Привет момичета
Днес е моят втори ден и за сега всичко е под контрол, днес все още съм назад с течностите, ама то покрай тези хомеопатични 30 мин след храна и 15 минути преди това нищо да не се консумира, направо не мога да насмогна да пия течности. Но сега след обяд ще наваксам, че да не се провалям.
Чери, какъв пропуск от моя страна :128 да не се представя. То може би е заради факта, че от много дълго време ви чета и се чувствам като част от компанийката, но някак все не съм намирала подходящо време да се включа да пиша. Ем шматка съм си

Ще се поправя веднага

Аз съм на 25 г. от София. Моята майка ме запозна с детокса миналата година януари месец, когато след заседнал начин на живот се отпуснах и качих над 10 кг. И така се запалих, оттогава чета постоянно и се опитвам да навия и моето гаджелъче да го прави, но уви още без резултат. Лятото не бях много редовна с детоксите, защото все имаше някакъв повод - сватби, морета, защита на дипломна работа и все някаква спънка имаше :( От август месец правя редовно всеки месец, тъй като претърпях една гинекологична операция, след която реших, че трябва да направя всичко възможно за да подобря здравето си, да се възстановя от операцията и да подобря състоянието си на организма. Идеята, че това ще ми помогне да съм в кондиция, когато съдбата реши, че може да ме дари с деца, ме крепи и ми дава невероятна сила да изкарвам тези 3 дни без да се изкушавам.
Забравих да добавя, че освен всички гинекологични проблеми имам и мигрена. Хубавото е че по време на детокс нямам главоболия или странични "ефекти", но все още мигрената си я има и нищо хомеопатично не помага :(
Много ви се радвам на всички, че имате такова чувство за хумор, че успявате да правите нещо за себе си и да сте от полза на всички във форума, независимо, че имате толкова ангажименти покрай децата, семейството, работата и други ангажименти.
Цвети много добра песничка..точно като за събота след обяд, да се отпусне човек и да забрави всякакви грижи

Много ще се радвам, ако на някоя от следващите ви срещички ме приемете да се присъединя и аз към вас и се запознаем лично

Много

от мен