Насам народе,хайде всички на септемврийският детокс

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Re: Насам народе,хайде всички на септемврийският детокс

Мнение от Hrisi »

Писах, писах и накрая нещо стана с поста.Та да се обадя, че съм тук и този път детокса върви добре за сметката на предните 2-3месеца.Бях го ударила през просото, но сега съм си обещала, че се "стягам в кръста" и съм отново сериозна като последната 1,5г.Нещо се бях отпуснала яко и следователно и "освинила"Затова казвам STOP на безотговорноста си и действам.
А сега ви казвам наздраве с чаша чай от глухарче и ви желая приятен следобед и не забравяйте да се :221 , защото живота е прекрасен.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
elkrato

Мнение от elkrato »

Привет :222
Да се разпиша,че и аз съм с вас ;) Това ми е 11 детокс и се чувствам супер :954 Както винаги,проблем са ми течностите и все немога да ги стигна тея 4 л.За захранването и аз съм "за"
Желая ви хубав ден :227
djiq

Мнение от djiq »

Добро утро, момичета!

Днес, въпреки че се събудих с главоболие, съм в прекрасно настроение :954
Вече пийнах около 1л. чай и изядох една ябълка, сега си пия кафето.
Тази сутрин ансола ми се се стори отвратителен :1052 случва ми се за първи път да ми е чак толкова гадно.
И аз ще се захраня по схемата на Вер, макар че не знам дали тук ще намеря сурови ядки.

Лек и весел ден на всички :1078
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Добро утро мацки.Септемврийски детокс бавно, но славно си отива заедно с лятото.Чувствам се прекрасно и не усетих как мина втория ден ,надявам се и днешния-трети да мине така неусетно.Чакам да ми се запари глухарчето и да започвам с чайовете.Досега съм на кафе и вода.
Приятен ден момичета и не забравяйте да се :221 .Животът е прекрасен!
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
valrus

Мнение от valrus »

Ха,така,изпих си аз солта и ми стана едно ужасно гадно :mad: Почнаха едни вълни-топло,студено,топло,студено....вие ми се свят,а трябва на работа да ида......и ......не издържах-поддадох се.Чакам и цикъл :1052 още по зле.Та хапнах си една лъжица ленено семе смесено със сусам(смлени де).Ох,явно средата ,в която живеем е доста мръсна ,до този момент проблем с детоксите съм нямала,дойде ли лятото-УЖАС.То ми е лошо,то ми се гади,то се люшкам,абе ужас,май детокса ще го подхващам на салатки(неподправени) :423 Нали не ви демотивирах,а бях лично откровена :oops: :329
ice

Мнение от ice »

добро утро момичета, и аз удържах фронта- 2 успешни дни, днес ми е третият. Сутринта си пийнах ан.сола и ми стана толгова гадно на стомаха, че даже неща да си помислям и за ядене :mrgreen: . Да ви питам - вчера леко ме понаболваше черния дроб, до сега не ми се е случвало, и незнам това добре ли е или не? Дали не го претоварих с това прочистване? :523 . Иначе двес се чувствам страхотно, нямам никакви оплаквания.
Ver - това не е ли захранването след житната диета на Дънов? Иначе лошо няма, аз мисля, че и тук ще свърши работа. Но аз няма да го правя това захранване, ще си го карам захранването по Михайлов, защото от 29ти ще правя 10 дневна житна диета и чак след него ще се захраня по този начин.
Ver

Мнение от Ver »

Ice, това захранване е някаква смесица между 5 дневното на Лидия Ковачева и житната на Дънов. С оглед на това, че тук гладуването е по-кратко малко го моделирах. Но основната ми идея е , че поне 2 дни не е добре да обработваме термично храните, както и че Белтъците е по-добре да ги вкараме след 3-тия ден.
Ти този месец смяташ да правиш житната?
Аз я мислех за Януари, когато е най-подходящото време. Правила ли си я преди? Моля, сподели :)) Ще ми е интересно.
Мисля си, че е в рамките на нормалното да те поболва черния дроб. Нали е депо на токсини и отговаря за пречистването, може би по-скоро си го "поразмърдала" :)
ice

Мнение от ice »

Ver - да и аз мисля, че малко го посъбудих дроба, та за това, но днес всичко си е ок. За житния режим - ще го правя за първи път, ще гледам да изкарам 10 дни и след това още толкова ще ми е захранването. А иначе, аз утре на бяд ще ям варени картофи с малко зехтин и зелен лук, вечерта пак нещо такова, и чак в другиден на обяд салата и за вечеря ще включа и белтъчините :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

djiq написа: Това ми е пети детокс :oops: лятото ги бях прекъснала, тук мога да призная за несериозното си отношение т.к. съм сред "старите пушки" :1062 и няма риск някой да ме последва.
:328 Да си призная честно малко ме е яд, че за пореден път се отпуснах, след като бях набрала инерция... и въпреки че не съм качила килограмите, които свалих съжалявам, защото досега можеше да съм вейка :328
Мила, Джия, детоксът има много аспекти и един от тях е психологическия - да подобри настроение, тонус, самочувствие и т.н. НО НИКОГА ДОК НЕ ГО Е ПРЕПОРЪЧВАЛ ЗА ДА КАРА ХОРАТА, КОИТО ГО СПАЗВАТ ДА ПЛАЧАТ!. Затова и ти пиша - недей да се чувстваш зле, непостоянна, слаба и прочие неща само защото не си правила детокс всеки месец чинно. Това дали да почнеш пак или не е вътрешно усещане поне при мен. И точно затова, ако чувствам, че няма да се справя, че няма да ми е добре и комфортно, не се и хващам - не искам и желая да се затормозвам психически. Напротив - искам детоксът да има над мен онази положителна психологическа компонента, за която всички знаем. :) Горе главата и слушай вътрешния си глас. :954 Джулка, това важи и за тебе - твоят пост с подобно съдържание е след този на Джия и го прочетох по-късно. Само не се предавайте на отчаянието и самосъжалението! Ма......а му ст.....ра :oops: , много сме готини и ще ставаме още повече такива. :D

Та в тази връзка, моят вътрешен глас ми каза още в понеделник :520 , че няма да почна от вторник, понеже ни чакаше тежко гости :957 , а срядата ще я изкараме на планината в печене на вкусотийки :727 . И ето ме днес - на линия, първи ден. Т.к. си правя детоксите само по 2 дни пак от съображения за психологически комфорт, а и най-вече за да имам резултати въобще от детокса, ще продължа и утре. Захранване - в събота. По стечение на обстоятелствата прочетох, че и док така ще детоксва тоя път. :lol: .
lindorina написа:Като съм ходила при Емилова,се носеше крилатата фраза,че и глупака може да гладува,но само умният може да се захранва!Т.е. - захранването е по-важно от самото гладуване.
Линди, много много ми допадна тази реплика! Просто много! :922 Ще ми е интересно да разкажеш какво те е завело при Емилова и как ти се отрази лечебното гладуване. Моят интерес към този метод датира от времето, когато ракът покоси татко. Търсех вариянт за излекуването му и по този начин. Уви, беше късно за всчико. Но не беше късно аз да преосмисля някои свои виждания за произхода на болестите въобще, за начина им на лечение, за тормоза върху децата, който упражняваме ние родителите като ги насилваме да ядат. Дай боже време, ще пусна една такава темичка да споделяме - лично на мен ще ми е много интересна и полезна.
VIKI1023 написа:Бях доста зле и се наложи да ходим до бърза помощ,доста търпях,но главата просто така ме боля и гадене,повръщане,ужас.Едвам ходех,лошото,е че и в бърза помощ не ми казаха какво ми е,биха ми инжекция с аналгетик за главата,та след около час ме отпусна.Взех и хапче против гадене и сега съм по-добре,лошото е ,че мъжа ми ми забрани категорично да продължа сега с детокса.Другия месец си карам на грейпфрути и белтъци,от него се чувствах най-добре.Имам подозрения,че ябълките са ми раздразнили стомаха(май имам гастрит) и затова повръщах.На вас успех желая!
Вики, това с главоболието е много неприятно. Лично моето датираше някъде от 10-годишната ми възраст с изразени пикове или пък спадове. Едва тази пролет като се разболях и получих тежест в областа на веждите, реших че имам синузит и почнах да го лекувам..... Не искам да описвам с подробности какви секрети изкарах от носа си :1052 :1052 . Резултатът - вече 4-и месец нямам главоболие или не същото, което ме тормозеше почти 20 години. И да ти кажа - никога не съм и подозирала, че синусите ми са задръстени, още пък по-малко и възпалени. Обаче е факт. За гастрита докторът препоръчва много горещо терапия с клеева тинктура - сигурно си прочела в книгата, ако не - тичай да го направиш и си действай. :)
Мари-Жоли написа:
Не мога да не се похваля обаче с влиянието на прочистването върху фигурата ми, която се промени почти до неузнаваемост след раждането. Даже направо не вярвам как изглеждам на морето като си гледам снимките от преди половин месец - имам май доста по-малко целулит от преди да забременея, ама да не чуе Дявола, така че :423 . :221 Е, коремът ми никога няма да бъде същия(може би само след пластика, което не ми е цел!),
Мари-Жоли, изглеждаш много добре на снимката - с женствени форми и свежа! Наистина добре ти се отразява детокса. Поздрави от мене. Дай боже и аз да го докарам дотам - вече съм се мотивирала жестоко за това. Дано Евка да е по-добре и вече и ти да си успяла да отмориш. Аз досущ като тебе се разболявам покрай болестите на децата и от основно ми страда психиката, но се опитвам да работя върху това.
ice написа:добро утро момичета, и аз удържах фронта- 2 успешни дни, днес ми е третият. Сутринта си пийнах ан.сола и ми стана толгова гадно на стомаха, че даже неща да си помислям и за ядене :mrgreen: . Да ви питам - вчера леко ме понаболваше черния дроб, до сега не ми се е случвало, и незнам това добре ли е или не? Дали не го претоварих с това прочистване? :523 . Иначе двес се чувствам страхотно, нямам никакви оплаквания.
Здрасти, Айс, т.к. не те познавам отпреди и не знам дали си се оплаквала от проблеми с черния дроб, си мисля, че ако си имала такива, то е нормално сега да изпиташ известен дискомфорт. Всъщност прочистването се отразява и на всички органи като се цели особено тези с хронични проблеми да се върнат пак в нормалния ритъм на функциониране. Но това, за съжаление, няма да стане без малко дискомфорт. Т.к. аз имах сериозни проблеми с главоболие, то като почнах да детоксвам беше страшно - от чистенето главата ме болеше по същия начин, но много по-силно. Така че ми се вижда нормално да те понаболява сега - ще отшуми до ден-два след края на детокса.
valrus написа:Ха,така,изпих си аз солта и ми стана едно ужасно гадно :mad: Почнаха едни вълни-топло,студено,топло,студено....вие ми се свят,а трябва на работа да ида......и ......не издържах-поддадох се.Чакам и цикъл :1052 още по зле.Та хапнах си една лъжица ленено семе смесено със сусам(смлени де).Ох,явно средата ,в която живеем е доста мръсна ,до този момент проблем с детоксите съм нямала,дойде ли лятото-УЖАС.То ми е лошо,то ми се гади,то се люшкам,абе ужас,май детокса ще го подхващам на салатки(неподправени) :423 Нали не ви демотивирах,а бях лично откровена :oops: :329
Вал, мен не си ме демотивирила, даже ме зарадва с това откровение. И аз предпочитам да си казвам истината, отколкото да пиша лъжи. Иначе трудни детокси - колкото щеш и в моята история :D . А преди мензис ми е особено невъзможно да ги правя както трябва.

Фюти, теб те помня, че нещо не ти вървят детоксите напоследък. Ти имаш ли представа защо е така?!? И в крайна сметка успя ли да се вземеш в ръце поне за днешния последен ден? Аси, а ти изпече ли пилето на родженика? :1062 И по-важният въпрос - кой яде от него :622? Привет на kammma и moni_ka - момичета, т.к. аз не бях много редовна в Здравословното отслабване в Часът не ви познавам. Но се радвам, че сте намерили пътя през гората до бърлогата на мецата :221 :221 и сте тук с нас и споделяте. "Бабо" Роси, хич даже няма да те наричам баба :1053 :1053 :1053 ........ хареса ми онова с ината и да ти кажа и при мене така действа. Ако нямама воля, то поне инат да проявя и да съм силна в нещо.
Мърмори написа:
Зори, какви са ти задръжките относно 3-дневното захранване?
Ами задръжките ми са породени от факта,че съм калпазанка-нищо теоретично и научно обосновано. Просто ме мързи да следя какво трябва да ям. А и всяко едно ограничение,независимо в какъв аспект, ми създава адски емоционален дискомфорт и това ме прави нервна.А като съм нервна съм меко казано вулкан. Оф,това май не трябваше да го казвам,ама нали сме стари пушки тука,знам че няма да ми последвате примера. Абе на инат ще го направя.Щом е за идеята...
Верче, идеята ти според мен е повече от логична. Бих попитала и док за мнението му, не за да те опровергава, а за да чуем какво мисли лично той - все пак си е мед. лице. И аз като се замисля, когато са ми правили операция трябва да не се храня от обяд на предния ден и да не пия и вода сутринта, а захранването след нея трае поне 3 дни. Така че е логично. И аз нямам задръжки като Зори, но едва ли ще успея да го напрява - просто няма да издържа. Но идеята за сурови ядки е прекрасна и смятам да ги включа в първия ден - салати и сурови ядки. А на втория вече да си правим картофки и ориз с Момчил.

И искам да завърша прегледа на печата :1030 :1030 :1069 със страхотните думи на Хриско - Хриско, много се радвам, че си тук и че те виждам отново, па макар и виртуално:
Hrisi написа: Приятен ден момичета и не забравяйте да се :221 .Животът е прекрасен!
Така е със сигурност, момичета! Живи сме, здрави сме, виждаме се макар и чрез мрежата..... общуваме! Ние имаме страшно много - другите нямат и на половината от това........ И поздравът може и да ви изненана... лично мен ме просълзи тази песен, когато миналата седмица я чух на едно място след толкова много години: http://vbox7.com/play:5e312790&al=1&vid=
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Ах, ти сладкодумнице-Черитке.Каква песен само.Като малка пеех в детска вокална група с името "Чебурашка" и тази песен бе една от основните ни в репертоара, то като се замисля сега руските детски песни бяха 90% от всички които изпълнявахме.
Отдавна не бях я слушала.Благодаря ти!
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Здравейте, аз приключих с детокса във вторник, нали го почнах в неделя. Заради вируса, който ми се лепна. И не знам дали заради този вирус или заради това, че не спазих датите, но за първи път мога да кажа, че детокса ми мина ужасно. В понеделник бях добре, но неделята и вторника ги изкарах почти на автопилот - нетърпимо главоболие, гадене, и всички други есктри. Но не посегнах към храна, лошото е, че и към течностите не посягах.
Та вчера бях на режима "Вер". Мислех, че няма да ми се получи, защото захранването по принцип ми е трудничко, но ..... изненада - мина много добре. До обяд само чай /без мед/. На обяд домати /без нищо/. Следобед - праскови - 7-8 бр./предполагам около килограм/, вечеря домати и краставици /без нищо/. Преди лягане - 1 банан.
Днес до обяд пак ще съм на чай. Купих си сурови ядки - микс, но ще ги оставя за следобяд. А към краставиците и доматите ще добавя ленено семе и лимонов сок.
До момента всичко е наред, не чувствам глад както друг път при захранване, явно зависи от предварителната настройка.
Привет на новите момичета и успех на всички :329
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Публикувай отговор