Мецабаба не ръмжи, чака поздрави добри!

Подфорум за поздрави към всички, които имат повод да почерпят! Рождени и имени дни, кръщенки, годишнини, годежи и сватби.....
Публикувай отговор
DeerE
От писане глава не боли

Re: Мецабаба не ръмжи, чака поздрави добри!

Мнение от DeerE »

Ver написа:Да, наистина се получи приятно :954
Аз обаче си представих следното:
Една вила (не знам защо в Троянския Балкан ;)) в която пренесох всички хора, които днес (и не само днес) си говорим, смеем и си пускаме любими песнички :)
Слънцето вече е залязло, децата тичат в градината, а ние с питиетата си, всеки е до някого когото чувства близък и му е приятно. Разговори, смях и непринуденост ...
Това не е само представа, това си е направо реализуема идея :222
ХЕЙ ВЕР, УНИКАЛНА СИ, така го пресъздаваш, че едва ли има някой на когото да не му се прииска да е там, страхотна си иска ми се да се запозная лично с теб
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Една вила (не знам защо в Троянския Балкан ;)) в която пренесох всички хора, които днес (и не само днес) си говорим, смеем и си пускаме любими песнички :)
Слънцето вече е залязло, децата тичат в градината, а ние с питиетата си, всеки е до някого когото чувства близък и му е приятно. Разговори, смях и непринуденост ...
Вер, чудничко си го описала /сега го нарисувай/. Невероятен завършек на днешния ден си ни предложила :940 :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

Еми, благодаря ти за милите думи! :923
Марианче, предпочитам да снимам :222
Roksi

Мнение от Roksi »

Честита половин година, мои мили мецанки!
/на патеричка/ Благодаря ви ,че ви има! :326 Благодаря на хората, които се ангажираха и които още се грижат за това местенце, където намираме и утеха, и опора, и разбира се добро настроение! :326
Наистина сърдечни прегръдки! :923 :923 :923
:1109 :1109 :1109 Роси
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ЕМИ написа:
ХЕЙ ВЕР, УНИКАЛНА СИ, така го пресъздаваш, че едва ли има някой на когото да не му се прииска да е там, страхотна си иска ми се да се запозная лично с теб
Ако трябва да бъда точна и подробна, нещо което иначе не съм :razz: ....... то вчера с Вер явно сме влязли в режим на телепатия :1062 :1062 :1062 . Първо тя позна моята любима изпълнителка, а все ми се струваше че няма да е тя човека :) . После аз..... посочих Андите - отговор на нейната мечта. И го посочих...... просто защото направих случайна логика в думите й, които описваха мястото..... можеше да е всяка друга голяма планинска верига. Но не... след което Вер пише тази красива представа и не мога де се сдържа да не кажа, че по принцип.... с Момчил замисляхме годинката на форума - почти по подобен начин, когато на мен ми прищрака нещо, че не мога да чакам, и ще че отбележа и 6-те месеца :lol: :lol: :lol: . Страхотно е че мислим подобно ...... :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

Знеш ли, Чери :)
Сякаш вчера "улових" идеята ви. Ей така, някак се носеше в ефира. Разбираш ли? Дори , знам, че сте си мислели такова нещо. Едно време имаше една тема за паранормалните детоксита, помниш ли? :1062
Почти си представям и къщата, около Черни Осъм ще да е... с голям двор трябва да е, защото познайте кой ще спи на палатка в двора? :326
solejko

Мнение от solejko »

ЧЕСТИТ ПРЗНИК И ОТ НАС!
МНОГО ПОДВИЗИ ПО ПЪТЯ НА ДОБРОТО!
МНОГО ИНТЕРЕСНИ ИДЕИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ -ПОЛЕЗНИ ПРИЛОЖЕНИЯ!
ЕДИН СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ СЪФОРУМЦИ:
" onclick="window.open(this.href);return false;
solejko / http://www.bratstvoto.net" onclick="window.open(this.href);return false; / :221
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

[
Последно промяна от Мари-Жоли на 20 Ное 2013, 23:14, променено общо 1 път.
Mstar

Мнение от Mstar »

Честит рожден ден!
Нека най-прекрасното виртуално "У ДОМА" става все по-красиво,интересно и уютно; да се изпълва и прелива от Доброта,Любов и Искреност!
А на неговите създатели и членове желая много здраве,любов и щастие!
За мен е чест и щастие да съм от тази общност!
Обичам Ви!

:329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329
elkrato

Мнение от elkrato »

ЧЕСТИТА ПОЛОВИНКА НА МЕЦАНКАТА НИ !!!
Нека още много години тук да посрещаме делници и празници,да споделяме радост и болка,проблеми и успехи !
Желая на всички здраве и наздраве :620
[img]http://bgman.net/uploads/posts/2009-03/ ... ear_01.jpg[/img]
Публикувай отговор