В женския ни месец - детокс за здраве :)

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
tita

Re: В женския ни месец - детокс за здраве :)

Мнение от tita »

Благодаря за топлия прием! Знаех си, че сте страхотни. :1119

За мен 8 март, винаги е бил празника на мама ( може би защото тя тогава има и рожден ден). Изобщо няма да ми е проблем, че няма да се включа в похапването на храната на вечеря или в наздравиците. :) Хората около мен ме обичат и ще ме подкрепят.

Решила съм да правя детокса с английска сол и колкото повече наближава пълнолуние, толкова повече се нахъсвам. Обаче имам въпросче, трябва ли да проведа някаква предварителна подготовка за трите дни детоксикация. В смисъл няма ли да е супер стресиращо за организма ми, ако изведнъж го лиша от обичайната храна. Примерно, предишните дни да огранича храненето до минимум.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Пинци, Тита, добре дошли :940
tita написа: Решила съм да правя детокса с английска сол и колкото повече наближава пълнолуние, толкова повече се нахъсвам. Обаче имам въпросче, трябва ли да проведа някаква предварителна подготовка за трите дни детоксикация. В смисъл няма ли да е супер стресиращо за организма ми, ако изведнъж го лиша от обичайната храна. Примерно, предишните дни да огранича храненето до минимум.
Първия детокс го провалих, защото не издържах на навика постоянно да хапвам по нещо и за това за втория дните преди детокс намалих храната и това определено ми беше в плюс :524 Така, че няма да е лошо да ограничиш приема нахрани.Поне на мен ми беше по лесно така, но това не е задължително условие :!:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
tita

Мнение от tita »

Ще послушам съвета ти, Цвети. :940
Надявам се да издържа безпроблемно и трите дни детокс.
После си мисля, че ще е по-лесно със захванването, защото стомаха ми вече ще е свикнал с доста по-малко храна.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Здравейте мацки! Поздрави на Вихъра за новата тема! Записвам се и аз за участие в мартенския детокс-най-вероятно ще бъде понеделник,вторник и сряда леко захранване през деня, а вечерта салата и няма да мога да пропусна чаша омайно червено вино-домашно производство, специална селекция.
После продължавам по утвърдения стандарт на поведение-без закуска,много вода, ранна вечеря, разумно хранене...все някога трябва да мръдна надолу. Надявам се да ми се пречистят и тялото и мислите и вече да мога да виждам слънцето,което все по-често гали прозорците ми.
Пинци, Тита- добре дошли! МАрчи- :922
danid
Философска система

Мнение от danid »

Здравейте Мили Дами,

И аз ще детоксвам, но още не знам в кои дни по-вероятно 6-8 и захранка на 9-ти.

Като знам, че вероятно ще се изгубя пак за известно време искам да ви пожелая от днес

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Бъдете бели и червени, много позитивни, усмихнати и още повече обичани.

Хубав ден на всички
Даниела
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

ООО, Дани, добре че те изръчках да влезеш тук иначе ще се забравим! Радвам се, че прописа и гледай изгубването ти да е за съвсем кратко, че иначе... :1058 :1058 :1058
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Мен ме мъчи зверски глад, на всичкото отгорее все за тестено и сладко. Нямам търпение да дойде детоксово време.
Няма никаква специална подготовка за детоксикацията. Просто трябва да си мотивирана. А аз и моите 80кг сме повече от мотивирани! Момичета, не знам ккакво ми става. Не стига че ям много, ами и все ненужни на тялото ми боклуци!
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

grigorovi написа:Мен ме мъчи зверски глад, на всичкото отгорее все за тестено и сладко. Нямам търпение да дойде детоксово време.
Няма никаква специална подготовка за детоксикацията. Просто трябва да си мотивирана. А аз и моите 80кг сме повече от мотивирани! Момичета, не знам ккакво ми става. Не стига че ям много, ами и все ненужни на тялото ми боклуци!
И аз съм така - постоянно ми се яде сладко и домашни питки, погачи...... Все си мисля, че просто студът навън е причината за този лакомен апетит.

Пинзи, Тита, радвам се, че се отбихте тук и решихте да останете! Тита, що се отнася до организма ти, мисля, че няма да се стресира от 3 дена "глад", ама ти със сигурност ще се изненадаш :1062 :1062 :1062 . Наистина първият път не е лесно, та ако искаш намали яденето, за да се подготвиш. Макар че аз това вече не го правя.

Зорита, и аз мърдам.......... ама нагоре :1062 :1062 . Закучиха се нещата тоя февруари, ама то и зимата се закучи, та ние ли няма.....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

Като за всичко ново и непознато и за детокса се притеснявам, обаче съм твърдо решена, че няма да се отказвам. До сега не съм правила диети с гладуване, всъщност единствената диета която изобщо съм правила е Дюканската. Имаше ефект, но ... к'во ли не прави информацията ... разбрах, че изобщо не е здравословно да се яде предимно белтъчна храна и спрях. Резултат - добавени към 5-6 кила.

И (както казват няма нищо случайно), съвсем непредвидено ми попадна книжката на д-р Михайлов, докато уплътнявах свободно време в Кауфлад :D . Зачетох се и ... така си тръгнах от там с нея. Не съм гледала предаванията в "часът на мама", не чета форума му, не ми е интересно в "bg mama.com" и можеше изобщо да не разбера за детоксикацията и здравословното отслабване.

После се поразтърсих из нета и намерих вас :954 . Така вече имам с кого да споделям и да кого да питам ... щото моите приятелки са много скептични и не се навиха да започнат с мен сега. Обаче съм сигурна, че ще се присъединят и те за следващия детокс.

Много ви се радвам и ви поздравявам за постигнатите успехи! :1085
nadetoabromova

Мнение от nadetoabromova »

Айде и тук да се мерна Честита Баба Марта!Бройте и мен на 6,7 и 8 за втори детокс.Дано да е успешен като първия.Добре дошли на всички "стари- нови" :221 Обичам ви и лек ден :329
deina0071

Мнение от deina0071 »

tita написа:Като за всичко ново и непознато и за детокса се притеснявам, обаче съм твърдо решена, че няма да се отказвам. До сега не съм правила диети с гладуване, всъщност единствената диета която изобщо съм правила е Дюканската. Имаше ефект, но ... к'во ли не прави информацията ... разбрах, че изобщо не е здравословно да се яде предимно белтъчна храна и спрях. Резултат - добавени към 5-6 кила.

И (както казват няма нищо случайно), съвсем непредвидено ми попадна книжката на д-р Михайлов, докато уплътнявах свободно време в Кауфлад :D . Зачетох се и ... така си тръгнах от там с нея. Не съм гледала предаванията в "часът на мама", не чета форума му, не ми е интересно в "bg mama.com" и можеше изобщо да не разбера за детоксикацията и здравословното отслабване.

После се поразтърсих из нета и намерих вас :954 . Така вече имам с кого да споделям и да кого да питам ... щото моите приятелки са много скептични и не се навиха да започнат с мен сега. Обаче съм сигурна, че ще се присъединят и те за следващия детокс.

Много ви се радвам и ви поздравявам за постигнатите успехи! :1085
Здравей и добре дошла :923 Първия път ти е малко гладно,но успееш ли да устискаш после се чувстваш неземна :1057 Просто пиеш много вода при нужда малко пектинче и ще се справиш вярваме в теб :923.Поне за мен е така,а пък следващите пъти вече е много лесно :954
Заключено