Вихрогонче, да ти кажа не си единствената, която искаше да е пуйкаvihrogonche написа:На мен пък изпърво ми се привидяха падащи печени пуйки
Аз също продължавам с детокса, но се съобразявам и с метода на Лидия Ковачева - т.е. чета книгата й и правя някаква комбинация. Важното е, че имам примера на приятелка, която спазва тези принципи /на Лидия Ковачава/ и е свалила 30 кг и поддържа свалените вече доста години. В този смисъл, ако е решила да продължи - няма лошо - но нека почете малко, за да види дали и импонира този метод.tita написа:Помагайте, мами. Моля! Давайте съвети ... не за мен, а за снаха ми. Тя също прави 3 дневен детокс за първи път сега, с мен. Има да сваля доста кг, към 30-тина. Подарих й книгата на Д-р Михайлов, уж я чете, но е решила да продължава с детокса и да го прави 6 дни, за да свали повече кг. Според четеното от мен, не е добра идея. Препоръчах й зелевата супа (пратих й диетата, която Док беше писъл във форума на бТВ). Може ли да продължи направо с нея или трябва да захранва преди това?
Шапка ти свалям и се възхищавам на теб, и хора, които мислят като теб. Извинете ме за спам-а, но не мога да се въздържа. Аз виждах, че Калина беше в пъти по-добре, а така ме наплашиха!danid написа:Исе, това с оценките на майките ми е любимо, в неделя Боби започна да повръща, после разбира се растройство, след 5-6 пъти мислехме къде да го заведем и от 112 ни предложиха любезно да ни пратят бърза помощ - чакахме ги 2 часа, дойдоха в 12, когато той вече спеше и беше почти добре. Първото, което ни даде лекаря - антибиотик, искаше и в инфекциозна да ни закарат, но аз реших, че ще се преборя както обикновено. Този път сгреших, обезводни се и сряда се наложи да влезем, личната ми натри носа с това видя ли щеше да го спасиш, но ти все не искаш антибиотици, но оттам бяха категорични - ротавирус, антибиотика само може да влоши нещата. Друго детенце не само не беше избегнало болницата, но и се изрина от АБ, та му вземаха проба за какво ли не, докато се усетят от какво е обрива защото беше минало време от вземането му.
Бъди майка сред "кадърни" доктори. Тези в инфекциозна обаче не са такива, изобщо не дават антибиотици безразборно като повечето лични лекари. Вливаха му само рехидратиращи разтвори, както и на всички други деца с подобен проблем. Много съм доволна, особено след като всички познати ме съветваха да не ходим там.
Аз писах в темата за Мораксела, но тук не съм се похвалила. Излекувахме я само с методите на д-р Михайлов. Изолираха я края на Декември, в лабораторията казали на Цецо, че е толкова много, че само АБ ще я оправи, но след 2 месеца нямаше и след от нея.
Най-лошото е, че така като ми дават АБ и за кихане някой ден наистина няма да го дам когато е нужно. Всеки път бера страх, защото всички около мен ме критикуват и все се съмняват - "Ти с твойта хомеопатия" ..., но с каката нямам неуспех, дано и Боби като порасне още малко да е така, пък другите да
казват и мислят каквото искат. Аз децата си излишно няма да тровя с лекарства и ваксини.