Златна есен.Септемврийско изобилие и лесен детокс

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Cheva
Със словото напред

Re: Златна есен.Септемврийско изобилие и лесен детокс

Мнение от Cheva »

Успешен ден и днес ви желая.
Отчитайте се по-често. :222
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Портокалина

Мнение от Портокалина »

mira_b написа: Следя темата, много ми е полезно всичко написано и споделено :923
:524 Абсолютно! И за мен е така!

Да се запиша и аз днес! Вчера оженихме младоженците и от тази сутрин започвам 3-дневен детокс! В 10:45 изпих ансола, половин час след това топла вода с малко мед, след това голяма чаша нес кафе с мед, предвидила съм и два вида чай. В хладилника ме чакат две големи купи с круши, които се надявам да ми стигнат за трите дни (макар че не мога точно да изтегля кило плодове и със сигурност макар и неволно злоупотребявам с количеството). Интересно, че пих цяла супена лъжица ансол, но още не съм ходила до :1114 Надявам се скоро да усетя и тази част от детокса, че то иначе какво очистване ще е ако не прекарам 1/3 от деня в тоалетната :221 :423 Освен това тия дни нещо се опитва да ме мъчи гърло, лека хремичка, в петък се чувствах много отпаднала, слабост в цялото тяло, даже помислих, че ме тръшва грип :328 Викам си само да устискам до неделя и ще им покажа аз на всички бъгове, които се опитват да ми разстроят "компютърчето" :128 :221

За всички, които днес правят трети ден детокс - представям си колко страхотно се чувствате и това ме надъхва!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Портокалина написа: Интересно, че пих цяла супена лъжица ансол, но още не съм ходила до :1114
Солта си действа, дори и като няма видими последици. Понякога големият ефект
настъпва на 2-ри или 3-ти ден , след наслагването.

Аз днес умирам от глад. :fan
Нападнах банани и грозде, че не се трае. :razz:
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
mira_b

Мнение от mira_b »

Успешен ден записвам. Имаше изкушения, но не се поддадох :1216 Реших основно ябълки да похапвам. Водата пак ми идва малко, но и жегата си казва думата...за утре ще видя как ще се събудя и тогава ще реша дали ще продължа или ще захранвам...
:326 на детосващите и издържали и трите дни.
Лека вечер :923
galbor77

Мнение от galbor77 »

Здравейте момичета,

успешно приключвам и третия ден. Всичко беше ОК, надявам се и при вас да е така. Чудя се обаче с какво да се захранвам утре, защото трябва да го приготвя сутринта преди работа - но трябва да е такова, че да става и за цялото семейство. Та взех да ровя рецептите, които сте предложили тук за захранване, но се зачудих щом ориз и картофи може, Елда (гречка) дали също става за захранване. Че тя е лесна за приготвяне, а и е вкусна, пък и щерката се изказа, че отдавна не съм правила, а и се ядяло. Ако някой може да се включи и да помогне!?

Успешно приключване на детокса на всички и приятна и НЕ къркореща (от стомаси) вечер :221
олеся

Мнение от олеся »

Успешен втори детокси ден и от мен. Днес ще изпия повече от 4л.течности.
Утре ще захранвам може би с ориз, като най-вероятно ще компенсирам пропуснатия трети ден на детокса с плодово-оризов ден.
Иначе се чувствам чудесно - никакви странични ефекти от детокса. Утре ще се качваме по кантарчетата - успех на всички и много "-"!
Портокалина

Мнение от Портокалина »

олеся написа:Днес ще изпия повече от 4л.течности.
УААААУ! :1081 Как го правиш??? Аз днес изоставам с течностите, че станах късно и на обяд отлепих още 2,5 часа сън... май няма да ги закрепя и на 2 литра... Дано това не е компрометиращо за детокса...
Ох и днес много изкушения - правих сандвичи за закуска, после вечеря, после една среща на Хепи покрай любимото ми суши... Обещала съм си като захраня да си подаря една суши вечеря за награда! :326
Cheva написа: Солта си действа, дори и като няма видими последици. Понякога големият ефект
настъпва на 2-ри или 3-ти ден , след наслагването.
:1076

Поздравления за всички, които днес приключват успешен тридневен детокс! :326
Ще се радвам ако споделите постигнатото през този детокс, за да имам мотивация и да не се чувствам "сама" през следващите два дни :1209
mira_b

Мнение от mira_b »

:923 Добро утро! Успешно захранване, а на продължаващите - леко и без проблемно!
Ще захранвам днес, опитва се главоболие да ме застига от сутринта и оставам с един детоксден само. Сама съм с малкото човече и не мога и да помисля за почивка днес или за болежки :221 ето, даже вече се ококори и ме търси...хубав ден!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утроооооооо - чакам ви да се похвалите! Сигурна съм, че има с какво! :954 :954 :954 :954

Аз днес ще правя разтоварващ ден! 1 ден си е 1 ден!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

Ми, да се отчета. :) Днес захранвам. Кантара показа само с кило и половина надолу :plezya se Започнах детокса на 61.5, днес сутринта съм 60.00. Не е за хвалба, като изгубени килограми, обаче със сигурност си е успешен детокс. :954 Дано запазя тез 60 кила до следващия месец, че с моето бавно пъплене надолу, още една година ще ги свалям останалите 4 кила. :D
danid
Философска система

Мнение от danid »

На отчет и аз - и не забравяйте табличката, аз вече я попълних

3 кг, но този път ще ги запазя - знам го, даже обещах на мъжа ми че на 01,11 ще съм с още няколко надолу :221

И който се е записал в конкурса да се отчете и там чрез лично съобщение, че все пак да излъчим победител

Бъдете внимателни днес и до нов детокс :329
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено