Мецабаба не ръмжи, чака поздрави добри!

Подфорум за поздрави към всички, които имат повод да почерпят! Рождени и имени дни, кръщенки, годишнини, годежи и сватби.....
Публикувай отговор
baimomchil
Е, не се спря с тия постове!

Re: Мецабаба не ръмжи, чака поздрави добри!

Мнение от baimomchil »

ЕМИ написа:ХА ХА ХА много весел хороскоп браво!
Поздрави за Момчил и от мен наздраве сипвам си едно вино! :D
Ох наздраве, наздраве ама пусти му детокс :328
baimomchil
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от baimomchil »

Ver написа:Бай Момчил, момче ... благодаря ти за твоята песен! :826
:524
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Здравейте най-накрая и от мен!
Хороскопа е наистина страхотен,браво Вихърче :326 ,а как само и отговаря на мецата.....
Цял ден се опитвам да се присъединя към веселия празник,но ето на,едва сеа успях да пиша,когато вече няма почти никой,но следобяд се бях нагласила като приспя малката и да дойда да си "играем",ама съм се заиграла и аз на сън :1044 ,такъв сън та чак до 4 и малко,започнах да глася и нещо за хапване,та чак до сега,иначе ви следих изкъсо,че после няма наваксване с четенето и се забавлявах от сърце,а музиката беше страхотна :326 :524 :329
Е,накрая на нашия малък празник-Благодаря ви че ви има Мецанки мои,е,да не забравяме и Мецанковците(то май е само един ама хайде :1069 )
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Честит рожден ден на нашия си форум! Да ни здрава БАБА МЕЦАНА! Чери ти си прекрасен човек , благодаря ти ,че направи дворец в който ни приюти. Искам след 5 години да сме пак тук и пак да празнуваме. Страхотен поздрав! :1104 :1088 :823 :1009 :823 :1091
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Ver

Мнение от Ver »

Да, наистина се получи приятно :954
Аз обаче си представих следното:
Една вила (не знам защо в Троянския Балкан ;)) в която пренесох всички хора, които днес (и не само днес) си говорим, смеем и си пускаме любими песнички :)
Слънцето вече е залязло, децата тичат в градината, а ние с питиетата си, всеки е до някого когото чувства близък и му е приятно. Разговори, смях и непринуденост ...
Това не е само представа, това си е направо реализуема идея :222
emi-1

Мнение от emi-1 »

Ver написа:Да, наистина се получи приятно :954
Аз обаче си представих следното:
Една вила (не знам защо в Троянския Балкан ;)) в която пренесох всички хора, които днес (и не само днес) си говорим, смеем и си пускаме любими песнички :)
Слънцето вече е залязло, децата тичат в градината, а ние с питиетата си, всеки е до някого когото чувства близък и му е приятно. Разговори, смях и непринуденост ...
Това не е само представа, това си е направо реализуема идея :222
Идеята е страхотна.Сигурна съм,че ще се случи,когато му дойде времето/много ценни са тези царски думи/ :221
snnikolova
Писател по душа и.... клавиатура

Мнение от snnikolova »

Честит празник, МЕЦАНКИ!
Благодаря на случайността,че влязох в Хралупата на Мецата. В нея аз се чувствам чудесно. И въпреки че никого от Вас не познавам, сте ми много, много близки. Бъдете живи, здрави, много, много обичани, все така ентусиазирани, даряващи помощ, подкрепа и топлина.
didi_kv

Мнение от didi_kv »

Честит,Рожден Ден на всички Мецанки !
Благодаря,че Ви има!
elly

Мнение от elly »

Ей,Мецанки,здравейте и от мен!
Честит празник на създателите ,както и на всички нас-консуматорите :221 :1104
Да сме здрави и усмихнати и само хубави неща да ни се случват!
Адмирациии за клипчето,супер настръхващо,личи си ,че е правено с много желание и любов :326
Приятна вечер на всички и :620 :1119 НАЗДРАВЕ (със сок)
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от мен!Желая на всички здраве,търпение и воля! :1109
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Невероятен клип - ЧЕРИТА, благодаря ти, разплака ме от умиление и радост :923
Радвам се - не!, ЩАСТЛИВА СЪМ, че съм част от този така добър и нежен мечешки форум :940
За хороскопа на Мецанка: изготвих го точно така, както се прави на ЖИВ ЧОВЕК :222
Да ни е честита ПОЛОВИНАТА ГОДИНКА :524
Заирка, добре си ни дошла :329
ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ МНОГО! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
П.П. Днес цял ден имах много работа в офиса, а и шефове ми висяха на главата почти нон-стоп, затова не можах да се включа в този прекрасен маратон от въпроси, отговори и музикални поздрави. Нищо - сега си наваксах. Тази вечер е чудесна :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Публикувай отговор