Златна есен.Септемврийско изобилие и лесен детокс

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
tita

Златна есен.Септемврийско изобилие и лесен детокс

Мнение от tita »

... И никой не разбра
Отива си лятото
Идва есента ...

С круши, ябълки, смокини, сливи, праскови ... грозде :1028 (умната с него по детокс). Изобилие от варианти и плодове. Такъв е септемврийския детокс. Затова е лесен. :954 Пожелавам на всички успешно детоксване, за да сме свежи и сияйни в късната есен!Вижте колко е красиво навън, така красиви сме и ние.

[img]http://www.partner-travel.eu/admin/cked ... a-esen.jpg[/img]

Поздрав за всички детокси мецанки. :940

[youtube]CM0nZKwtzIE[/youtube]

[youtube]ep6qIwD4CGs[/youtube]

Пълнолунието настъпва на 30 септември, в 6:19 часа.
Аз по традиция ще правя тридневен детокс, първи ден - 28.09 (петък).
Портокалина

Re: Златна есен.Септемврийско изобилие и лесен детокс

Мнение от Портокалина »

Записвам се и аз за септемврийски 3-дневен детокс, който обаче ще започна на 30.09., тъй като в събота съм на поредната (трета за този месец) сватба. Ще гуляя като за последно преди детокс :221
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Най-сетне нова тема ! :954
Ще направя нещо подобно на детокс 1 или 2 дни. :1028
Трябва да съм силна, че ми предстои паметно събитие съвсем скоро. :mrgreen: :222
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Портокалина

Мнение от Портокалина »

Cheva, то не останало :967 Стискам палци всичко да мине бързо и леко :524
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Привет мецани!
Дано не сте ме забравили. Искам да ви питам с какво ще детоксвате? Аз лично на ябълки не мога да оцелея; от смокините и гроздето знам че се пълнее по принцип, а напоследък все попадам на стари праскови. Мислех си за круши. За мен така или иначе няма да е проблем, защото на този етап не търся да отслабвам така че може би ще се получи някаква мешаница. Дано този път се справя, че откакто забременях и един детокс не съм направила както трябва. Ще ми се малко да поизчистя организма вече.
Cheva, и аз стискам палци всичко да е леко и бързо. Успех и да минеш да разкажеш за бебчето! :940
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехоооо, привет в новата темичка! Аз мислех да попрескоча детокса този път, ама нещо ме сърби отвътре откъм стомаха....... :plezya se :plezya se и май ще се метна да поизчистя тялото си. Вариантите при мен са 2 - утре и събота да съм на детокс! Или в понеделник - 1 ден! Не съм го решила, още повече че за утре и събота идеята се роди днес, когато мъжът ми я предложи. Т.е. не съм го обмисляла и нямам хич подготовка. Доколкото за понеделник си го мисля от 1 седмица. Каквото и да е - ще си направя еднодневно прочистване така или иначе.

Смятам да съм на диня, пъпеш и сини сливи - това все още има по пазарите.

Чева...... верно само 7 дена останали! :954 :954 Вълнувам се с тебе! :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

Мисля да детоксвам на круши. Имам цяла щайга у нас. Не са ми любими и ако ми дойде зор, може и да се ориентирам към диня или пъпеш. :plezya se
Зарекла съм се до следващата пролет да сваля нужните килца ( да взема да се изправя до станата, в онзи раздел с обещанията ли ?! :1062 ) И за да не се отпускам и имам стимул, вчера си купих от разпродажбите един страхотен панталон, който ми е леееко тесен в кръста. Като казвам тесен, разбирайте, че го закопчавам, обаче над него преливат паласки и корем, което не е добра гледка :lol: . Целта ми е да зачезнат тез пищни излишества.

Чева, идеята ти за лек детокс преди деня на онова вълшебство е много добра, според мен. Така доста ще облекчиш подготвителната процедура за прочистване на червата, която както знаем, хич не е приятна. :D хахаха .. Така като гледам май всички тук ще раждаме с теб! :940
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

tita написа: Така като гледам май всички тук ще раждаме с теб! :940
:1140 Ами стискайте тогава, да прескоча септември! :1209
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

tita написа: Така като гледам май всички тук ще раждаме с теб! :940
Титка, ама си го казала Хабсолютно точно :221 .
Вълнувам се за теб, Чева. :922 :922 Дано всичко мине гладко и безпроблемно. За арниката си знаеш, нали?

В детокса няма как да се включа - отивам на семинар от утре на обяд до неделя вечер. Но в понеделник един ПОД не е лоша идея. Качените от лятото килограми не щат да мърдат и това си е :1044 .
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Охооо, и нова темичка... Аз си детоксвам , да знаете, нищо, че не пиша. Вече 3 години , че и повече само един детокс съм пропуснала и един или два съм ги правила по 2 дни, и съм желязна. Килограмите напоследък нещо се множат, но ще ги боря, то се знае.
Записвам се за 2- дневен детокс събота и неделя (29 и 30-ти) не съм решила още на какво ще карам може на круши, много ги обичам.
Успех на всички.
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Привет!От утре съм с вас.Имам си домашни праскови,круши и грозде. Мисля да съм на праскови,но се чудя какво количество мога да хапна :roll: ?Май беше до 1кг... :1047
Успех на всички!!!
Заключено