ЕМИ написа:Ver написа:Да, наистина се получи приятно
Аз обаче си представих следното:
Една вила (не знам защо в Троянския Балкан

) в която пренесох всички хора, които днес (и не само днес) си говорим, смеем и си пускаме любими песнички

Слънцето вече е залязло, децата тичат в градината, а ние с питиетата си, всеки е до някого когото чувства близък и му е приятно. Разговори, смях и непринуденост ...
Това не е само представа, това си е направо реализуема идея

ХЕЙ ВЕР, УНИКАЛНА СИ, така го пресъздаваш, че едва ли има някой на когото да не му се прииска да е там, страхотна си иска ми се да се запозная лично с теб
Ако трябва да бъда точна и подробна, нещо което иначе не съм

....... то вчера с Вер явно сме влязли в режим на телепатия

. Първо тя позна моята любима изпълнителка, а все ми се струваше че няма да е тя човека

. После аз..... посочих Андите - отговор на нейната мечта. И го посочих...... просто защото направих случайна логика в думите й, които описваха мястото..... можеше да е всяка друга голяма планинска верига. Но не... след което Вер пише тази красива представа и не мога де се сдържа да не кажа, че по принцип.... с Момчил замисляхме годинката на форума - почти по подобен начин, когато на мен ми прищрака нещо, че не мога да чакам, и ще че отбележа и 6-те месеца :lol: :lol: :lol: . Страхотно е че мислим подобно ......