марчи написа:Да, наистина не съм се вясвала скоро, но този път обещавам тържествено, че ще се отчитам редовно и дано след две седмици да ви се похваля с успехи.
Марчита, лично ще те държа изкъсо така щото да си спазиш обещанието

. Но и да не беше тази ми амбиция, отново щях да те "пингвам", за да видя има ли ефект програмата, която си си начертала. Стискам палци да удържиш и да постигнеш онова, което си си пожелала! Вчера бая се зачудих защо Бобката ме стяга за житния през март, а то...... явно ще сме тройка кебабчета за тогава

. Хайде, пиле шарено, много ти се радвам, много съм щастлива, че те "виждам" тук и на мен също ми липсваше!
Много зле започва този детокс, мисля аз......

. Точно пък на 8-и март да е пълнолуние........ Безобразие. Отсега си казвам, че 8-и март ще ми е най-малко захранващия ден, ако не и деня с нормално хранене след детокс. И това е така, защото аз ще стартирам на 5-и март, понеделник. И по традиция 2 дена ще съм плътно на детокс. Дали ще продължа и на третия, т.е. 7-и март или тогава ще захранвам, ще реша "в движение" както обикновено

.
vihrogonche написа:Григорови, Дейна, радвам се, че и вие чувствате нещата по сходен начин и че не сбърках, като послушах вътрешния си глас да пусна малко рано мартенската тема за детокса

Деско, няма правила за пускането на теми тук. Въобще не си го слагай на сърце. Много хубаво направи даже - ориентира ме отрано какво ще правя другия понеделник и вторник.

Ако има някакво правило въобще ,то е да не заключваме темата на отминалия детокс докато не изтече и месеца, за който се е отнасяла. Тъй че...........