ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
droidd
Философска система

Re: ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Мнение от droidd »

та все пак да взема и аз да се отчета :221
кг /считани от 2-рия ден на детокса/-2кг., ОТ и ОХ -1.5 см.
за захранването:закуска-резен дина, на обяд малка салата айсберг с настърган морков, а за вечеря 1/2 домат, тиквичка на скара и малко варени картофи
Ще си призная, че всичко овкусих със счукан чесън,малко зехтин и лимонов сок..........а и мъъъъничко сол.
Ама съм гладнааааа и ще слагам тенджерата с топлата вода и чая.
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

droidd написа:та все пак да взема и аз да се отчета :221
кг /считани от 2-рия ден на детокса/-2кг., ОТ и ОХ -1.5 см.
за захранването:закуска-резен дина, на обяд малка салата айсберг с настърган морков, а за вечеря 1/2 домат, тиквичка на скара и малко варени картофи
Ще си призная, че всичко овкусих със счукан чесън,малко зехтин и лимонов сок..........а и мъъъъничко сол.
Ама съм гладнааааа и ще слагам тенджерата с топлата вода и чая.

droidd
, страхотно захранване! Браво на теб. И аз бих умирала от глад ако изям толкова малко :1062 Само да те питам след обяд не огладняваш ли? Аз лично се храня на около 4 часа интервал, т.е. закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря. За да пропусна следобедната закуска трябва обядвам късно и вечерям рано, но мисля че е съвсем правилно.
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Привет и от мен в този отпускарски сезон :)!

Изкарах си двудневен детокс, но май и днешния ден мога да го отчета почти детоксов /без ансол и с малко ядки следобяд, а за вечеря печен патладжан с пресни настъргани домати, овкусени с чесън, босилек, магданоз, малко сол и зехтин./

При нас засега всичко е о.к. Само малката бандитка яко се е развихрила и върши беля след беля, даже преди 2 часа така падна по едно стълбище, че ми изкара ангелите, сега я боли натъртената "опашка", милата. Надявам се утре да е мааалко по-кротка , а и дано бързо й мине болежката.

Бебунка расте, корема ми също, засега сме добре слава богу, скоро не съм я гледала на ехограф и очаквам с нетърпение да я видя каква сладурка е станала.

Това накратко от нас :).

Поздрави и веселяшко лято! :923
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ето ме и мен, най-накрая. То вече си ми стана традиция да се включвам на финала.
Изкарах един много успешен детокс, въпреки че не се спрях от купони, то бях на гости, то ми идваха на гости, а за финала - среща със съученици! Резултата е както обикновенно - скромен минус 2.3 кг, но вече свикнах. Освен това възнамерявам да житя от утре - за затъкване на резултатите, а ако успея да видя заветната петица ще почерпя виртуално, ноооооооооо само с плодове, че всичко друго май веднага се лепи точно там където не трябва.

Днес захранвах така:
Малко пъпеш
2 с.л. овесени ядки + 1 с.л. овесени трици, накиснати във вода с добавка годжи бери и канела.
хайвер от просо със слънчогледови семки
2 праскови
Салата от красвавица, кълнове боб мунг и лук овкусена с много зелени билки (мащерка, риган, джоджен и магданоз) и останалия хайвер
Нарочно го описвам, защото ми е интересно какъв ще е резултата. Не съм захранвала с просо и кълнове, а ми се струва доста подходящо. Предвид че съдържанието на боб мунг е основно протеиново, мисля че съм спазила препоръките за въглехидратен обяд и по-протеинова вечеря.

Още веднъж благодаря на всички за подкрепата за Поли. Тя вече е по-добре и утре ще я изписват. Естествено пие си редовно арниката и стафизагрията за по-бързо възстановяване.
rosa_bg написа: Боби, ами аз само мога да си мечтая в момента за 63кг. То това горе-долу е моята цел. Започнах от 92кг (тази година) и в момента съм 83кг. Вероятно още няколко месеца няма видя 6.. на кантара. Но с тази подкрепа от всички тук, пък и като победител за месеца съм се понадула та няма как да се откажа. :1028 Благодаря ти за подкрепата за кърменето, но май ще е по-голям проблема с отбиването. Лили е на две години и два месеца и ме търси доста на честичко. Ако ме види седнала и веднага се е лепнала да "суши мамо, суши!" :lol: Само да споделя, че ако знаех за детокса докато бях бремена сигурно пораженията по моето тяло нямаше да са толкова тежки. Хубаво е, че си успяла и бремена да го правиш.
Очевидно нямате проблеми с кърменето. За отбиване не знам, знам че има хомеопатия за спиране на кърмата, но не знам ще има ли ефект в този случай. А и аз не знаех по време на първата ми бременност, за детоксите, но за втората коригирах нещата :) Успех и за напред, сигурна съм че ще се справиш.
Орхидея :923 :923 :923
Нали знаеш за арниката в такива случаи - и на хапчета (Боаронски разбира се) и на крем - много бързо ще и мине на малката щуротийка :221
Е лека вечер от мен сладурки!!!
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте и от мен! Отчитам успешен 3 дневен детокс, като изключим една малка забежка снощи, но мисля, че ми е простено. Не знам какъв е резултата като килограми, но мисля, че на сантиметри е добре. Понеже бях непосредствено преди цикъл и сега талията ми е минус 6 см :plezya se , ханша е минус 3, а бедрата са минус 1,5 см. Доволна съм! Напоследък мърдам на обиколки, а не на килограми. Седя си на едни килца, а ми казват че съм поотслабнала. Кожата на лицето ми изглежда повече от добре - една такава гладка, опъната, нежна и бистра - сякаш свети. Обаче сега ми се е подул леко стомаха и ужасно много къркори. Как да махна къркоренето?
ПС: Сега скокнах на кантара - резултата би трябвало да е около -4 кг (ако вярвам на кантара на работа ) :1099 :221
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

bobichan написа:Ето ме и мен, най-накрая. То вече си ми стана традиция да се включвам на финала.
Изкарах един много успешен детокс, въпреки че не се спрях от купони, то бях на гости, то ми идваха на гости, а за финала - среща със съученици! Резултата е както обикновенно - скромен минус 2.3 кг, но вече свикнах. Освен това възнамерявам да житя от утре - за затъкване на резултатите
bobichan, тези 2.3кг. никак не са скромен резултат.Аз какво да кажа, като на предният детокс при мен бяха само -1кг., но за сметка на това пък по -2см в обиколките.А колкото до житният режим, доколкото съм запозната - той се прави след новолуние 10 дена в оптималния си вариянт, като захранването непременно трябва да е преди пълнолуние.Та може би е по добре да изчакаш новолунието да мине, да го направиш 5дена, така че да ти остане все пак интервал до детокса, че да не вземеш да ичезнеш от глад :221
Орхидея написа:При нас засега всичко е о.к. Само малката бандитка яко се е развихрила и върши беля след беля, даже преди 2 часа така падна по едно стълбище, че ми изкара ангелите, сега я боли натъртената "опашка", милата. Надявам се утре да е мааалко по-кротка , а и дано бързо й мине болежката.
Орхидея ,почвай с АРНИКАТА, че от опит знам, че тези натъртвания на опашката са много коварни за в бъдеще, а ако болката е много силна, май не е зле да я види и специалист.Успех! :524
rosa_bg написа:droidd, страхотно захранване! Браво на теб. И аз бих умирала от глад ако изям толкова малко Само да те питам след обяд не огладняваш ли? Аз лично се храня на около 4 часа интервал, т.е. закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря. За да пропусна следобедната закуска трябва обядвам късно и вечерям рано, но мисля че е съвсем правилно.
rosa_bg, аз поначало огладнявам чак към 11.30ч.-12ч.Тогава ми е закуската с плод :221 , обядвам към 14ч. и гледам да вечерям преди 20ч., та нямам време за междинни огладнявания.Вчера например, тази салата в 14ч. едвам я изядох, но в 18.30, вече наистина бях много гладна.В 21.30 бях освирепяла от глад и хапнах салата с домати краставици и печена чушка :523 , а в 23ч. една слива :128 Легнах си с огромно чувство за вина, но тази сутрин, като видях на кантара -100 гр., се поуспокоих, което не означава така да я карам :1058
Sladka Debelanka написа:Понеже бях непосредствено преди цикъл и сега талията ми е минус 6 см , ханша е минус 3, а бедрата са минус 1,5 см. Доволна съм! Напоследък мърдам на обиколки, а не на килограми
Sladka Debelanka, невероятен резултат :326 :326 :326 особено талията :524
Vavilonova

Мнение от Vavilonova »

Здравейте, момичета!
Значи за два дни детокс - минус 1.5 см. от талията. На килограми незнам, нямаме кантар и не съм се мерила.
Но аз съм доволна.
И важното, че така си намерих стимула да спортувам отново. Все гледам да съм редовна, но се чувствам идеално когато спортувам всеки ден, а сега от пролетта на сам по един път в седмицата, изключвам всекидневното ходене.
Аз търся двойният ефект и прочистването и свалянето на килограми.
Защото заради едно очно възпаление ме набъхтаха с хапчета на кило и трябваше дасе отърсвам сума време после от страничните ефекти- времето си е направо 2 години.
От друга страна си имам едно старо страдание с разширени вени и за него си трябва намаляне на килограмите.
Аз си спомням и първият пост от които тръгна темата за детокса, а именно беше от жена с разширени вени и търсеше лек за тях. Затова си знам че е важно за мене.
Правех го преди детокса, но от ансола нещо започна пък един път се възпали хероидче, та тогава спрях. Но сега го нямаше този ефект. Така че ще съм налиния и другият месец.
Благодаря за това, че ме приехте и че мога да си споделям тук с вас. За мен това е важно!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехееееееее, здравейте бодри дами! :954 :954 Много танци, много настроение, много радост чета в постовете ви!

Суити, ти ...... най-много танцуваш май :lol: :lol: :923 . Страхотно е да виждаш щастливи и усмихнати хора. И да знаеш че това:
Sladka Debelanka написа:Седя си на едни килца, а ми казват че съм поотслабнала
важи и за мене......... И засега ми стига, макар че планирам да внеса поредната промя на режима си и да продължа и да свалям кила. :525

Боби, ти си желязна. Аз това житене...... просто не мога да го подхвана и това е! Знам за страхотния ти план да се справиш с оставащите малко килца и както ти казах, ще си стимул лично за мен като го направиш! Забележи, че написах "като", а не "ако", защото вярвам силно в тебе! :923

Диди, за плодово-оризовите дни..... уф, време е вече! Може би тази седмица ще е първия. :522 :522
pepidzheneva написа:Благодаря много за отговора дано да издържа до края и след прочетеното от мен във форума разбрах че и захранването е изкл.важно.....така че трябва да сме СТОМАНЕНИ ,както казваш ти.
Пепи, добре дошла! Началото е трудно, но за сметка на това краят му....... е страхотен. Ето днес ми е втори ден след края на детокса и летя буквално!! :1040 :1040 Леко ми е, не съм нервна, не съм оточна и вътрешната ми настройка дори е различна. Справила си се с КРЕДОР-а във втория си пост - браво! :954

Орхи, гледам, че седмиците при теб се нижат :) :) .... Само си спомням какво сладко очакване беше това. А за каката наистина мажи с Арника, ако имаш от тинктурата на Вербена М с Арника, можеш направо компреси да правиш - прави чудеса с отоците и синините!

Рози..... радвам се, че ти е станало смешно от поста ми за динята, ама по едно време вече...... целият ми свят беше диня :221 :221 :221 . УСПЕШЕН И ЛЕК ПЪРВИ РАБОТЕН ДЕН ДНЕС!
Vavilonova написа:Благодаря за това, че ме приехте и че мога да си споделям тук с вас. За мен това е важно!
Вавилонова, добре си дошла и извъндетоксово време! И не само в този форум :954 :954 :954 . В първата книга на док има доста съвети за разширени вени, вкл. и чернодробно пречистване. Не знам дали си чела - само идейка ти давам. :) Моите хемороиди още ме тревожат, дори и след над 30 детокса. Интересното този път беше, че... първият ден от изминалия детокс имах сериозни болки, но с всяко следващо посещение те намаляваха иииии буквално изчезнаха. И това само по детокс се случва да съм напълно спокойна в това отношение! Има значение какво ядем и по колко го ядем!

МИЛИ МОМИЧЕТА, ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ИДВАТЕ ТУК И ИЗВЪН ДЕТОКСОВО ВРЕМЕ! ЗА МЕН ДНИТЕ НА СПОДЕЛЯНЕ НЕ СВЪРШВАТ СЛЕД ПЪЛНОЛУНИЕ :) :) , А БУКВАЛНО ПОЧВАТ ТОГАВА! :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Здравейте на всички :)
Аз искам да споделя с вас......както писах това беше моя първи детокс ,резултата не ми е много хубав минус само 1кг и половина,но може би защото ми е за първи път.......но пък се чуствам добре,което е по важно а и май на см съм свалила ,нямам с какво да се измеря само съдя по дрехите :222 .
При вас е толкова приятно...ще се радвам да се видим отново на следващия детокс.
А имам един такъв проблем и ще помоля за съвет,след втората ми бременност (малкия сега е на 2 години )имах силен косопад ,който след като спрях да кърмя прерасна в нещо ужасно..направо има моменти в които кичури ми пададат......ходих на док. изписа ми ревалид шампоан и нищо повече но аз съм много притеснена...все пак това е моята коса за съжаление много малко остана от нея :328 ......на някой случвало ли му се е и как се е справил,благодаря
mironi

Мнение от mironi »

Здравейте!
И аз съм готова с детокса - много успешен според мен. Днес беше захранването - към 10.00 часа грозде, на обяд салата от домати, краставици и сурови чушки. Към 15 часа малко овесени ядки. Към 17 часа 2 хапки баница - това беше вече нарушение - ама много изкушения днес на големия празник. Та и с това се справих горе-долу успешно. А тази вечер само салата от домати, краставици, маслини и малко извара. Това ще бъде днес. Килограмите са 2-2,300 някъде, но това няма значение. Но ми се прибра шкембето, а чувството за лекота е много приятно. Сега доста ми се е изострил апетита и трябва много да внимавам какви ги върша.
Сега отивам да сготвя една супичка - за утре. А утре съм планирала пак до обяд грозде, на обяд супа с една препечена филийка диетичен хляб и вечерта пак супа.
Радвам се за всички вас и ви поздравявам за чудесните резултати. Това още повече ми дава сили да продължа.
Честит имен ден на дамите с прекрасно има Мария- ако има такива. Живи и здрави и много обичани винаги!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Pepi, а с яйчниците как си? При поликистоза е възможно да се появи такъв проблем. Съветвам те да си направиш пълни изследвания, защото това, което описваш не е за пренебрегване. Иначе и моята коса пада, но най-вече пролетно време и като цяло гъстотата не се променя.
Уф, аз май прозвучах много драматично :plezya se . Разбира се, може и да не е нищо, но един профилактичен преглед няма да навреди, нали :1047 ?
Заключено