НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Мнение от cvety_rz »

Издъних се :126 А преди час се похвалих в др форум, че денят е минал успешно :128 :128 :128 Ядох и то сладко на всичкото отгоре и сега ме боли стомаха :126 :126 :126 Ей..... голямо съм прасе :128 :128 :128 :128 :128 :128 :128
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
олеся

Мнение от олеся »

Цветиииии, така е най-гадно. Жалко, ама да не е утре, в четвъртък може пак да пробваш. И на мен се е случвало и от яд следващия път всичко е ОК. Даже така се амбицирах по едно време, че ги правех в понеделник и петък.
Айде, отивам да варя чая, че съм премръзнала. :529
Голям студ ме тресе - топля си пръстите на ръцете върху клавиатурата на лаптопа :1150
mamadida

Мнение от mamadida »

Горе Главата Мило Цвете :)
Заедно сме и продължаваме напред.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Хайде, момиченца, ще пуснете ли една тема за оризовите дни. Бих го направила и аз, но си признавам, че нямам никакъв опит. И дори онзи ден се учудих като прочетох, че е хубаво да се правят при фазите на луната - не съм го знаела. Т.е. ..... неподготвена съм и ще съм благодарна, ако някой ми "смели" инфото :oops: :oops: :oops: . Благодаря предварително! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Черитке,дай малко инфо за белия чай,че сега май ти ме хвана по бели гащи :1062 Аз си карам на зелен,даже вчера си купих с вкус на лимон и друг с вкус на мента (не пише какви боклуци му сложиха,за да го овкусят,но обикновения нещо започна да ми омръзва).

Цвети, не си го слагай на сърце-чувството за вина не винаги е добър съветник. Някои започват да се самобичуват и започват пълен глад с идеята да поправят станалото,други започват да се самосъжаляват и изпадат в другата крайност: "За нищо не ставам,нищо не мога да направя както трябва..."и следва нов курс към хладилника. Но ти си умна и знам,че ще извлечеш поука от станалото и винаги,когато почувстваш порив да ядеш неконтролируемо ще си спомняш гадния начин по който си се чувствала след това и това ще те пази.

Оля,много ми хареса идеята ти за предпазване от плюскане по време на празниците. :524 :326 Само остава сняг да ни споходи точно по това време.
Оф,аз да ви се оплача-голям глад ме гони! Ама зверски! Чак започвам да се притеснявам...Ни зелен чай помага,ни дяволи...
Ама размишлявайки по въпроса стигнах до извода,че ми липсва мотивация. Някаква апатия ме е обзела...Ще се стегна де, даже обещавам,но трябва да намеря психологическия момент в цялата тази история,защото нещата тръгват от главата.

Чери,,не знам дали ще имам време да пускам "Китайските мъчения" :1062 ,но при първа възможност ще опитам ако дотогава някой не ме е изпреварил.Незнам дали днес ще успея.
elly

Мнение от elly »

Честит празник на всички бивши,настоящи или поне чувстващи се на тази възраст студенти :1131
Да сме здрави,обичани и повече минусчета на кантара :623
В този ред на мисли искам да споделя,че нещо не мога да задържа сваленото от оризовите дни,на следващият ден всичко си връщам :126
Ужким спазвам препоръките,пък :424

Искам да питам най-вече създателя на таблицата: Тъй като си купих нов електронен кантар(уж за по-голяма точност),а м/у него и стария има разлика в цифрите,искам да въведа и отчитам данните от сега на татък по новия(в крайна сметка нали за това съм си го купила) ....та мога ли да променя въведеното до момента в таблицата или е късно? :523

Приятен ден на всички и весел празник! :620
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Привет, съжалявам, че чак сега се включвам, но писах вече че всички сме се натръшкали даже и бебонка.
Сега ще се опитам да наваксам по ред на номерата.
Цвети, за диетата на Байкова на мен съчетанието праскови с кисело мляко направо си ми стана любимо, но още ми е малко рано за такива драстични диети, въпреки че докторите ми се карат за това колко била наддала Цвети. Е сега ще свали заради тъпите болести направо ми се :328 ама няма да се давам. Ето на оплаках се, въпреки че си бях казала, че няма да ви обременявам :1044
Чери, няма повече инфо. Това е еднодневна детоксикираща диета с 5-6 банана и по 1 купичка кисело мляко (след бабнана май-беше трябва да видя) + вода и чай. Аз мисля да я пробвам тази седмица пък ще видим дали ще успяе утре да се организирам.
Оле, аз не спазвам принципите на разделно хранене, но може и така да ги ядем, щом препоръчваш :524 А за лененото семе Ти каквъв ефект искаш да постигнеш, че той за 1000 неща се пие?
Дари, не съм фен на Мермерски, никак даже, ама пусния я диета да я видим.
Ама как само ме надъхвате за ориза... ами освен и аз да пробвам веднъш с мед и канела пък да видим.
Чери, аз не мога да си намеря от този бял чай, но пък си намерих зелен с жасмин (в Метро го има) - много го обичам. А сега пия за настинката чай с джинджифил и канела. Да ви кажа добре ми се отразява.
Зори пробвай този с жасмина - естествен е няма боклуци вътре (или поне не пише). Дори се "виждат парцалите" жасмин :221
Мърмори написа:Цвети, не си го слагай на сърце-чувството за вина не винаги е добър съветник. Някои започват да се самобичуват и започват пълен глад с идеята да поправят станалото,други започват да се самосъжаляват и изпадат в другата крайност: "За нищо не ставам,нищо не мога да направя както трябва..."и следва нов курс към хладилника. Но ти си умна и знам,че ще извлечеш поука от станалото и винаги,когато почувстваш порив да ядеш неконтролируемо ще си спомняш гадния начин по който си се чувствала след това и това ще те пази.
КОлко само ми липсваха тези ти постове :923 :923 :923 Благодаря. А за този омагьосан кръг писах и аз тези дни в Часът.
Честит празник и от мен на всички празнуващи днес.
Извинете ме че нямам дар слово :1044
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Здравейте момичета.Добре, че ви има :922 :922 :922 :922 :922
Зори, думите ти са като балсам за моето затлъстяло сърце :) Имам много да смъквам и понякога се дразня, че не става толкова бързо.Това е то цялата философия :1048
В петък имам рожденник.Баткото става на 2 години.Като мине празненството ще се опитам да пусна "китайската тема". Ще напиша каква е целта на плодовооризовия ден, рецептата за приготвяне (по скоро съотношението вода ориз) :1062 , фазите на луната и за друго не се сещам.Искам да те отменя малко, Зори.Стига все наготово сме ползвали всичко.Ако трябва да има и нещо друго ще допълваме заедно.Но ако все пак вече си готова с темата пускай я няма да се сърдя .Честит празник на всички празнуващи, и на ДаниД да и е жив и здрав рожденника :623
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Като мине празненството ще се опитам да пусна "китайската тема". Ще напиша каква е целта на плодовооризовия ден, рецептата за приготвяне (по скоро съотношението вода ориз) :1062 , фазите на луната и за друго не се сещам.
Благодаря ти Цвети! Мисля,че само трябва да се спомене,че плодово-оризовият ден НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е съобразен с фазите на луната. Ако имаш време допълни и различните подобрения и разрешени модификации -да се свари ориза в зеленчуков бульон, да се сложат зелени подправки, да се добави канела-разрови в темите- имаше доста идеи. Съжалявам,че не мога да отделя достатъчно време.
Боби,сега разбрах,че сте болни. Ако мога с нещо да помогна-обади се! :923
КОлко само ми липсваха тези ти постове :923 :923 :923 Благодаря. А за този омагьосан кръг писах и аз тези дни в Часът.
Аз пък мислех,че съм станала досадна с тези нравоучения-едно си баба знае,едно си бае. :1062 Затова бях заела по-пасивна позиция,да не дразня.

Ели,не се тревожи! Всичко е наред-само трябва да си постоянна и да не се отказваш-резултатите ще дойдат, със сигурност! Просто трябва време. Не унивай,ще се получи,просто на някои момичета им отнема доста повече време,но ще видиш,че след това резултатите ще идват без особени усилия от твоя страна. Дай си шанс!
elly

Мнение от elly »

Зори,БЛАГОДАРЯ ТИ!
Както винаги достатъчно подробна и обяснителна :1076
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Еееее, след дълго търсене, най-сетне намерих линка за белия чай. Утре ще трява да го добавя към библиотеката и да не го търся повече. Зори, това е чай за стари чанти, дето ще сменят лаковото покритие :955 :955 :955 .

Ели, ако искаш ми пусни данните си на бележка и ще ги поправя в табличката - само не забравяй да ми пишеш как си се записала там, т.е. с какво име, че да не поправя нечии чужди данни. Другият вариянт е да попълниш въпросника отново като срещу името си напишеш думата "вярно".

Цвети, Зори ти го е казала много мъдро.... търпение и постоянство трябват. И аз вече се убедих в това. Втори месец задържам едни и същи килограми и знам, че трябва време за да почна пак да свалям. Отивам да спя сега, че вече..... аман от умора...
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор