ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mam4eto31

Re: ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Мнение от mam4eto31 »

Добро утро бандитки :954
Честито на мен, защото моят детокс започна - 11-ти :221
С бавни стъпки се стремя напред! А защо днес, ами защото в събота сутринта изчезваме към моренцето и няма да мога да детоксвам по пътищата, така че в събота ще захранвам!
Смятам вечер диня, а в офиса да ръфкам ябълки или сини сливи, мернах ги онзи ден - как мислите, май ябълки по-добре?
:1024
Черитко, нещо ми се върти, че имате годишнина днес! Много, много да се обичате и да сте много здрави, за да се наслаждавате на любовта си :1065
Айде, успех на вас утре :923
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте, момичета!
Моят детокс също започна. Сутринта си взех ансола, пих вода, ядох диня. Сега ще си направя чай от джожен.
mam4eto31, успех. Явно днес сме самотници с теб.
Лек ден на всички. :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мони и Джели, успех и на двенките! И да, Мони, ако не ти се въртеше нещото, което може би е камбанката горе вдясно (тя е линк и можеш да цъкнеш на нея) :1062 :1062 :1062 и ако наистина днес нямахме годишнина с Момчил, която не искам да отпразнувам със звън от чаши с първокласен ансол :221 :221, щях да съм с вас!!!! Защото мразя съботно-неделни детокси и не ги и спазвам де! Нооооо сега няма да е така и от утре се мятам на динята! :D
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Смехурко

Мнение от Смехурко »

Чудя се аз защо няма нови отговори в юлската тема, а то имало новаааа.... Та ако не беше Мецана да ми пише на мейла, щях да опущя темата. Първо да честитя на Черита и бай Момчил годишнината, да им пожелая да са винаги влюбени и много дълги години да гледат в една посока!
Видях и впечатляващите резултати от конкурса, БРАВО! Само така, Роза!
Аз ще направя детокса на 12,13,14 август.
qn4eto

Мнение от qn4eto »

Здравейте! Много ми се иска да съм с вас и този детокс, но имам проблем. Писах на Зори на лични, но изглежда не ми е получила писанията. От седмица ми се обажда гастрита и ме е страх какво ще стане ако пия ансола утре, и после динята - също е много дразнеща. Не зная какво да правя. Дано някоя от по-опитните влезе и ме посъветва, не ми се пропуска детокс. Не смея да се надявам да влезе Док и да ме спаси.Този детокс ми е юбилеен - десети. Моля ви помогнете!
gelikas

Мнение от gelikas »

Добро утро, поспаланки!
cchery, честит юбилей на патерица. Желая ви здраве и дълголетие! :1119
mam4eto31, как мина вчера?
Аз се справих без проблеми. Вечерта почуствах глад, но с едно чайче от джоджен го нокаутирах. :128
Сега пих ансола и продължавам напред.
qn4eto, със сигурност ще получиш подходящ съвет.
Лек ден!
Ver

Мнение от Ver »

qn4eto написа:Здравейте! От седмица ми се обажда гастрита и ме е страх какво ще стане ако пия ансола утре, и после динята - също е много дразнеща.
Здрасти Янче :)
Ако проблема е само в солта и динята можеш да си ги спестиш в този случай.
3 дни на чайове и други плодове пак ще пречистят организма ти и ще свалиш някое и друго килце :524
Ти предполагам знаеш кои плодове те дразнят и кои не. Ако има някакви чайове, които пиеш по време на тези кризи (джоджен, мента ... всъщтност идея си нямам), пий ги вместо вода например. Ако им слагаш по малко мед, не смегчават болката?
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Добро утро :954
gelikas супер, че си имах компанийка! Вчера мина супер, само дето не пих достатъчно течности, че бях доста в движение! Хапнах 3 ябълки и за вечеря диня! Тази сутрин гаврътнах лъжичката с ансолче и сега пия кафенце! Гадното при мен е че вече винаги детокса ми съвпада с МЦ! Днес не успях да стигна до фитнеса, но утре съм там!
Айде, успешен детокс!!!!
Аааааа Розааааааа :323 :323 :323 :323 :323 :323 :323 :323 :323 :323
Направо нямам думи, ти си героййййй! Само така!!!! Сега трябва да си още по-мотивирана, а ние да вземаме пример! Давай съвети и сподели как го постигна!
:923
danid
Философска система

Мнение от danid »

Успех Красавици,

Аз се включвам от утре. Не съм решила с какво, но със сигурност ще детоксвам.

Успешен детокс
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ДОБРО УТРО! ДОБРО УТРО! ДОБРО УТРО!

ДЕТОКС, ДЕТОКС ЗДРАВЕЙ!
НОВИ СИЛИ В МЕНЕ ВЛЕЙ!
СЛАБА НЯМА СЪМ АЗ
АЛА ЗДРАВЕ ДАЙ НА ВСИЧКИ НАС!

Опаааа :1062 :1062 , като всеки детокс, хормоните ми удариха тавана и сега се посипват бавно навсякъде, тормозят клавиатурата и се материализират в думи :mrgreen: :mrgreen: . От днес и ние с Момчил сме "на черешата" засега на диня и праскови! Засега сме решили и съботата да продължим. Засега всичко е наред, ама е едва началото :221 :221 :221 . Но човек трябва да си поставя достижими цели, за да постигне и невъзможното! :954 :954

Мони, само така те искам - бодра и целенасочена иииииии да видиш на морето каква снага ще му изопнеш вдругиден :D . Янчето, акъл за гастрита не мога да ти дам. Само се сещам, че ако нещо те дразни, предизвиква дискомфорт, че и болка, съветът на док е да се прекрати! Т.е. можеш да минеш без ансола и не консумирай диня! Дай си почивка на стомаха и наистина пий повече билкови чайчета.

Дани, радвам се да те видя! :923

Роза, ти просто им разказа играта на килата! Даже и рима има! :D :D :D Браво на тебе! Шампион си! :326 :326 :1119 Сега остава и да разкажеш как го напрви!

Бягам в овалния кабинет сега, че докладът аха ще излезе....... :1069 :1069
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено