То като се замисля от всички ни Фюти май най-напрегната работа има, а най-много време ни отделя...........
Фютко, какво да ти кажа, пиле?!? Във вашата професия професионализма е много малко! Дано не ти звуча гадно, но...... и условията на труд не са добри, заплащането също, а изискванията са....... Какво да ти кажа - каквито шефовете - мрънкащи и вечно недоволни, такива и работещите за тях! Ами гледай ти да се съхраниш и да ги надскочиш тези дребни душици, защото със сигурност не си им от класата!
Бубка, това Чача много ме разтопява....

. Знаеш ли, представям си я след време с развени коси как язди кон сред селската мера.... свободна, независима, волна......
Хриси, чак сега успявам да отразя постинга ти..... радвам се, че те "виждам" и да те поздравя за успешния ти шести семестър! Кога каза, че почваш да учиш, кога минаха тези 3 години?!? А сега трябва да се справяш и с работа....... БРАВО, момиче!
Не знам колко детокс правиш напоследък, но ти за мен си неразривно свързана имено с него...... там те намерих, там те опознах....

.
Валче, как сте днес?!? Винаги има лоши дни.... Сигурна съм, че вече сте ок.
И аз не очаквах Бела да ми се разкашля точно юни месец, когато не ходи на градина и е топло вече, ама....... имало да се случва. Справихме се. След което я наядоха комари...... толкова много и толкова гадни, че пъпките се изпълваха с течност и образуваха бяло връхче. Честно казано по едно време си помислих, че прави кожна стрептококова инфекция

. Оказаха се комари и то от много гадните....... почнах да я мажа отначало с крем с Арника, после слагам масло от чаено дърво, а вече вечер ползвам крем Здраве, за да заздравеят раните, които тя си направи с чесане.... абе.....
Довечера ще участвам в сборния женски отбор на фирмата на Момчил по футбол!

В София ИТ-фирмите си направиха аматьорска лига по футбол и си имат съвсем сериозен шампионат, който продължава колкото шампионата в "А" група. За края му сега са решили да правят демонстративет женски футбол и накъде без мене?!?

Със сигурност ще бъде купон......
Пускам ви още една реабилитирана от мен песен на Гънс......
[youtube]A7lAXyKF1_k[/youtube]
Кажете ми на тази песен какво друго да правиш освен секс........