ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Мнение от cchery »

Ами това е - август си влезе, след 10 дена е пълнолуние и може би някой ще поще да се детоксва въпреки морските настроения, пиянските вечери и обилните летни гощавки.

Лично аз имам още по-силен мотив да се прочиствам..... няма да коментирам :1053 :1053 . Каквото и да е, човек трябва да прави винаги най-доброто за себе си. Пък после ще става каквото ще и съм убедена, че ще е хубаво. :lol:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mironi

Re: ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Мнение от mironi »

Нареждам се на опашката за детокса. Чакам го с нетърпение, че падна едно освинване на морето .......... не е за приказване. :126 И то непосредствено след предишния детокс. Сигурна съм, че ще бъде много приятен - все още на пъпеши и дини - моите любими!!!
Хайде на опашката - включвайте се!!!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Ахааа.... !!!
Видях, че старата тема с катинар, пък нова няма ..... :1058 :1062
Аз от снощи мислих хубаво заглавие, ама..... така и не измислих.....
но Чери се с справила отлично! :524
Ще детоксикирам, мисля да включа и дъщеря ми (6г). :954
Вероятно един ден.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Пишете и мен !
Ще бъда на балкан, ама надявам се да не се поддам на изкушенията.Че то там нали знаете....... :1093 :820
Ще докладвам как съм се справила.Поне на 13-ти ще съм у дома, та все ще се включа. :221
точка

Мнение от точка »

Чудесни нови теми правите,но ако някой напише кога започва детокса би било чудесно, сега вместо да видя датата от форума трябва да си търся лунен календар... :-|
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

:954 :954 :954 Фази на луната :954 :954 :954

Детокс - 11.08. ,12.08. и 13.08.
Захранване - 14.08.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Бройте и мен - няма начин да пропусна! :222 Само дето този път заглавието на темата хич не ме кефи :plezya se Какви са тези неволи? Няма такова нещо! Аз се чувствам толкова леко и хубаво от детокса, че никак не мога да го нарека неволя!
От 15 съм отново на работа и трябва да влизам във форма. Току що се намъкнах в една стара много готина нощничка и съм много :D Нещо обаче съм с много лошо главоболие та ми иде да се гръмна. Освен това имам едни топченца под мишницата дето моята докторка каза че най-вероятно са лимфни възли и пия една хомеопатия (лимфомиозот) дано се оправят. Все си мисля, че незнам от къде са се появили тези проблеми след като си правя детоксите редовно - ама на! :1044 Нищо - всичко минава. За огромния глад мисля да пробвам най-сетне Anacardium orientale. Забравих да се оплача - имам и отоци - поне така каза докторката. Аз не съм забелязала, но тя каза, че не е нормално за минутките дето ми бяха прихванати краката и ръцете с щипките (дето следят сърцето) да ми остават белязки. На мен пък тези неща хич не ми правят впечатление. Може би задържам течности и с гьозума ще се оправи този проблем. Много ми е блудкав като е чист и неподсладен, та досега го пренебрегвах, но от утре започвам! Това е от мен. Лека нощ! :940
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Роза.... помниш със сигурност онази приказка за двамата братя и неволята :) :) :) . И нали се сещаш накрая кой им помогна да се справят със счупената каруца? :razz: Е, същото е и с нас що се отнася до килограмите и здравето, само от нас си зависи. Затова сложих неволя в заглавието :) :) . Трябва да призная, че наистина въобще не е най-доброто на което съм способна.... обаче бях в такъв момент. А що се отнася до възлите под мишницата ти, до евентуалните отоци...... честно казано след последните 3 седмици взех да се съмнявам в...... така широко пропагандираните кампании за профилактични прегледи на какво ли не........, а им вярвах безпрекословно. Сериозно си мисля, че, тръгнеш ли по болници, стресът и напрежението са огромни, които понасяш са по-вредни от евентуални заболявания..... Но, това е минало за мен! Ще се справиш и ти и джодженът........ ооооо, пий си го с удоволствие. Даже ако можеш да намериш и да му добавяш по стрък мента.... хем по-ароманто, хем по-вкусно. :) Аз засега съм го спряла, щото пия отвара от босилек, но може би ще подновя джодженопиенето другата седмица.

Диди, пишем те отвсякъде към компанията :923 :923 . Нищо че си на балкан, то не се знае...... с какво ще ни изненадаш. :razz: :razz:

Чева, ще бъда лаконична: страшно се радвам на присъствието ти тук, в "Надговаряне" и въобще навсякъде :923 :923 Заглавието на другата тема е....... твое :lol: :lol:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте и от мен!
Моля за съвет - заминаваме на моренце точно на 13-ти! Какво да правяяяяя????????
При мен нещата от доста време са в застой, свалям на детокса, но после връщам! Задържам си и течности и постоянно се чудя как да се оправям, дали повече вода или по-малко, все се надявам да се оправят нещата! Последно се теглих в края на конкурса и след като се разочаровах, реших да зарежа кантара! Ще си спортувам и т'ва е! До обяд ям ябълки, вечер предимно хапвам салати или комбинирани с месце на скара, на обяд зеле, задушен ориз, миш-маш, пържолки със зелева салата, това което има около офиса! Някъде нещо бъркам, но отдавна съм се убедила, че с глад само се стресира организма, затова макар и малко, гледам да хапвам! Такава натура съм, че често се отчайвам заради кг и все си мисля, че в кратуната ми е проблема, понясога решавам да не ги мисля, но като не видя резултат и пак тъгата в душата се появява!
Стига съм ви отегчавала!
Браво на добрите ви резултати :326 поне вие безкрайно ме радвате и давате стимул!
Та кажете какво да правя стози детокс???? Хич не ми се пропускаше!!!!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мони, аз съм си казала, че през почивните дни детокс няма да правя! Трудно ми е и нямам мотивация, което е сигурен път към нулеви резултати. Та в тази връзка, ние с Момчил ще го почнем от срядата, т.е. от 10-и и ще свършим в петък, а събота ще захранваме. Дори и да си на път в захранващия ден, както е при тебе, е по-лесно, отколкото ден само на плодове. Та това са моите планове. :)

Килограмите......... ами и аз не съм мърдала от декември. И при все това снощи се видяхме с една приятелка, която замина с децата си към Варна юни месец и тя ми казва "Много си отслабнала!". Иииииии наистина като мерки, като силует и аз виждам промяната, но кантарът все така се блещи грозно и подигравателно :plezya se пред мен на около 74 кг. И аз съм решила да не му се ядосвам, но за разлика от теб, той не ме притеснява и отчайва........ аз изпадам в параноя от други неща :) :) , което също не е хубаво.

Задържането на вода - защо не пробваш с джоджен?!? Аз му се чудих около година преди да го направя...... и като опитах, направо се удивих как съм могла така да се мотам :1044 :1044 .

Междудругото, тази сутрин си купих страхотни смокини от пазара..... което ме навежда на мисълта, че този детокс ще ееееее...... един от най-вкусните. Вярно, кайсии вече няма, но за сметка на това са заместени от

огромни сочни праскови

[img]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_540721.jpg[/img]

круши-масловки

[img]http://razsadnici.selsko-i-gorsko-stopa ... 178175.jpg[/img]

сини сливи

[img]http://1.bp.blogspot.com/_9Vv9w9YQ6-c/T ... livi-1.jpg[/img]

кехлибарено грозде

[img]http://i.actualno.com/club.bg/files/200 ... a96b5a.jpg[/img]

виненочервени малини

[img]http://log.bg/users_images/109/109824.jpg[/img]

ииииии сладки смокини.

[img]http://gotvach.bg/files/lib/468x213/presni_smokini.jpg[/img]

:954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954

gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте и от мен!
cchery , благодаря за темичката! :329
Включвам се в групата на августовския детокс. Даже го очаквам с нетърпение. Много съм доволна от първият ми път. Заедно със мен ще се детоксват и дъщеря ми, снаха ми и моя приятелка. Ами като ме гледат каква съм убавица се зарибиха. ;)
Смятам да го карам 10,11 и 12, а на 13 и 14 да се захраним. Реших така, понеже на 15 имаме празник и ако хапнем друго нещо ще ме е яд, а така като се захраним 2 дни по- ще го прежаля. Естествено, ще гледам да не прекалявам.
rosa_bg, всичко ще е наред! :923
Заключено