Ей, супер сте всички! Особено много се радвам на Даниелка, която категорично беше заявила в една друга тема, че детокса не е за нея и няма да го прави. Браво Дани, продължавай все така устремено!
Мира също не се даде на главоболието, а издържа геройски!
Джели, радвам се да те видя отново! С всеки изминал детокс нещата стават все по-лесно. За мое учудване и аз нямам този път характерното за мен подуване и газове- но и днес съм с по-широки дрехи за всеки случай, защото е много неприятно да си подут и това да личи от пръв поглед.
Мим, радвам се да видя и теб! Този месец имаме доста нови приятелки,което може само да ме радва. Успех, вярвам, че ще пребориш вируса!
Фюти, ти си пример за постоянство и воля! Браво!
Дани,още вчера си помислих, че доматите не са много добра идея,но не посмях да се меся в решението ти. Днес защо не хапнеш праскови, сливи, круши (ако на работа не ти е удобно да мацаш с диня и пъпеш)?
Аз изкарах вчера сравнително леко, само дето и аз не спах да ходя до WC-то. Ама през деня бях малко назад с водата, та се наложи вечерта да наваксам. Както и да е,малко ме боли глава,но не е страшно.
Хайде, дойде време да гаврътна ансола, че времето минава.Отивам да си го забъркам,после пак ще пиша.