ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Свобода на словото
Заключено
DeerE
От писане глава не боли

ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Мнение от DeerE »

Хайде момичета на коледното настроение, Чери обечам те мила просълзи ме с тез думи, естествено най важното за всички нас е здравето на децата ни! :923 :923 :923
DeerE
От писане глава не боли

Re: ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Мнение от DeerE »

Така ли се пуска нова тема не знам, но ако има нещо зная че ще ме поправи Мецанка, сега набързо ще пусна столчето и масичката, трудно ги открих защото били забранени от защита на потребителите, но нищо друго не ме впечатли нито пластмасовите чинове по 90 лева със 50 артикула към тях за рисуване, ниски са и заемат много много място нито другите дето ги рекламират просто това е което търсех, сгъва се и заема много малко почти нищожно място,
[img]http://i609.photobucket.com/albums/tt17 ... 1290781070[/img]
[img]http://i609.photobucket.com/albums/tt17 ... 1290781110[/img]
не съм убедена че картинката ще и хареса, всъщност я купих защото зная че ще и бъде много по удобна за рисуване и там другите неща с които се занимаваме! Купих също така желаните от нея делматинче :524 :524 :524
и една кукла с много функции, плаче смее се мърда си устата казва мама и хърка също като Алекс :221 :221 :221
Момичета приятен уикенд,беше ми изключително приятно да се пренеса в Коледния дух тук при вас, ние днес заминаваме на село, тъй че ще се мушна отново тук в неделя :D :940 :940 :940
valrus

Мнение от valrus »

Ооох,Еми,разплака ме :328 ,днес май нещо не са ми наред хормоните.Ами разбира се,че най-вайното е здравето.......,но и нашето и на децата-здрави родители,здрави и весели деца.Аз пък на моя хубостник трябва да търся боксова круша и билярд....ама и баби и дядо имаме :221 :222 Хайде на коледното настроениееееееееееееее :329
олеся

Мнение от олеся »

записче :222 в очакване на Коледа!
Mstar

Мнение от Mstar »

Еми благодаря за снимките и аз си представях нещо такова.
Приятно изкарване на село.
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Ха честита ни нова тема!!! Гледам, че коледния дух е завладял повечето от вас, страхотно! Аз още не съм пазарувала за коледа, но сега ще пишем първо писмо на Дядо коледа, за да разбера какви са желанията им. То при нас е сложна работата, декември месец целия е само подаръци за моите деца, Ивайла има рожден ден на 18-ти, после идва Дядо коледа в градината, после идва и тук един при нас в комплекса, където живеем, ама истински, абе изобщо бюджета за декември е.......мани-мани. На баща им дупе да му е яко. :221 :955
Днес ми е един много хубав ден. Видях се с една приятелка, побъбрихме си кажи-речи цял ден от сутринта, после от тях- направо в детската градина на спортен празник с родители "Мама, татко и аз", само дето не беше съвсем така, но пак падна голяма веселба. И ние големите тичахме, скачахме, егати кефа. В спортни екипи, абе въобще голяма работа. Другата седмица ще ходя пък на Моника на такъв спортен празник. Много се кефят децата, заслужава си изживяването.
И за да не е всичко идеално ме спряха и полицаи- и те тръгнали да изкарват за коледа, та ме суровакаха предколедно. Хвана ме много яд, защото направо си се заяждаха. Аз си бях включила светлините, още беше светло и бях на габарити, но все пак си ги бях светнала, а той ми вика"Кво шъ прайм ся...То трябва актче да ти пишеме...Мрън-мрън" Работата ми стана ясна, ама нямах време да се разправям и дадох....... :126 :oops: Документите първо ми ика, но всичко си беше наред и се чудеше какво да измисли...Нищо, няма да си развалям празничното настроение, айде и те са хора, и те имат семейства. Да сме живи и здрави, другото ще се оправи.

ЕМИ, страхотен подарък сте купили, и Ивайла има нужда от по-висока масичка, че се изгърбва на малката, може за рождения ден да й направя този подарък. Харесах една такава сгъваема масичка в JUSK, трябва да се консултирам с другото родителско тяло ;)
Обичам ви всички, лека вечер ви желая :329 :329 :329
Последно промяна от марчи на 26 Ное 2010, 22:51, променено общо 1 път.
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Добър вечер момичета!
Да се запиша и аз и честита ни нова тема, Коледна :222
Последно пиша тази вечер, а за седмицата се надявам да не е, но зависи от следващите дни :222
Пожелавам ви от сега приятни емоции и лека почивка :222
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Еми, да не те излъжа ама мисля че същото столче си хареса каката, за картинка и аз си мисля да е Барби,
тя харесва момчешките филмчета, е не само де, но сега е луднала по Бен Тен и "Бакоган топче" :221
По съм се наклонила към лъвчета или "Бамби", ама накраая каквото има.
А то това ще е подарък от майка ми, а от нас - още не съм решила.
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Днес гледах елхи и украси за цени, размери и т.н.
Мислим след 6 да украсим.
До сега, от както се помня сме красили от 1.12, но сега ние ще си купуваме всичко и малко сме затруднени финансово, и украката ни ще е скромна, но имам идеи и дано да успея да направя хубава украса.
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Това е от мен за сега, лека вечер :222
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

А мойте вече украсявали в градината и ме натискат събота или неделя да украсяваме и в къщи, та ще трябва и аз да вадя такъмите, ще стане още по-празнично. Много обичам светещи украси, някак си те най-голям блясък придават и празничност. Я споделете коя какви украси е замислила да взема да си открадна някоя идейка.

Айде, отивам да лягам. Обичам ви :329
Заключено