Re: НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!
Мнениеот Мърмори » Сря 10 Ное 2010, 00:17
Добре дошли новички момичета! Радвам се да те видя и тук Хелпи
(ако позволиш да те нарека така). Надявам се при нас да намерите по-спокойна атмосфера,отколкото във форума на Денят е прекрасен,защото в последно време там само искри прехвърчат. Ама така е като някои започнат много да се вживяват... Ще сложа ред там,не се съмнявайте!Вече е започнала усилена вулканична дейност и някой ден,така както си стоите спокойно пред компютрите ще видите как лавата залива целия форум. 
Да,като вулкан съм. И заливам всичко точно, защото много ми пука.
Добро утро момичета. След водата,кафето и чай 11 да се отчера и да прочета как сте .
Зори, може да ми викаш както решиш в оригинал се казвам Таня,а за другия форум не ми се говори наистина понякога се дразня и ми се иска и аз да си отворя устата и да кажа "как смятам ,че трябва да се държим в обществото" без да се давам за пример "колко съм искренна" и как "си казвам всичко" и "как хората не търпят чуждо мнение", авсъщност истината е ,че на кривата ракета космоса и виновен

.
Както казах и преди аз наистина изчетох всичко от самото начало до някъде (още не съм свършила) и се подразних от коренната промяна на тона във форума.Тази атмосфера,която много ме впечатли я няма ,както и да е.Опитвам се да не обръщам внимание.
cchery Разби ме направо .Без да преувеличавам успя да ме просълзиш.Ето заради това смятам ,че ще успея.Щом като ви чета стигате до сърцето ми ,значи има надежда
И емотиконите тук са по по по .....(айде пак се изчетках на Чери
)
за имотиконите и аз нямам думи

и аз много се забавлявах докато ги разглеждах
Скъпи дами лек и успешен ден желая на всички