ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Мнение от cvety_rz »

Иха, че хубава тема сте пуснали :326 Ние тази вечер ще украсяваме, но имаме голяма дилема за елхата къде да я сложим, че с тези бебоци дето пипат много :1044 Преди, когато бяхме само с каката печяхме меденки и с тях си украсявахме елхата и с малки шоколадчета и елхата се превръщаше в цяло кулинарно изкуство.Но сега съм толкова заета и времето ми е много кът.Дано поне успея да им направя мъфени с мед и канела, че много ги обичат :524
asiatano, това с хемороидите ми е до болка познато.Само да не внимавам с храната и :1069 Аз тях си ги придобих от първото раждане и от тогава насам си ги коткам.Ту се успокояват ту пак на нова сметка се рзправяме.Сега смятам да ги третирам с едно "животинско" мазило.Добри отзиви чух за него.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

futarela написа:. Кажете вие как изкарахте през почивните дни?
С най-голямо удовилствие, Фюти :)
В неделя изведохме децата на Витоша. Имахме идея за по-малка разходка, защото Ава все пак е на 3...Нещо от сорта на Копитито-Момина скала. Ама като стигнахме до Момина скала, Мони попита: "Само това ли беше? :1100 " И така то камъче на камъче, от пътечка на пътечка слязохме до Бялата вода :1062
За хората, които нямат представа от Витоша - това са около 7км (повечето от които слизане ;)), но за малките крачета цяло геройство :)
Почти пролетно нали :)
[img]http://media.snimka.bg/7669/021592650.jpg[/img]

Сиренце, къде сте брали шипки?
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ !Чак ви звидях)) за разходката на Витоша и за брането на шипки. Аз с малкия няма как да отида на планина защото е мъничък -1,9м. Едва ли ще издържи да ходи ,по скоро ние трябва да издържим да го носим ,но той си е доста тежък. Сега пия кафенце и после на работа . Имам доста неща да свърша и си мисля дано да успея. А на вън вместо да стане студено и да запръска сняг тое 18 градуса. Луда работа . Днес няма и Док да го гледам по Бтв -нямяло да участва. А на вън страшен вятър ...... чак се страхувам
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте. Бързам да ви кажа само, че след малко докторът ще говори в "Денят е прекрасен" за предпазване от грип и простуди, за вредата от лечението им с АБ и вредата от ваксинирането (предполагам за грип)!!! После ще вляза да се отчета за повече ! :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Привет мацки!Честно казано коледно настроение не ме е обзело още...явно есента се е настанали трайно в душата ми и не ще да си ходи...У нас се украсява около Никулден и може би за това ми е малко рано,а и това време никак не ми помага на настройката.Искам да завали сняг и всичко да скърца от свежест и чистота...
А през уикенда Фюти бях в Пловдив на гости на приятели.Не се бяхме виждали от доста време и си изкарах страхотно.В събота синът на приятелката ми имаше демонстарция по киокушин карате на състезанието за юноши и девойки та откарахме цял ден в залата в бурни овации и вълнения,вечерта купон и на другия ден у дома в подготвка за работната седмица :328
Еееех,хубаво е човек да смени обстановката и се разтъжи с приятели :954
Бягам да се трудя,а вие имайте хубав и усмихнат ден! :224
Последно промяна от bubalina на 29 Ное 2010, 10:25, променено общо 1 път.
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
олеся

Мнение от олеся »

Днес при тоя бурен вятър реших да си стоя в къщи и ще гледам доктора по ТV. Нещо ми е едно отпаднало и като ги изпратих моите сутринта всеки по задачи, дори си легнах та си доспах. Май кръвното нещо е паднало. Дори не съм в кондиция та да седна нещо да поработя, да попиша. А и утре ще пътувам командировка и някакси ми е едно такова никакво. Не е хубаво за понеделнишко настроение, ама к'во да пра'им. Дано да не ми върви такава цялата седмица. Ми то това на какво прилича - вече ми се карат ски, а то 18 градуса, пече слънце, южен вятър? Сбъркано време.
::954 ::954 ::954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Уф........ подведох ви! Док няма да участва....... днес! :cry: :cry: :cry:

Момичета, мисля, че в предаването става нещо без да имам преки доказателства за това. Но имаме вече 2 прецедента - док нямаше участие на 15 ноември, както и днес! Попитах във форума на Часът какво става. Вижте тук и ако сте на моето мнение, то ще ви помоля да го споделите също в тази тема, която съм пуснала! Благодаря!
Последно промяна от cchery на 29 Ное 2010, 10:45, променено общо 1 път.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Здравейте момичета.
Да се отчета и аз днес за първи път в този ден и за седмицата :222
Олеся, рецептата ти изглежда апетитна, ако мога ще ги направя и тях.

В събота и неделя мъжа ми бе при колега, правят ремонт. В събота каката бе с него, аз прибирах в къщи и така.
Днес трябва да слизам към центъра да плащам сметки и времето е топло, само вятър дето има, дано докато излезем да не се засили много.
Още не съм купила коледни украси, а как ми се украсявааа...
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Не знам децата дали се оправят.
Сутринта малкия имаше прегракнало гърло, после покашля, сякаш храчки има, хърка малко,
имаше водниста хрема и зелено пипе.
Ох, мисля ги ама и даа ги мисля няма смисъл, в сряда пак сме на доктор и ще видим.
Сега спирам да лекувам малкия за хремата, защото искам да му дам малка почивка.

Да ви попитам като лекувате хремата колко време я лекувате.
Ако продължи дълго време, не трябва ли да се спре или ново лечение да се почне, защото знам, че ако мн се лекува, то вместо да се оправя хремата се засилва или си остава.
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Ето ме и мен, облечена :222 и то в коледна премяна :954
valrus

Мнение от valrus »

Вер,направо сте си изкарали чудесно.Голям прехо за такива малки крачета :1062
Еееее,Мравчо,тъкмо ти се зарадвах,и пращам положителна енергия.Замислих се за нещо-ние мин год бяхме так-от хрема в хрема,ако много се задържи или промени значи има наслагване на инфекции(при нас беше така).Нямаш ли лекар-хомеопат под рука?аз миналата год се самолекуах(детенце),но тази год ходя при много добра док-хомеопатичка и ирисодиагностичка.Е да ти кажа-ефектът е различен от самолечението. :923 Споделих ти това защото ми заприлича на нашия случай от мин год.
Чери,нещо наистина става с Док,дано имаш отговор на въпросите. :923
Заключено