Тичането и аеробните занимания на открито :)

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Ver

Re: Тичането и аеробните занимания на открито :)

Мнение от Ver »

2 тичания тази седмица :)
Второто разбира се по-трудно. Винаги е така при мен :)
Мислех да клякам, ама няма, че да не си затруднявам съботно/неделните занимания :222
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Време е да се вясна тук, за да кажа, че вече правя по 2 пълни обиколки в парка. Това, според GPS-а на телефона на Коки са 2.43 км :mrgreen: ... Тичам тази дистанция от миналата седмица като първото й минаване беше за 16.33 минути. Времето от този понеделник е 15.30 :fan :fan . Засега нямам никакви проблеми с ходилото - имам предвид болка, подуване или каквото и да е. А дано да е на хаир. :lol: Смятам да задържа тази дистанция до края на седмицата като работя върху по-ефективното й преодоляване от гледна точка на дишане и бързина. Така де - като не мога да бягам много, поне да го правя по-бързо.

Плановете ми за следващата седмица включват да добавя още една - трета - обиколка в парка и да задържа тази дистанция до края на септември. По този начин ще са минали вече 4 месеца от счупването и ще съм "изпълнила" :1062 препоръката на чичо доктор да почна да тичам след това.... В смисъл, че тези малки дистанции, които въртя в момента, не ги считам за бягане :221 :221 . Ама съм с голямо самочувствие, а?! :1028 :1028 :1028

Като цяло всичко описано горе е моят план за подготовка за Софийския маратон на 12 октомври, на който смятам да се явя на дистанцията 3 км. Ако не реша нещо друго де .... :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Чери, завърна се подобаващо към тичането, спор няма...! :524 Не че съм очаквала друго де... :lol:
Браво на теб, много ти се радвам като те чета!
Никога не е късно за ново начало!
Ver

Мнение от Ver »

Днес му спретнах едно хубаво 5.5 км тичане :)
Освежаващо :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:2 пъти в седмицата ми е ОК :)
Аз пък май връщам стария ритъм - тичане през ден..., т.е. 3 пъти в седмицата. Засега дистанцията ми твърдо е 3,6 км... Нито ми се вдига повече :1062 , нито се престрашавам. Живи и здрави, през октомври ще добавя 1 км, а може и 2 :lol: ...... според това какво ми се ще да постигна по-натам в тичането.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Ver

Мнение от Ver »

Днес си взех дозата СПОРТ :mrgreen:
Доволно при това: 30-35 км колоездене, 1300 м денивилация. Отдавна не бях карала и това ми дойде почти overkill.
По едно време дехидратацията ме настигна, защото карането си беше изтощително и 2-та литра вода се оказаха недостатъчни, трябваше ми двойно повече, но по пътя вода йок.
Гъза ме боли, но не се оплаквам. Точно обратното :524
Ver

Мнение от Ver »

Вчера почивах, но днес потичах стабилно около 5-6 км в Борисовата.
Под дъжда :)
[img]http://cashmeremiles.com/wp-content/upl ... unGirl.jpg[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Аз искам да кажа...... само за протокола, че добавих още половин обиколка към досегашните си 3 и вече тичам по 4 км сутрин. Живи и здрави, от утре...... ще трябва удвоя добавените километри и да правя общо 4 обиколки. Доволна съм от тези промени. Да си призная обаче, не съм очаквала да ми е толкова трудно :???: :???: . Ама квото е - такова. :)

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Да се допохваля :1062 :1062 - вече тичам по 4 обиколки в парка при това с не особено големи затруднения. Мисля, че скоро ще се опитам да завъртя и петата и така ще си стигна километрите от преди травмата :1081 . Щастлива съм..... наистина. :954

Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:Да се допохваля :1062 :1062 - вече тичам по 4 обиколки в парка при това с не особено големи затруднения. Мисля, че скоро ще се опитам да завъртя и петата и така ще си стигна километрите от преди травмата :1081 . Щастлива съм..... наистина. :954
:326 :326 :326
Публикувай отговор