Айде, здравейте генерално

. Откъде да го почна този мой разказ. Викам да е от 8 часа тази сутрин, когато аз излизам от банята с червено лице - току-що съм се върнала от бягането, и гушкам Бели, която се е събудила. В отговор получавам ... ужасяваща тенекиена кашлица :shock: :shock: :shock: :shock: . Боже, а снощи нищо й нямаше...... Мислихме, мислихме какво да правим и накря решихме днес да дойде с мен на работа, а за утре да преценяваме дали ще я пускаме или не. Е, днес се държа геройски на работа и не ми пречи, но сега вече има Т, приболява я главичката и........ нормално - клюма. Оказа се, че в тяхната група такива случаи не са изключение - даже и госпожата им е много болна. Изварата ми е купена и преди сън ще се озове на вратлето й. Иначе давам ударно клеева - през 2 часа по 4 капки (при това клеевата е от моята реколта

), сребърна вода - също ударно, Фитолака декандра и Поумон Хистамин 15 СН. Тази вечер включих и грип хийл, щото нямам ангин хийл. Та утре се надявам да имам различно включване от сегашното.
Сиренце, тези шипки по това време...... не са ли вече съсухрени?!? И в този смисъл да стават за чай, но за мармалад?!?!

Аз не че съм брала шипки, ама ако са сухи...... не знам как се прави сладко. Ние пък едно време в началото на 90-те (ама съвсем началото) беряхме цвят от бъз и го предавахме на билкоопа. И така си изкарвахме парички за ежедневието. Уф, каква беднотия беше
Мими, напълно те подкрепям за домашните на децата - и Коко е като заложник на образователната ни система. Едно време не учехме толкова много и мисля, че станахме хора. Не виждам защо е това бързане сега?!?! За какво са тези матури и всякакви изпити........ Побъркаха децата...... не виждам как ще им създадат желание за учене..... Иначе вируси........... колкото искаш - сега се почва и е ужасно.

.
Мравчо, страхотна ти е коледната премяна

. Чета, че
Фюти вече са украсили...... да вземем да идем на гости

. Фюташки, що така с настроението?!?! То и аз съм в особена фаза, ама чакам МЦ-включване, та е нормално да ми е по-кофти. Кой се беше оплакал в някой от другите форуми, че е изкарал ужасен ПМС - хелпМи май...... случва се и за съжаление не е изключение.
Вал, имам част от отоговорите по отношение НЕучастието на док в предаването, но не ми стигат. Искам продуцента да заяви какво смята да прави. Почнаха рубрика - домашната аптека, направиха сироп от бъз и клеева и ............. я зарязаха!!!!!!! Ужасно. Почнаха с Фюти да показват здравословно готвене и........... и това зарязаха! Ужасно. Док не участва на 2 пъти ----- и това ли ще е тенденция?!?! Ама днес чух едно доста положително мнение в тази връзка: това предаване не го заслужава. Не заслужава неговото знание, опит и готовност да помага.

Честно казано бих се радвала и аз да го видя на място, на което ще го оценяват много повече.
Поклон пред паметта на Андрей Баташов. Без думи..... Да почива в мир!
Момичета, утре по всяка вероятност ще си остана с Бели вкъщи и може би ще успея да стигна до коледните емотикони.
Мравчице, моля те само пак за линка да ми го пуснеш...... да не ровя назад.