По-влюбена, щастлива, силна, здрава, обичана и обичаща отвсякога
Вчера ми дойде М., въпреки непазенето, не съм бременна и този месец
Изкарах 7 денонощия у любимия мъж, в стаята му, а през последните 2 - и с техните включително. Е няма такава любов и такава тръпка ви казвам

Разбихме се от тотален и размазващ кеф. Детето беше при баща си тази една седмица.
От вчера сутринта поех Алексчето аз. Така се бях затъжила за дечко, че няколко минутки с него прекарахме единствено в

После си поспахме около час следобеда, много си приказвахме. Умното ми и добро момче!
Днеска ще обикаляме София-та двамцата с него, аз имам доста лична работа за отмятане, един хороскоп за изготвяне плюс разходката с детето, разбира се :1211 и ще се черпим нещо някъде... абе купонът продължава.
С любовта нещата са на 6, но аз поисках малко да позабавим топката с бебеправенето, не, че не жадувам бебе, не, че не искам, и то веднага, ако може, хахахаха, дете от този страхотен мъж до мен, колкото първо аз, а после и той, се вразумихме мъничко и се опитахме да влеем щипка трезв ум в океана от чувства и страсти... той е мнооооого млад, момичета... живеем си с невероятна интензивност връзката... скоро направихме 3 месеца заедно, нещата стават все по-силни, красиви и сериозни между нас... решихме да поживеем поне малко съвместно, решихме да съберем финансите си, да си вземем количка, да почакаме официалния развод, много говорихме, като че ли стигнахме до следното - започваме да се пазим този месец, като начало с презервативи, но аз се замислям дали да не сложа спирала, защото мразя презервативите, открай време не ги понасям!, а оралните контрацептиви са ми противопоказани, отключват ми доказано депресивни епизоди, мамка му. Никога повече хормонални хапчета с цел предпазване или каквато и да е друга, уви, казвам го от болезнен личен опит (препратка виж лято-есен 2012). Прочетох това-онова за спиралите, не съдържат хормони, безопасни са, не се усещат, пазят от бременност, дългосрочен вариант са и в момента, в който се махне, веднага може да започне бебеправенето. Май че ми звучи точно като за мен, вие какво мислите?