Привет, съжалявам, че чак сега се включвам, но писах вече че всички сме се натръшкали даже и бебонка.
Сега ще се опитам да наваксам по ред на номерата.
Цвети, за диетата на Байкова на мен съчетанието праскови с кисело мляко направо си ми стана любимо, но още ми е малко рано за такива драстични диети, въпреки че докторите ми се карат за това колко била наддала Цвети. Е сега ще свали заради тъпите болести направо ми се

ама няма да се давам. Ето на оплаках се, въпреки че си бях казала, че няма да ви обременявам
Чери, няма повече инфо. Това е еднодневна детоксикираща диета с 5-6 банана и по 1 купичка кисело мляко (след бабнана май-беше трябва да видя) + вода и чай. Аз мисля да я пробвам тази седмица пък ще видим дали ще успяе утре да се организирам.
Оле, аз не спазвам принципите на разделно хранене, но може и така да ги ядем, щом препоръчваш

А за лененото семе Ти каквъв ефект искаш да постигнеш, че той за 1000 неща се пие?
Дари, не съм фен на Мермерски, никак даже, ама пусния я диета да я видим.
Ама как само ме надъхвате за ориза... ами освен и аз да пробвам веднъш с мед и канела пък да видим.
Чери, аз не мога да си намеря от този бял чай, но пък си намерих зелен с жасмин (в Метро го има) - много го обичам. А сега пия за настинката чай с джинджифил и канела. Да ви кажа добре ми се отразява.
Зори пробвай този с жасмина - естествен е няма боклуци вътре (или поне не пише). Дори се "виждат парцалите" жасмин
Мърмори написа:Цвети, не си го слагай на сърце-чувството за вина не винаги е добър съветник. Някои започват да се самобичуват и започват пълен глад с идеята да поправят станалото,други започват да се самосъжаляват и изпадат в другата крайност: "За нищо не ставам,нищо не мога да направя както трябва..."и следва нов курс към хладилника. Но ти си умна и знам,че ще извлечеш поука от станалото и винаги,когато почувстваш порив да ядеш неконтролируемо ще си спомняш гадния начин по който си се чувствала след това и това ще те пази.
КОлко само ми липсваха тези ти постове

Благодаря. А за този омагьосан кръг писах и аз тези дни в Часът.
Честит празник и от мен на всички празнуващи днес.
Извинете ме че нямам дар слово