Личен дневник Kleo

Споделено, откровено, съкровено
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Личен дневник vihrogonche

Мнение от Kleo »

10 дни по-рано от поставения ми срок сложих окончателен край, това е, свърши се...

[img]http://yoocards.com/data/media/37/lovetext142.jpg[/img]

Сбогом, моя любов, бъди щастлив, ама наистина щастлив! Силен си, ще се справиш! Зная го!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

vihrogonche написа:Нали тук си имам директно линкче, Черитка :922

пуснах нова тема с анкета, заповядайте в нея :922

http://forum.metsababa.net/viewtopic.php?f=6&t=1114 :922
http://s.graziaonline.bg/ci/m/14933.jpg - Ново, здравей! Добре си дошло!!!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

http://vihrogonche.blog.bg/

http://vihrogonche.blog.bg/lichni-dnevn ... v-.1047575

От година и половина не бях писала нищо в блога си, до днес :222 Чери, благодаря ти!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Една от целите ми за 2013 - постигната.
Най-после!
А именно - придобита най-накрая положителна представа в ума ми относно второ мое дете :923 Малко е да кажа, че съм щастлива. От години се боря за позитивно визуализиране на ново бебе. Откога искам да НЕ се страхувам вече!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чувствам се РАЗЛИЧНА...
Чувствам се ИЗПЪЛНЯВАЩА... осмислена, центрирана, добра... и много бяла...
Усещам СВЕТЛИНА!
Усещам две мъжки, силни и невероятно любящи ръце, даващи ми пауър, заряд, изцеляващи и изцеряващи и най-лютите ми предишни рани и болки :922
Благодарна съм. Признателна съм. От този ДАР в живота си... КОПНЕЖЪТ - най-после задоволен, мечтата - сбъдната, най-съкровеното вътрешно желание - факт.
Усещам Бог винаги до мен, ето тук, на ръка разстояние или по-точно, вътре в сърцето ми.
Чувствам нежност и обич. Не мога да се ядосам от нищо и на никого. Всички сме ЕДНО. И това не е просто някакво интелектуализиране, това е едно екзистенциално преживяване...
Щастлива отвътре. Способна. Успешна. Лека. Вихрена, завихрена, на върха :1216
Радостна, че е събота. С музика. С танци. С книги за четене и обсъждане. :fan С безсънни нощи и сладостно-сънливи утрини... Кафето дори ухае различно... на ... кафе ... с канела... и още нещо...

http://vbox7.com/play:m312cf999b - Йовано, Слави Трифонов, с участието на Джоко Росич

[img]http://bgstay.com/images/photos/pic_4786_1.jpg[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Здрава и щастлива съм, обичаща и обичана, и в съвсем начална бременност, слава на Бога, много се моля всичко да е ОК до края й и след това! :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Подготвих молбите за развод, в понеделник планирам вече да ги подам където е необходимо, и да се стартира вече процедурата. Благодаря за подкрепата ви през последните месеци. Без вас нямаше така лесно да устоя на бурите и проблемите :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Утре сутринта съм на АГ-преглед :524
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

По-влюбена, щастлива, силна, здрава, обичана и обичаща отвсякога :222
Вчера ми дойде М., въпреки непазенето, не съм бременна и този месец :plezya se
Изкарах 7 денонощия у любимия мъж, в стаята му, а през последните 2 - и с техните включително. Е няма такава любов и такава тръпка ви казвам :fan Разбихме се от тотален и размазващ кеф. Детето беше при баща си тази една седмица.
От вчера сутринта поех Алексчето аз. Така се бях затъжила за дечко, че няколко минутки с него прекарахме единствено в :940 :923 :922 :329 :940 :923 :922 После си поспахме около час следобеда, много си приказвахме. Умното ми и добро момче!
Днеска ще обикаляме София-та двамцата с него, аз имам доста лична работа за отмятане, един хороскоп за изготвяне плюс разходката с детето, разбира се :1211 и ще се черпим нещо някъде... абе купонът продължава.
С любовта нещата са на 6, но аз поисках малко да позабавим топката с бебеправенето, не, че не жадувам бебе, не, че не искам, и то веднага, ако може, хахахаха, дете от този страхотен мъж до мен, колкото първо аз, а после и той, се вразумихме мъничко и се опитахме да влеем щипка трезв ум в океана от чувства и страсти... той е мнооооого млад, момичета... живеем си с невероятна интензивност връзката... скоро направихме 3 месеца заедно, нещата стават все по-силни, красиви и сериозни между нас... решихме да поживеем поне малко съвместно, решихме да съберем финансите си, да си вземем количка, да почакаме официалния развод, много говорихме, като че ли стигнахме до следното - започваме да се пазим този месец, като начало с презервативи, но аз се замислям дали да не сложа спирала, защото мразя презервативите, открай време не ги понасям!, а оралните контрацептиви са ми противопоказани, отключват ми доказано депресивни епизоди, мамка му. Никога повече хормонални хапчета с цел предпазване или каквато и да е друга, уви, казвам го от болезнен личен опит (препратка виж лято-есен 2012). Прочетох това-онова за спиралите, не съдържат хормони, безопасни са, не се усещат, пазят от бременност, дългосрочен вариант са и в момента, в който се махне, веднага може да започне бебеправенето. Май че ми звучи точно като за мен, вие какво мислите? :1044 :940
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

vihrogonche написа:По-влюбена, щастлива, силна, здрава, обичана и обичаща отвсякога :222
:524 :922
Деси, относно спиралите.......това е бил моят вариянт през годините.Доволна съм.
А колкото до бебеправенето....така се появи малкия син....без да е планиран.Махнах спиралата, след изтичане на срока и докато се наканя да сложа новата/май нямаше и 2 месеца/......вече нямаше нужда от нея :1062
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

droidd написа:
vihrogonche написа:По-влюбена, щастлива, силна, здрава, обичана и обичаща отвсякога :222
:524 :922
Деси, относно спиралите.......това е бил моят вариянт през годините.Доволна съм.
И аз ползвах спирала след раждането на Бели, но при мен възникна възпаление накрая. Нищо сериозно - правих се. Иначе си предпазват, но всеки гинеколог ще ти обясни, че има и шанс за забременяване дори и със спирала :) . Както на мен ми казаха - в такъв случай се правят 2 неща: маха се спиралата и се прави аборт по желание, или се износва бременноста.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор