Ехееееееее, здравейте бодри дами!

Много танци, много настроение, много радост чета в постовете ви!
Суити, ти ...... най-много танцуваш май :lol: :lol:

. Страхотно е да виждаш щастливи и усмихнати хора. И да знаеш че това:
Sladka Debelanka написа:Седя си на едни килца, а ми казват че съм поотслабнала
важи и за мене......... И засега ми стига, макар че планирам да внеса поредната промя на режима си и да продължа и да свалям кила.
Боби, ти си желязна. Аз това житене...... просто не мога да го подхвана и това е! Знам за страхотния ти план да се справиш с оставащите малко килца и както ти казах, ще си стимул лично за мен
като го направиш! Забележи, че написах "като", а не "ако", защото вярвам силно в тебе!
Диди, за плодово-оризовите дни..... уф, време е вече! Може би тази седмица ще е първия.
pepidzheneva написа:Благодаря много за отговора дано да издържа до края и след прочетеното от мен във форума разбрах че и захранването е изкл.важно.....така че трябва да сме СТОМАНЕНИ ,както казваш ти.
Пепи, добре дошла! Началото е трудно, но за сметка на това краят му....... е страхотен. Ето днес ми е втори ден след края на детокса и летя буквално!!

Леко ми е, не съм нервна, не съм оточна и вътрешната ми настройка дори е различна. Справила си се с КРЕДОР-а във втория си пост - браво!
Орхи, гледам, че седмиците при теб се нижат

.... Само си спомням какво сладко очакване беше това. А за каката наистина мажи с Арника, ако имаш от тинктурата на Вербена М с Арника, можеш направо компреси да правиш - прави чудеса с отоците и синините!
Рози..... радвам се, че ти е станало смешно от поста ми за динята, ама по едно време вече...... целият ми свят беше диня

.
УСПЕШЕН И ЛЕК ПЪРВИ РАБОТЕН ДЕН ДНЕС!
Vavilonova написа:Благодаря за това, че ме приехте и че мога да си споделям тук с вас. За мен това е важно!
Вавилонова, добре си дошла и извъндетоксово време! И не само в този форум

. В първата книга на док има доста съвети за разширени вени, вкл. и чернодробно пречистване. Не знам дали си чела - само идейка ти давам.

Моите хемороиди още ме тревожат, дори и след над 30 детокса. Интересното този път беше, че... първият ден от изминалия детокс имах сериозни болки, но с всяко следващо посещение те намаляваха иииии буквално изчезнаха. И това само по детокс се случва да съм напълно спокойна в това отношение! Има значение какво ядем и по колко го ядем!
МИЛИ МОМИЧЕТА, ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ИДВАТЕ ТУК И ИЗВЪН ДЕТОКСОВО ВРЕМЕ! ЗА МЕН ДНИТЕ НА СПОДЕЛЯНЕ НЕ СВЪРШВАТ СЛЕД ПЪЛНОЛУНИЕ
, А БУКВАЛНО ПОЧВАТ ТОГАВА!