Цвете, ще чакаме Иската да се включи наистина да каже как го пие тя. Аз нямам нито запек, нито разстройство. И не искам да се сдобивам с нито едното от двете. А целулит си имам и още как. Дотук най-голямата полза за мен от детокса е регулирането на мензиса ми. От тази зима започна да ми идва на 28 дена! По принцип това не е било никога. Още от самото начало ми тръгна със закъснения и си идваше на 33-35 дена. Сега е друго. И съм сигурна, че е заради детокса. Дефакто в книгите, които съм чела навремето за развитието на жената пишеше, че нормално мензисът идвал на 28 дена. А лунният цикъл е също с дължина 28 дена, което означава, че минат-не минат толкова дни и ние детоксваме, заставяме организмът ни да почне "отначало" и ето - при мен се получи.cvety_rz написа:Аз много се запекох от чая а имам нужда да го пия и сега съм в мисли как да неутрализирам това му действие.За детокса през ноември ме бройте и мене.Ще ми е за 3 път и дано да е успешен
Да, въобще не мисля да се отказвам, но ноемврийския ще го пропусна, защото тъкмо ще свърша с едното и трябва да почвам другото.cchery написа:Ти смяташ ли да продължиш с детоксите?
Това ще го направя непременно, нищо че не пия чай от джоджен. Имам ленено семе и от време на време си правя 2 с.л. с кисело мляко, но често го забравям. А за сусама знам, че е много полезен за ставите /богат е на калции/. Благодаря ЗориМърмори написа:Ефекта на джоджена се неутрализира с ленено семе. Смилате си го в робота и си го хапвате по 1-2 ч.л. на ден. Може да го смесите със смлян сусам и малко мед-действа като четка на червата.
Приемаме и много им се радвамеbubalina написа:Привет момичетаПриемате ли нови попълнения?