Айде да върна лентата с около 3 седмици..... и да си припомним кво последно обсъждахме, че съм забравила. Отделно ми се ще да припомня всички имена, които все още ми липсват:
Марчита
Нелката
Линдуша
Вер
Хриско
Еми-1
Мимозка
Джулката
МСтар, нашата си Мими
Вики/ Краси
ДаниД
Джия
Мари-Жоли
Поли.
Мацюна.
Теди.
Орхи.
Титка
Аничка.
Дорето Пенкова - тя беше много активна преди около 2 години в Часът - надявам се това да е факт тук

.
Мравчо
Бубалече
Дани, разбира се.........
valrus
milami
Аси и Елисчето са се регнали вече - друг е въпросът кога ще пишат! Елис вече са си в Перник, но нямат нет. На доктора съм му показала форума и съм го питала дали мога да ползвам името му тук и каза ок. Ако се сетите за още някой, добавяйте. На част от хората съм им казала къде сме.
И да си кажа, че притеснението ми с Бела отмина - Т от четвъртък вечерта и втрисането си отминаха и останаха тогава. Не можахме да минем преглед вчера при педи, че е в отпуска, а заместващата я лекарка от Неотложното звено беше на адрес - чахаме я около половин час и си тръгнахме. Бели пак спа с компрес и мисля, че вече е ок. Давам си Ангин Хийл, защото смятам че е ангина, Енгистол, Фитолака Декандра 9 СН, Инфлуенцинум 9 СН. И това е.
Както ви е писала Боби, довечера към 19 часа ще се виждаме с нея на Хепи в Младост (на гърба на Аско-деницата е). Който иска - да заповяда!