НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:cchery , от този май ли са 9 кг.Доста обнадеждаващо звучи :954
Хиихиххи, Цвете, хареса ми този въпрос?!?! "...... от този май ли?" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Верно можеше да е от 2001-ва :1069 :1069 :1069 . Отговорът е - да от този май...... слава богу. Надявам се, че за последно свалям.... демек няма да ги качвам пак.
Мърмори написа:Добре дошли новички момичета! Радвам се да те видя и тук Хелпи :1062 (ако позволиш да те нарека така). Надявам се при нас да намерите по-спокойна атмосфера,отколкото във форума на Денят е прекрасен,защото в последно време там само искри прехвърчат. Ама така е като някои започнат много да се вживяват... Ще сложа ред там,не се съмнявайте!Вече е започнала усилена вулканична дейност и някой ден,така както си стоите спокойно пред компютрите ще видите как лавата залива целия форум. :1062
Зорита, пак ли има нещо интересно в Часът? Аз там много рядко съм си позволявала да давам съвети, защото има хора точно като теб, Нелката, Аничка, Орхи, Исето, Дани, Боби, които сте на светлинни години пред мен със знания и опит...... Тук някакси повече мога да говоря - най-малкото ще се изложа пред наша си компания :1140 :1140 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

А в др. форум понякога става "трудно за седене" и аз за това тактично се отеглям токато поутихнат нещата.Истината е че покрай вашата компания се запалих по детокса и за това ми е хубаво тук.И там ми е хубаво, но е доста по различно :)

И емотиконите тук са по по по .....(айде пак се изчетках на Чери ;) )
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Мърмори написа:Добре дошли новички момичета! Радвам се да те видя и тук Хелпи :1062 (ако позволиш да те нарека така). Надявам се при нас да намерите по-спокойна атмосфера,отколкото във форума на Денят е прекрасен,защото в последно време там само искри прехвърчат. Ама така е като някои започнат много да се вживяват... Ще сложа ред там,не се съмнявайте!Вече е започнала усилена вулканична дейност и някой ден,така както си стоите спокойно пред компютрите ще видите как лавата залива целия форум. :1062

Зори, направо ти се чудя откъде намираш сили, нерви и време да се занимаваш.Повтарям се за незнам кой си път го казвам, но точно заради това ти се възхищавам.Не избираш бяггството а си от пред на фронтовата линия :326
helpmИ

Мнение от helpmИ »

Мнениеот Мърмори » Сря 10 Ное 2010, 00:17
Добре дошли новички момичета! Радвам се да те видя и тук Хелпи :1062 (ако позволиш да те нарека така). Надявам се при нас да намерите по-спокойна атмосфера,отколкото във форума на Денят е прекрасен,защото в последно време там само искри прехвърчат. Ама така е като някои започнат много да се вживяват... Ще сложа ред там,не се съмнявайте!Вече е започнала усилена вулканична дейност и някой ден,така както си стоите спокойно пред компютрите ще видите как лавата залива целия форум. :1062
Да,като вулкан съм. И заливам всичко точно, защото много ми пука.

Добро утро момичета. След водата,кафето и чай 11 да се отчера и да прочета как сте . :1030
Зори, може да ми викаш както решиш в оригинал се казвам Таня,а за другия форум не ми се говори наистина понякога се дразня и ми се иска и аз да си отворя устата и да кажа "как смятам ,че трябва да се държим в обществото" без да се давам за пример "колко съм искренна" и как "си казвам всичко" и "как хората не търпят чуждо мнение", авсъщност истината е ,че на кривата ракета космоса и виновен :222 .
Както казах и преди аз наистина изчетох всичко от самото начало до някъде (още не съм свършила) и се подразних от коренната промяна на тона във форума.Тази атмосфера,която много ме впечатли я няма ,както и да е.Опитвам се да не обръщам внимание.
cchery Разби ме направо .Без да преувеличавам успя да ме просълзиш.Ето заради това смятам ,че ще успея.Щом като ви чета стигате до сърцето ми ,значи има надежда :1094
И емотиконите тук са по по по .....(айде пак се изчетках на Чери ;) ) :524
за имотиконите и аз нямам думи :326 и аз много се забавлявах докато ги разглеждах :955
Скъпи дами лек и успешен ден желая на всички :954 :329
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Таня е намерила точните думи за др форум.Атмосферата вече е доста по различна и аз лично винаги се притеснявам какво ще напиша и как ще се разбере от другите и кой може да се разсърди.Но спирам до тук по тази тема,че осмапих и вече няма да си отварям устата по този въпрос :1053
Иначе нямам търпение да започна детокса.Много ми е трудно но и хубаво :)
Последно промяна от cvety_rz на 10 Ное 2010, 11:35, променено общо 1 път.
helpmИ

Мнение от helpmИ »

cvety_rz написа:Тная е намерила точните думи за др форум.Атмосферата вече е доста по различна и аз лично винаги се притеснявам какво ще напиша и как ще се разбере от другите и кой може да се разсърди.Но спирам до тук по тази тема,че осмапих и вече няма да си отварям устата по този въпрос :1053
Иначе нямам търпение да започна детокса.Много ми е трудно но и хубаво :)
Цвети, и аз нямам търпение вече за детокса.Живея с мисълта и аз ,като Зори как ще започна с -5 кг :221 ,но....най вероятно няма да е точно така.Но знае ли човек всъшност ....току виж съм видяла как първта цифра на кантара ми се сменила.Напоследък се опитвам да се виждам като в онова старо време слабичка,сладичка,секси,а не голяма и мощна ,като бившия Съветски съюз :) Всъщност се опитвам да си внушавам разни неща ,които искам да ми се случат ,по Кехоу и неговото подсъзнание,което може всичко.Не съм се отказала ,но и смятам,че не съм овладяла точно визуализирането. :222
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Аз качих 37 кг. след двете бременности.Сега смъкнах 6 имам САМО 31,че то не останало :328 :328 :328 Тани, аз като си гледам старите дрехи дето сега не ми стават и на 1 крак ми се приискава да изкарам 1 месец само на детокс :1062 :1062
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

helpmИ написа:Напоследък се опитвам да се виждам като в онова старо време слабичка,сладичка,секси,а не голяма и мощна ,като бившия Съветски съюз :) Всъщност се опитвам да си внушавам разни неща ,които искам да ми се случат ,по Кехоу и неговото подсъзнание,което може всичко.Не съм се отказала ,но и смятам,че не съм овладяла точно визуализирането. :222
Танче, това с визуализирането...... ъъъъъ такова може да има и отрицателен момент. Примерно аз като се ядосам на някого и знаеш ли какви визуализации имам........ малееееееееее...... Иначе аз знаеш ли как си се представям. Даже..... хм току-що ми хрумна нещо: да се опишем как искаме да изглеждаме - може и снимки да приложим. Дали пък тези мечти, като ги видим съвсем ясно и почнем да ги гоним няма да са онзи стимул, който ни трябва за да сме сериозни и да вярваме?!?!?! Хм, ще пусна такава тема тук...... Даже отивам да го правя.
cvety_rz написа:Аз качих 37 кг. след двете бременности.Сега смъкнах 6 имам САМО 31,че то не останало :328 :328 :328 Тани, аз като си гледам старите дрехи дето сега не ми стават и на 1 крак ми се приискава да изкарам 1 месец само на детокс :1062 :1062
Цвете, ми то с 3 деца...... аз много се оплаквам, че се скъсах от повръщане и двете ми бремености, но точно тези повръщания ми помогнаха да кача само по 13 кг. И то съм ги качила от 5-я месец нататък. Ако бях почнала да качвам от първия...... алиииии :1061 :1128 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
helpmИ

Мнение от helpmИ »

cvety_rz написа:Аз качих 37 кг. след двете бременности.Сега смъкнах 6 имам САМО 31,че то не останало :328 :328 :328 Тани, аз като си гледам старите дрехи дето сега не ми стават и на 1 крак ми се приискава да изкарам 1 месец само на детокс :1062 :1062
:955 Цвети все едно си ме цитирала :524 същата съм.Даже снощи се опитах да се нацибря в един сатенен потник за спане от преди изобщо не можах да го прекарам през бюста,камо ли да го облека :328 изобщо не знам как можа да ми хрумне тази идея.Но шапка ти свалям за трите деца :326
cchery написа:
helpmИ написа:Напоследък се опитвам да се виждам като в онова старо време слабичка,сладичка,секси,а не голяма и мощна ,като бившия Съветски съюз :) Всъщност се опитвам да си внушавам разни неща ,които искам да ми се случат ,по Кехоу и неговото подсъзнание,което може всичко.Не съм се отказала ,но и смятам,че не съм овладяла точно визуализирането. :222
Танче, това с визуализирането...... ъъъъъ такова може да има и отрицателен момент. Примерно аз като се ядосам на някого и знаеш ли какви визуализации имам........ малееееееееее...... Иначе аз знаеш ли как си се представям. Даже..... хм току-що ми хрумна нещо: да се опишем как искаме да изглеждаме - може и снимки да приложим. Дали пък тези мечти, като ги видим съвсем ясно и почнем да ги гоним няма да са онзи стимул, който ни трябва за да сме сериозни и да вярваме?!?!?! Хм, ще пусна такава тема тук...... Даже отивам да го правя.

Ами аз много внимавам какво си мисля.Даже ако трябва да съм искрена имам чуството ,че съм станала по търпелива и по добра .Исках една моя приятелка да ми каже ,че е бременна и си представях как ми казва и аз колко се радвам и няколко месеца по късно се случи.Почти по начина ,по който си го представях :954 .Сега я чакам да роди след 15.11
А колкото до снимките "сега"," преди "и "след това"ще ги пусна по нататък.че още не искам да се снимам.Много се депресирам като се видя как изглеждам на снимки. :328
олеся

Мнение от олеся »

Мда! Отдавна не бях влизала тук. Атмосферата е добре познатата, която много ми липсва "там". И тъй като свободното време и без това ми е скъпо, май ще се установя тук за постоянно. Аз си свалих килограмите, които исках, но за да се задържат си трябва постоянен контрол и непрекъснато внимаване и поради това се нуждая от подкрепа. Мисля, че след дълго чудене :426 нещата си дойдоха на точното място :1141 Така че тук вече ще се виждаме по-често, момичета :123
valrus

Мнение от valrus »

Такаааа,хайде и аз да покоментирам..На 158см бях 50кг,а като родих 73,след детоксите съм 60.Искам още да топя,но Олеся го е казала точно-непрекъснат контрол на храните(никакво отпускане),иначе пак ги връщам.
Джоджена спича,та после с дни не ходя до ОО,а ям ленено непрекъснато.Другото което е ,първите детокси ми дейсваха по-добре,сега се разтрепервам,вие ми се свят,психически ставам по-лабилна......,но не се отказвам.Защо ли се получава така?
Е,халде ,чакаме луната.Успех на всички
:524
Публикувай отговор