Ейййй ме на и мен. Ама вчера ми беше супер социален ден - ходих на фризьор, готвих за гости, после ходих на гофрети (така си се събираме с моите колеги от университета), а бе голямо хайманосване. Та затова липсвах. Естествено докато ви изчета то стана следобяд. Днес се захранвам и аз. Но по по-дългата процедура - два дни. Което ме подсеща за темичката за захранване, която пуснах ето
тук Хайде разпишете се, че да пълним
Рецептурника. Малко късно пускам напомнянето, но така е то с хайманите

Обаче бях желязна, дори и не помислих да прегрешавам. Даже на обяд си налях една чаша бира (налик Док дава по изключение, а вчера получих мноооогоооо лоша новина), но я върнах в хладилника! Вечерта пак бях желязна. Запалих една приятелка да детоксва с нас и тя беше на гостито и си направи салата, но аз дори не я погледнах! Резултата е -2.8 кг! Това за мен е цяло чудо!!! И с този резултат паднах под 10 кг за сваляне след второто раждане. На следващия детокс трябва да видя 5-ата.
Зори, Вале, големи

и още по-големи

За всички останали тангуващи

, както и за останалите детокващи (нови, стари, всички в кюпа)

Ще се справим!

Няма начин. Според мен още не ви е дошло пролетно-лятното настроение. Като дойде ще се нормализират нещата. При мен отдавна е дошло. Извадила съм всички тениски и почти съм прибрала чорапите

Килограмите как се вижда също ги махам.
Мърморко, само ще ти кажа, че твойто мърморене е балсам за моите уши и ми липсва като се покриеш. МОляте не се здържай.
Оли, питай ни по-често за хомеопатията. Въпреки че ти си намерила много добро решение

С правилно хранене много неща могат да се контролират! Радвам се че успяваш и с детокса.
Елис, не се притеснявай, не ни подвеждаш! Важната си ти и онова малко човече, което се оформя сега, а не ние. Аз докато бях бременна съм имала детокси и с банани и с ядки! Ако успееш да се върнеш бързо в правия път след прегрешение и продължиш - толкова по-добре, но ако видиш, че не става не става и толкова! Ще има и следващ детокс!
Имаше въпрос за сока на Док - от ананас и грейпфрут е. Не го яде ананаса! А аз го питах за моята импровицазия каза, че може да се слага помалко морков и цвекло в сока от ябълки - за цявт!
Ели, поздрави майка си от мене..... така или иначе моята майка е с противоложно мислене и за нея подобен "глад" е пагубен. Но надежда има

. Радвам се, че ти и Бубка също, които нямате деца, не ни намирате за
изкуфяли мами-депресанти

и сме заедно.
И от мен и от мен

Ще се радвам да се запознаем, на следващата среща.
Обаче
Чери, няма да се съгляся с това за мамите депресантки (за изкуфели не съм на 100 % сигурна визирайки себе си

). Мен ме "покани" в часът една приятекла, която не е женена и няма деца. Сега прави детокси и гаджето и. Аз на свой ред запалих още една две приятелки без деца! респективно още не са станали мами-депресанти
Хелпми кураж и всичко ще се нареди. Ако имаш нужда сподели, нали знаеш споделен проблем - половин проблем.
dori neli написа:Mомичета приемате ли баби във форума. Ако да благодаря. Много ми се иска да опитам с детоксикацията. Имам за сваляне доста килограми, но не толкова за красота , а защото ми пречат много. Имам проблеми с дишането и високо кръвно налягане. Преди две години за 6 месеца свалих с Дюкан 25 кг и се чувствах много добре, но беше за кратко. Върнах килограмите и сега пак ще трябва люта битка, но за Дюкан изчетох толкова страхотии, че ме е страх да пробвам пак с него и да съм по сериозна с режима, и затова мисля да пробвам с това прочистване на организма.Не знам дали ще успея защото много ми трудно да гладувам, но ще опитам.Очаквам да ме подкрепите и помагате. На 56 години съм, но искам хем да съм здрава, хем да изглеждам добре.Ще трябва да се потрудя. Успех и на Вас всичките които ме мотивирахте да започна.
Млади, стари, тук се делим по друга класификация стари - нови. И аз не знам от къде дойде, ама така си върви. Поздравявам те за смелостта, да обърнеш нещата в своя полза! За Дюкан не си и помисляй повече (приятелски съвет).
shanty Добре дошла и ти!

Страхотен старт! Поздравления.
Дари, мила страдаш от същия мазохизам като мен! И аз имам страхотно кулинарно вдъхновение по време на детокс!
mam4eto31, Привет! Я сподели, защо ядеш супите без застройка, че тази информация ми се губи, да я попълня.
Само да ти кажа, че аз "замествам" Мърмори (но не и ЗОРИ), когато я няма

(ето ви го и следващия конкурс - Кой е по-по-най-досаден мърморко

) Не прекалявай с месото! Защо не пробваш някоя от другите диети. На Байкова, 90 дневната, Зелевата супа, а защо не и Житния режим на Дънов? Месото е мноооооого вредно. А ако го ядеш по-рядко те уверявам, че ще му се наслаждаваш повече! И аз имах период в който ядях месо на всяко ядене и се чудих как така препоръчва Док само 3 пъти в седмицата, но свикнах. Сега дори ям по-рядко месо и се чувствам по-добре.
Орхидея,

Много ми липсва компанията ти. Идвай по-често!