ехо

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: ехо

Мнение от Kleo »

Мен не ме е страх от Мечката.
Много е симпатична даже!
Я как сладко ме гледа...
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
:Диди:

Мнение от :Диди: »

Много як форум :324
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

:Диди: написа:Много як форум :324
Дали ще позная кой седи зад този ник?!?! :222 Дани, ти ли си?
:Диди:

Мнение от :Диди: »

Не! :425
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

:Диди: написа:Не! :425
Ами хайде де, издай се! :) Познаваме ли се, виждали ли сме се в друг форум?!?! Моля... :427 .
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Айде да върна лентата с около 3 седмици..... и да си припомним кво последно обсъждахме, че съм забравила. Отделно ми се ще да припомня всички имена, които все още ми липсват:

Марчита
Нелката
Линдуша
Вер
Хриско
Еми-1
Мимозка
Джулката
МСтар, нашата си Мими
Вики/ Краси
ДаниД
Джия
Мари-Жоли
Поли.
Мацюна.
Теди.
Орхи.
Титка
Аничка.
Дорето Пенкова - тя беше много активна преди около 2 години в Часът - надявам се това да е факт тук :524 .
Мравчо
Бубалече
Дани, разбира се......... :421
valrus
milami

Аси и Елисчето са се регнали вече - друг е въпросът кога ще пишат! Елис вече са си в Перник, но нямат нет. На доктора съм му показала форума и съм го питала дали мога да ползвам името му тук и каза ок. Ако се сетите за още някой, добавяйте. На част от хората съм им казала къде сме.

И да си кажа, че притеснението ми с Бела отмина - Т от четвъртък вечерта и втрисането си отминаха и останаха тогава. Не можахме да минем преглед вчера при педи, че е в отпуска, а заместващата я лекарка от Неотложното звено беше на адрес - чахаме я около половин час и си тръгнахме. Бели пак спа с компрес и мисля, че вече е ок. Давам си Ангин Хийл, защото смятам че е ангина, Енгистол, Фитолака Декандра 9 СН, Инфлуенцинум 9 СН. И това е.

Както ви е писала Боби, довечера към 19 часа ще се виждаме с нея на Хепи в Младост (на гърба на Аско-деницата е). Който иска - да заповяда! :621
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Мого съм ти благодарна Черита ,че ни събеа тук и отново ще можем да си обнщуваме :326
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

тук съм дружки мои,но се местим в новата квартира и сега сме при мама свеки :524 ;) но пък от тук успях да видя колко много хора сме се събрали и много се радвам,скоро пак ще пиша,много ви прегръщам и целувам всички
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Малкото ми коте заспа, откакто се опитва да пълзи и ходи заспива мигновенно :129 :129 :129 голям кеф!
Боядосахме си стаята в зелено много яко така ме успокоява този цвят,а утре ни предстои преместването на една секция която е дълга колкото една стена, днес я изпразних сама цялата, а утре наново ще подреждам! Ама да не се оплаквам ще ни стане чистичко и свежичко в стаята! :326 :326 :326 Къде сте всички
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Мърмори страхотен разказ :326 :326 :326
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

А мецанка е супер яка
Заключено