vihrogonche написа:Когато вярваш, постигаш! - мото на този детокс през Януари 2013 - тогава се случват и чудеса!!!
Вихърче, точно от тази реплика имах нужда....утре и аз стартирам, ама незнам защо - за пръв път не си вярвам :128 :128 :128
Ivaya написа:но от едно известно време детоксът съвпада с ПМС, задържам течности ... много е неприятно, вие как се справяте с таз ситуация, не е ли много опасно това? има ли въобще смисъл, като токсините остват в организма?
Ivaya, когато ПМС и МЦ, са ми съвпадали с детокса, просто не съм обръщала внимание на резултата откъм кг.Нали целта е основно да изведем токсините от организма чрез детокс......ако всичко се прави по правилата е само от полза, макар и отчетена с по-късна дата
pepa777 написа:може ли да попитам дали грепфрутите и портокалите вместо да ги правя на сок да ги ям?
Пепа, има детокс с цели плодове /1кг./, така че можеш да постъпиш според вътрешният си усет.Аз съм на принципа конфорт и ненасилие, което неизключва известно количество воля
Petunija написа:Има ли някой наясно от какво се получават торбички под очите?
Петуния, при мен се получават основно при преяждане късно вечер, особено ако е нещо по-солено /по принцип ям безсолно/......и от спане на неудобна възглавница.Също така съм забелязала, че ако зимата спя на климатик......торбичките са ми гарантирани.
Ако подходиш по принципа на елиминирането, вероятно ще ти се изясни как се получава при теб
Утре и аз стартирам.