В женския ни месец - детокс за здраве :)

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

В женския ни месец - детокс за здраве :)

Мнение от Kleo »

Здравейте, през март пълнолунието се пада точно на 8 март :) Точно на празника на Жените, в 11.40 часа на обяд :954 Иска ми се много този път отново да си направим вълшебен КРЪГ :222 Желанието ми е всички красиви дами в нашия прекрасен форум да се усетят обичани, специални и красиви :329 Кой ще детоксва с мен Март 2012 :222 Надявам се да се съберем пак една задружна компания, с помощта и подкрепата на която на всяка една от нас ще й бъде по-леко и приятно да спазва препоръките на Док за здравословна грижа за телата и душите ни :923 :922 :1122
Последно промяна от Kleo на 24 Фев 2012, 15:13, променено общо 1 път.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: В женския ни ден - детокс за здраве :)

Мнение от Kleo »

Пуснах по-раншко темичката, защото чувствам, че този път се нуждая от психическа подготовка отрано, за да се настроя успешно за 3-дневен детокс! Надявам се с това да не съм нарушила правилата в мечешката бърлога :940
Вижте какъв съвет намерих в тема за Лунната диета 2012 година: ...Пълнолунието е най-подходящото време да започнете тази разширена диета. След него следва периодът на намаляващата Луна, който е най-лесната част на Луната диета. По време на 24-те часа на пълнолуние не трябва да ядете твърди храни. Важно е да се пие колкото се може повече вода (3-4литра) и прясно изцедени плодови и зеленчукови сокове. Няма ограничение за течностите, които поемате, но е забранено да пиете мляко(прясно и кисело) и никакъв алкохол. Водата е един от най-достъпните детоксикатори, така че след един ден гладуване с голям прием на вода, може да разчитате, че организмът Ви ще е изхвърлил част от вредните токсини... Линкчето е това, ако има интересуващи се от Лунната диета.
Ами това е от мен засега, вие сте на ход!
Булка Марулка

Re: В женския ни месец - детокс за здраве :)

Мнение от Булка Марулка »

Първа кипра
Вихрогонче :923 Чакам с нетърпение дните за детокс. По време на февруарския се чувствах страхотно, след него - също. Сега определено направо имам нужда от детокс. По стечение на обстоятелствата последните години празника ми минава почти незабележимо. Тази година ще си направя подарък за него - 3 дневен детокс.
Имаш подкрепата ми :940
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Марулка, мерси за подкрепата ти :940
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Ееее наистина чудесен начин да пуснеш темата. Така ме "нахъса"! Нямам търпение да дойде детокса. Аз също като теб имам нужда да мисля и да имам подходяща нагласа. Според мен всичко идва от нагласата. Тук съм, с вас съм и ще си направя детокс този път на ябълки. Ммм червени! Супер!
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
deina0071

Мнение от deina0071 »

И аз и аз съм вас :923 С нетърпение го чакам макар,че се пада точно на 8.03,а вечерта ще сме на кръчма :oops: Освен и аз отсега да се подготвям да си поръчам водица за мирна главица :128 Вихърче,благодаря за темичката,много добре си се сетила да е по-рано :940
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Григорови, Дейна, радвам се, че и вие чувствате нещата по сходен начин и че не сбърках, като послушах вътрешния си глас да пусна малко рано мартенската тема за детокса :940
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Ееее, Дескааа, браво на теб, нахъсах се. И аз се настройвам отрано за този детокс. По стара традиция с моя вечно командирован мъж и аз май няма да празнувам женския празник и аз ще си подаря по-здраво и стрийно тяло. :1204
Днес стартирам зелевата супичка- за една седмица, после детокса, после може да житна, че идва пролет и като свалим дебелите якета, ще се покажат дебелите паласки, а при мен те са станали доооста дебелички. Станала съм голяма шишка, с тази серия си обещавам да сваля под 80кг. А вас ви моля да ме стягате и да ми се скарате ако кривна от правия път :1058 :128 :1055 . Да, наистина не съм се вясвала скоро, но този път обещавам тържествено, че ще се отчитам редовно и дано след две седмици да ви се похваля с успехи.
Целувам ви, липсвахте ми.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

марчи написа:Да, наистина не съм се вясвала скоро, но този път обещавам тържествено, че ще се отчитам редовно и дано след две седмици да ви се похваля с успехи.
Марчита, лично ще те държа изкъсо така щото да си спазиш обещанието :1058 :1058 :221 . Но и да не беше тази ми амбиция, отново щях да те "пингвам", за да видя има ли ефект програмата, която си си начертала. Стискам палци да удържиш и да постигнеш онова, което си си пожелала! Вчера бая се зачудих защо Бобката ме стяга за житния през март, а то...... явно ще сме тройка кебабчета за тогава :955 :955 . Хайде, пиле шарено, много ти се радвам, много съм щастлива, че те "виждам" тук и на мен също ми липсваше! :329 :329

Много зле започва този детокс, мисля аз...... :???: :???: :???: . Точно пък на 8-и март да е пълнолуние........ Безобразие. Отсега си казвам, че 8-и март ще ми е най-малко захранващия ден, ако не и деня с нормално хранене след детокс. И това е така, защото аз ще стартирам на 5-и март, понеделник. И по традиция 2 дена ще съм плътно на детокс. Дали ще продължа и на третия, т.е. 7-и март или тогава ще захранвам, ще реша "в движение" както обикновено :954 :954 .
vihrogonche написа:Григорови, Дейна, радвам се, че и вие чувствате нещата по сходен начин и че не сбърках, като послушах вътрешния си глас да пусна малко рано мартенската тема за детокса :940
Деско, няма правила за пускането на теми тук. Въобще не си го слагай на сърце. Много хубаво направи даже - ориентира ме отрано какво ще правя другия понеделник и вторник. :955 :955 Ако има някакво правило въобще ,то е да не заключваме темата на отминалия детокс докато не изтече и месеца, за който се е отнасяла. Тъй че...........
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

ОК, Чери, така че темата за февруарския детокс е открита все още, така ли? :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:ОК, Чери, така че темата за февруарския детокс е открита все още, така ли? :923
дЪ :D
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено