mira_b написа:
Следя темата, много ми е полезно всичко написано и споделено

Абсолютно! И за мен е така!
Да се запиша и аз днес! Вчера оженихме младоженците и от тази сутрин започвам 3-дневен детокс! В 10:45 изпих ансола, половин час след това топла вода с малко мед, след това голяма чаша нес кафе с мед, предвидила съм и два вида чай. В хладилника ме чакат две големи купи с круши, които се надявам да ми стигнат за трите дни (макар че не мога точно да изтегля кило плодове и със сигурност макар и неволно злоупотребявам с количеството). Интересно, че пих цяла супена лъжица ансол, но още не съм ходила до

Надявам се скоро да усетя и тази част от детокса, че то иначе какво очистване ще е ако не прекарам 1/3 от деня в тоалетната

Освен това тия дни нещо се опитва да ме мъчи гърло, лека хремичка, в петък се чувствах много отпаднала, слабост в цялото тяло, даже помислих, че ме тръшва грип

Викам си само да устискам до неделя и ще им покажа аз на всички бъгове, които се опитват да ми разстроят "компютърчето" :128
За всички, които днес правят трети ден детокс - представям си колко страхотно се чувствате и това ме надъхва!