Така се надявах да ви напиша нещо от сорта: "Момичета, 2 килограма от мене ги няма!!!"

и ще трябва да се огранича до това, че съм свалила само 1 килце!!!

Както всеки път. А дано барем го задържа ...... ти сЪ нИ види и килцето, и чудото

. И това при положение, че вчера съм изпила към 2 литра сок, още толкова вода. Хапнала съм
САМО, забележете
САМО 300 г. диня и една салата около 250 г домати и краставици!!!!!

Направо аскетизъм..........
Както и да е! Вал, такава Т през лятото ми се вижда нормална. Трябва да ти кажа, че моят Коко я поддържа такава Т - 37.1 цялото минало лято. Аз също се бях попритеснила.... но докторът каза да му давам Инфлуенцинум 9 СН и не знам дали от него или просто като свърши лятото, но вече не я поддържаше. Правихме му пълни кръвни изследвания, както и на урината ноември месец заради стрептококите и нямаше никакви отклонения. Което иде да каже, че подобна Т ...... рядко е нещо проблемно. Това пък лято кашля, т.е. подкашля си - от юни. Като стане от сън, като яде..... и още го прави. Дадох това-онова, не мина. Сега понеже кара вируса на Бела от понеделник, му давам и други неща и не съм го чувала да кашля. Но въпреки това не съм сериозно притеснена.
Верчето ще се присъедини към нас, когато й остане време. Бъдете сигурни!