКА ИМА В МЕН
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Еми, с теб съм в болката ти :923
Повтаряй си, че всичко е временно, че лошото отшумява :524
Що се отнася до мен, най-големите си житейски уроци съм получила по време на болезнени и кризисни периоди, затова в крайна сметка съм им благодарна, дано и ти видиш даровете, скрити зад проблемите ти :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мърмори написа:Е, момичета, настъпва краят и на тази година. И обикновено,когато идва краят на нещо, човек си прави равносметки. Тук може да споделите какво ви донесе тази 2010 година,с какво ви обогати, какви уроци научихте,какви грешки допуснахте и си обещахте,че никога повече няма да позволите да се случат ,какви хора ви бяха обградили, кои бяха до вас в добро и зло,кои ви разочароваха,кои нови приятели открихте и кои стари преоткрихте ?
Какво си мечтаете да ви се случи в новата година,какво не успяхте да довършите през старата...
Освободете мислите и емоциите си- защото мечтите,изречени на глас имат много по-голям шанс да се сбъднат. Както писах на едно друго място,понякога мечтите са много близо до нас. Просто протегнете ръка! И Дай Боже до вас да има верен приятел,който да хване ръката ви и заедно да извървите краткия,но понякога труден път към вашата мечта. Аз ще пописателствам малко по-късно,когато мога да остана насаме със себе си........и с вас.
Иде 2012 година, но преди това трябва да изпратим подобаващо настоящата 2011 година ;)

Дали не е време за нови равносметки? :524
Публикувай отговор